הבהרה קלה וחשובה:

כשמרגיזים אותי, אני סומך על עצמי שאדע לדבר, לענות ולהשתיק מבלי להיראות כועס או נעלב. אני אדם מוצלח ויש לי חיים טובים ואני לא צריך פגומי שכל שמדברים אליי לא יפה. אני שמח וגאה להראות לאנשים שאני אדם מוצלח ויש לי חיים טובים.

GoldenEyes

Well-known member
כשמרגיזים אותי, אני סומך על עצמי שאדע לדבר, לענות ולהשתיק מבלי להיראות כועס או נעלב. אני אדם מוצלח ויש לי חיים טובים ואני לא צריך פגומי שכל שמדברים אליי לא יפה. אני שמח וגאה להראות לאנשים שאני אדם מוצלח ויש לי חיים טובים.
סליחה שאני שואל,
אבל לאיזה ענין זה קשור?

שמלת תחרה1

Well-known member
דניאל היקר
אתה אדם נהדר, יש חדשים שהצטרפו אלינו, וילמדו להכיר אותך.

סליחה שאני שואל,
אבל לאיזה ענין זה קשור?
דניאל היקר
אתה אדם נהדר, יש חדשים שהצטרפו אלינו, וילמדו להכיר אותך.

בשלושה דברים אדם ניכר בכוסו בכיסו ובכעסו. דרך דפי הקומונה הנך ניכר בכתיבתך. תמשיך בדרך שעושה לך טוב.​

יפה, שמחתי לראות שיש כאן עדיין אנשים חכמים שיודעים להאמין באנושיות של השמאל ולא מגנים אותו דרך אלימות ימנית עיוורת.

אבי בן 1231

Well-known member
את נשמה טובה. באמת.
מתברר שיש גם ליכודניקים ביביסטים יחידי סגולה שהם אנשים טובים עם לב רחום.
אתה רציני!!!!!
אתה בטוח שיש גם ליכודניקים ביביסטים יחידי סגולה שהם אנשים טובים עם לב רחום.
אני חושב שזה לא יתכן!!! רק אתה והשמאל הם יחידי סגולה ואנשים טובים עם לב רחום!!!

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אתה רציני!!!!!
אתה בטוח שיש גם ליכודניקים ביביסטים יחידי סגולה שהם אנשים טובים עם לב רחום.
אני חושב שזה לא יתכן!!! רק אתה והשמאל הם יחידי סגולה ואנשים טובים עם לב רחום!!!
אתה מייצג דוגמא בדיוק למה שכתבתי. ביביסט, שטוף מוח צעקן.

אור גינאל

Well-known member
מי שכועס רוצה באמצעות ההתנהגות שלו או אי התנהגות שלו לשלוט בהתנהגות של מי שסובב אותו.
לפעמים זה עוזר והשני משנה כיוון אבל זה לא אומר שמי שכועס מצליח לשלוט בהתנהגות של האחר .
זה קצת מורכב וצריך לשים לב לזה .
מי שכועס בעצם הוא חסר שליטה עצמית ולמעשה הוא כועס על כך שהוא מאבד שליטה עצמית.
זה המפתח לצאת מכל צורה של כעס וכל התנהגות או אי התנהגות שמטרתה לשלוט בהתנהגות של האחר.
צריך להבין את האינטראציה הזאת מי שעושה משהו אף פעם זה לא בגלל מה שמישהו אחר עשה לו או אמר לו אלא ממילא הוא רצה לעשות את זה .
אם תקרא שוב את מה שכתבת אבל עכשיו מהסוף להתחלה תראה שבעצם אתה מסתיר כעס גדול-
שאולי יש לך ספק שיש לך חיים טובים ושאתה מוצלח אולי אתה מגדיר אחרים כפגומי שכל ומחליט מה זה נקרא לדבר אלייך יפה או לא
והכי גרוע שמשהו גורם לך להגיב בלענות או בלשתוק או להשתיק .

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מי שכועס רוצה באמצעות ההתנהגות שלו או אי התנהגות שלו לשלוט בהתנהגות של מי שסובב אותו.
לפעמים זה עוזר והשני משנה כיוון אבל זה לא אומר שמי שכועס מצליח לשלוט בהתנהגות של האחר .
זה קצת מורכב וצריך לשים לב לזה .
מי שכועס בעצם הוא חסר שליטה עצמית ולמעשה הוא כועס על כך שהוא מאבד שליטה עצמית.
זה המפתח לצאת מכל צורה של כעס וכל התנהגות או אי התנהגות שמטרתה לשלוט בהתנהגות של האחר.
צריך להבין את האינטראציה הזאת מי שעושה משהו אף פעם זה לא בגלל מה שמישהו אחר עשה לו או אמר לו אלא ממילא הוא רצה לעשות את זה .
אם תקרא שוב את מה שכתבת אבל עכשיו מהסוף להתחלה תראה שבעצם אתה מסתיר כעס גדול-
שאולי יש לך ספק שיש לך חיים טובים ושאתה מוצלח אולי אתה מגדיר אחרים כפגומי שכל ומחליט מה זה נקרא לדבר אלייך יפה או לא
והכי גרוע שמשהו גורם לך להגיב בלענות או בלשתוק או להשתיק .
אם הבנת את מה שכתבת - דיינו

למעלה