הבאים לפגישה ביום שישי 9:30

yaely2

New member
מנהל
הבאים לפגישה ביום שישי 9:30../images/Emo65.gif

שלום חברים יקרים לי, הפגישה עם בני זוג (מי שרוצה להביא).
כדי שנוכל לשריין לעצמנו מקום אנו צריכים לדעת כמה מקומות להזמין. (יום שישי הוא יום עמוס). אנא השתרשרו, רק אלה שבאים. (אלה שלא באים אל תרשמו). מספיק אם אתם רושמים רק סמל. כמו "
, או
או כל סמל אחר, כך יהיה קל לנו לספור. המטרה לספור את המשתתפים. אם יש לכם הארה, או הערה אנא כתבו זאת בשרשור אחר. בברכה יעלי

ערב טוףףףף -גמני מגיעה למפגש ביום

שישי....אם ירצה השם כמובן
זה עתה חזרתי מיום כיף עם חברה בים השאר ראינו את הסרט החדש של גו'ליה רוברטס "חיוך של מונה ליזה"...יופי של סרט - ביחוד לנשים שבינינו... נהניתי עד הגג...בהצגה יומית היו באולם חוץ ממני ומחברה שלי רק עוד 4 נשים...(
להתראות ביום שישי...

נֵנָה

New member
חונוש'קה, איזה כיף שגם את באה ../images/Emo6.gif

באיזה בית קולנוע ראיתם את הסרט? גם אני רוצה לראות אותו

bimbo.

New member
חונה'לה, כיף יהיה לראות אותך ../images/Emo39.gif

נשמע כאילו הקרינו את הסרט במיוחד בשביל מספר נשים

offe

New member
בוקר חמים

השמש עיניה פוערת מסהר חיוור נפרדת, בוקר רווי טללים עלי כותרת נפתחים, צלילי חום מרעיפה אלפי נגוהות מזליפה. יום חדש מפציע נכנסים לפורות להביע בוקר טוב ולהודיע, שיהיה המשך נעים מי לעבודתו, מי ללימודים איך אמרו חז"ל שיהיה יום ממוזל. offe

maxima

New member
בוקר טוב אופי....איזה יופי....../images/Emo140.gif

נחמד לפתוח את הבוקר עפ השיר שלך

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי, טוב לפגוש אותכם

נסעתי לבקור וירטואלי בקניון ארנה,אני לא מכירה אישית אבל מצאתי המלצה לא כל כך טובה בYNET ...4 אנשים -400 שח(נכון- כולל יין)!! כל המנות ללא יוצא מהכלל-חזרו באותו מסלול שהגיעות לאחר הטעימה הראשונה !!! כנראה שהצוות היה עסוק ביותר עם החזרת מנות משןלחנות אחרים. לא זוכינו אפילו באגורה , ומנהל המשמרת אף לא ראה צורך להתנצל. שילמתי כמו גדול!!!!!!!!!!!!!! אני פרייר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לחפש מקום עם מאכלים יוצאי דופן

נֵנָה

New member
חבר'ה, מה אתם אומרים על זה ../images/Emo5.gif

נשמע לי די מדאיייייג ... איך אפשר לברר כדי שלא תהיה לנו פדיחא ? אולי ניפגש מחוץ לקניון, יש לאורך המרינה הרבה מסעדות טובת והתחרות ביניהןגדולה, בעיקר כשהם מתמודדות גם נגד אלה שבתוך הקניון ... אולי זה עדיף ?

emmy5

New member
ננה, בטח יש מסעדות כמו קפולסקי ..

יש לנו זמן לברר ,אנחנו לא הרבה כך שתמיד נמצא מקום ..

למעלה