חה, אני לא הלכתי היום. לביצפר ובכלל, הרגליים שלי דיי מתות =ם
B Blood Red Sandman New member 7/10/07 #11 חה, אני לא הלכתי היום. לביצפר ובכלל, הרגליים שלי דיי מתות =ם
M m i c k e y 15 New member 7/10/07 #12 פיייייייי קרעו אותנו בספורט! רצנו במגרש....עשינו נמנמ 5 סיבובים ככה XD תשמעו לי זה ממש קשה הבטן שלי כאילו..מתה! ואח"כ מתיחות..וחדר כושר....קיצר קריעה חח מתמטיקה כרגיל לא היה שיעור מובן בכלל אבל היו מלא צחוקים
פיייייייי קרעו אותנו בספורט! רצנו במגרש....עשינו נמנמ 5 סיבובים ככה XD תשמעו לי זה ממש קשה הבטן שלי כאילו..מתה! ואח"כ מתיחות..וחדר כושר....קיצר קריעה חח מתמטיקה כרגיל לא היה שיעור מובן בכלל אבל היו מלא צחוקים
H hadarinke New member 7/10/07 #14 כמה שזה נשמע חנוני אבל... אני עכשיו בט' בתיכון מגיעות עוד 2 חטיבות ששתיהן של הסתדרות המורים.. החטיבה שלי לא מה שאומר שגם שנה שעברה וגם השנה אני מפסידה מלא חומר ותיכון אני אצטרך לקרוא תתחת שלי:0 כנראה אני אעבור לחטיבה השניה..אבל רק אם השביתה תהיה ממש ארוכה...
כמה שזה נשמע חנוני אבל... אני עכשיו בט' בתיכון מגיעות עוד 2 חטיבות ששתיהן של הסתדרות המורים.. החטיבה שלי לא מה שאומר שגם שנה שעברה וגם השנה אני מפסידה מלא חומר ותיכון אני אצטרך לקרוא תתחת שלי:0 כנראה אני אעבור לחטיבה השניה..אבל רק אם השביתה תהיה ממש ארוכה...
L liorhikri1991 New member 7/10/07 #20 מיום רביעי שביתה עד לא נודע...../images/Emo6.gif אני לא שובת...
ק קלמנטינה מצויה New member 8/10/07 #21 אוף, ממש אין לי כוח ללמוד ../images/Emo3.gif למרות שזה עוד קצת שוק, לא יזיק לי מעט חופש לפחות עד חנוכה אבל שביתה מיום רביעי זה אחלה הכי בעולם!
אוף, ממש אין לי כוח ללמוד ../images/Emo3.gif למרות שזה עוד קצת שוק, לא יזיק לי מעט חופש לפחות עד חנוכה אבל שביתה מיום רביעי זה אחלה הכי בעולם!