הבאים לפגישה ביום שישי 9:30

נֵנָה

New member
האמת, שלא שאלתי אם יש שם קפולסקי

או אפרופו. אני לא ראיתי כשהסתובבתי שם, אבל גם לא חיפשתי במיוחד ... אני אצלצל בערב לקניון ואשאל ... כרגע אין לי זמן, אני נוסעת אל בתי לכל היום ... אך, מה שחשוב זה להזמין מראש, שיהיה מקום טוב לכולנו ... להתראות כוווולם בערב

44 ש"ח ארוחת בוקר שמספיקה לשניים

בקפה ג'ו בארנה, רק שאין ש הרבה מקום לשולחן גדול תלוי כמה אנשים יגיעו, אבל אכלתי עם חברה ארוחת בוקר שם והיה ממש טעים ומספק!

נֵנָה

New member
כיף לראות את כולכם על הבקור ../images/Emo24.gif

אתמול לא הייתי בבית, כשחזרתי בדיוק הגיע סוף סוף הטכנאי להשלים את המשימות שלא סיים בפעם הקודמת ושהה כאן עד אחרי 22:00. הייתי ממש שפוכה ורק הבדיחות של דני הצליחו קצת לעורר אותי ולהעלות חיוך רחב על פני ... מה זה "חיוך???" צחוק מתגלגל מכל הלב
. והנה אני נכנסת עכשיו ושוב עולה הצחוק מבפנים וחיוך נמרח על השפתיים. מה אומר לכם? ממש חסרתם לי כולכם
. לפי התחזית צופים לנו מזג אוויר סוער שיתחיל הערב וימשיך ביום ששי ושבת ... נצטרך ללמוד לללכת בין הטיפות
לייצ'יק

נֵנָה

New member
בקור? על הבוקר../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif אולי כי ../images/Emo186.gif

מקבלת אתכם בחום, בחום רב ....

נֵנָה

New member
חבר'ה, חשוב לדעת סופית כמה יגיעו

למפגש בבטחון... רק אז אפשר להתקשר לקפה ג'ו בקניון ארנה ולשאול אותם ישירות אם יש להם אפשרות לערוך שולחן מתאים ל- 9-11 איש, או כמה שנהיה... לי אישית לא משנה באיזה בית קפה נשב, העיקר שנהיה ביחד
!!! אבל, אם בכל אופן ניתן להיפגש בקניון עצמו החוויה תהיה יותר מהנה מבחינת האווירה והנוף מסביב ...

למעלה