למה לא? זה טעים מאוד, ואין לי שום בעיה עם זה. טעים מאד, כל עוד לא נגרם קילקול קיבה ;-)
מ מקסים 45 Well-known member 7/5/24 #21 נכתב ע"י raya: למה לא? זה טעים מאוד, ואין לי שום בעיה עם זה. לחץ כדי להרחיב... טעים מאד, כל עוד לא נגרם קילקול קיבה
נכתב ע"י raya: למה לא? זה טעים מאוד, ואין לי שום בעיה עם זה. לחץ כדי להרחיב... טעים מאד, כל עוד לא נגרם קילקול קיבה
raya Well-known member 8/5/24 #22 נכתב ע"י מקסים 45: טעים מאד, כל עוד לא נגרם קילקול קיבה לחץ כדי להרחיב... לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל.
נכתב ע"י מקסים 45: טעים מאד, כל עוד לא נגרם קילקול קיבה לחץ כדי להרחיב... לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל.
אבי בן 1231 Well-known member 8/5/24 #23 נכתב ע"י raya: לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל. לחץ כדי להרחיב... מה הקשר של עירוב של בשר וחלב לקילקול קיבה??
נכתב ע"י raya: לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל. לחץ כדי להרחיב... מה הקשר של עירוב של בשר וחלב לקילקול קיבה??
raya Well-known member 9/5/24 #25 נכתב ע"י אבי בן 1231: מה הקשר של עירוב של בשר וחלב לקילקול קיבה?? לחץ כדי להרחיב... תשאל את מקסים, לא אותי. הוא העלה את הנושא.
נכתב ע"י אבי בן 1231: מה הקשר של עירוב של בשר וחלב לקילקול קיבה?? לחץ כדי להרחיב... תשאל את מקסים, לא אותי. הוא העלה את הנושא.
מ מקסים 45 Well-known member 8/5/24 #24 נכתב ע"י raya: לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל. לחץ כדי להרחיב... איני מתווכח
נכתב ע"י raya: לא קרה לי אף פעם. ובעצם - למה שיקרה? או לחילופין קלקול קיבה יכול לקרות גם אם לא היה עירוב של בשר וחלב, אלא עקב מזון מקולקל. לחץ כדי להרחיב... איני מתווכח