הבהרה

ronpel

New member
גרשון שוב מידע מטעה

ההסדר למעבר משאיות דרך כביש 455 היה רק עבור הכלים הכבדים שעסקו בבנית הישוב. ההסדר לא חל על רכבי שרות כגון אוטובוסים של הסעות תלמידים וכדומה. כפי שאתם יודעים הבניה בכפר האורנים כבר הסתיימה מזמן וכלים כבדים כבר מזמן כמעט ולא מגיעים. אז על איזה כלים כבדים בדיוק אתה מדבר שהורסים את התשתיות בלפיד? על 2 אוטובוסים שמפזרים את ילדינו בבתי הספר במודיעין? אותם אתה רוצה לשלוח לנסוע גדר ההפרדה? עכשיו שהודעתם שסוסן סוף סוף יגיש את הכביש דרך כפר רות - בוודאי אין צורך בנסיעה בדרכי עפר לא מוסדרות על גדר ההפרדה. אז למה הפניות האבסורדיות הנ"ל ממשיכות? בעיית איכות החיים של תושבי רחוב הזית והרי ירושלים תסתיים כאשר הפעולות האלימות שמבוצעות לסכן את חיינו כבר 9 שנים יגיעו לקיצם ואתה וחבריך תבינו שבכוח ואיומים לא מגיעים לפתרונות.

אירילה

New member
אל תסלף את דבריי ואל תשים דברים בפי

שלא אמרתי ,לא אמרתי שתיסעו על אותה הדרך ,ציינתי עובדה על כך שאינך אומר את הכל ,דרך הכורכר אז היתה בהחלט כשירה למעבר לכלי רכב כבדים . וכן רונן , למרות חוות הדעת שיש לכם בנושא יכולת הקיבולת של הכביש בלפיד המתאים לנפח התנועה ששורר כיום בלפיד ,יש גם חוות דעות הפוכות לזו , כל יום שעובר מרע את התשתיות ועדיין משאיות ממשיכות לעבור כאן בנוסף לתנועה הרגילה. וכשאתה מדבר כבר על אלימות ,תוריד פרופיל ,זו לא צורת דיבור וזה רק מחזק כל הזמן את הטענה שלי שכל מה שאתה מחפש הוא לסכסך בין תושבי ללפיד. האמת רונן היא שכואב לך שועד לפיד הוא זה שהעלה את היוזמה לקדם את העניין בנושא הכביש החילופי דרך כפר רות ,במקום שבו אתה נכשלת ,אל תאשים שוב את ועד לפיד בכך שטירפד את ההסכם שהיה לכם כבר כמעט ביד עם כפר רות ,תאשים רק את עצמך. ובנושא איכות החיים ,בהודעתך זו חיזקת את טענתי והוכחת כאן לכל תושבי לפיד ,שנושא איכות החיים שלהם לא ממש מעניין אותך ,הנוחיות שלכם מאידך כן. הכל על קרנות המזבח ,שלילת איכות החיים של תושבי לפיד ע"ח הנוחיות. שכן טוב ,ללא ספק!!!

Shachamb

New member
גרשון זו חוצפה ועזות מצח להגיד

לרונן לצאת מהפורום דוקא אתה ,בתור אחד שמרבה להתארח בפורום שלנו- לא חוסך בהקנטות , ואיש לא ביקש ממך לעזוב. זה חמור במיוחד כי אתה מנהל הפורום שאמור לעודד אוירה חיובית ולא מתלהמת , אך אתה מתלהם בעצמך. שחם

אירילה

New member
אני לא מפר הבטחות

את הפורום שלכם מזמן כבר הפסקתי לבקר ולכתוב ,נאמר לי בפרוש שאני לא רצוי שם. גם כמנהל פורום יש לי דעות אשר אני רשאי לומר , בטח ובטח כתושב בישוב לפיד אשר איכפת לו כאשר פוגעים בו באיכות החיים וגם כאשר מנסים לפלג בו את התושבים מבחוץ. אינני מתלהם אלא קורא לאיש להפסיק את נסיונתיו אלו ולהניח לנו. אם הייתי חוסם אותו ,וודאי שאז הייתי פועל בניגוד לתקנון תפוז ,וגם כאן כמנהל הפורום אשר דואג בין השאר לטובת ישובו ,יש לי הזכות המלאה לקרוא לו להניח לנו.

idopel

New member
שתי הודעות למעלה ציטטת את רונן

מתוך פורום כפר האורנים, איך עשית זאת מבלי לבקר בו כפי שאתה טוען כאן?

הלווווווווו MR. רונן ../images/Emo189.gif

העיקר בשורות טובות
ממה שהבנתי פה זה שאתה קורא את העיתון של תמיר ובסוף נפל עליך האסימון-שוב הרווחת ואלה באמת בשורות טובות
כשאין יכולת להזיז דברים ועוסקים בשולי העיקר גם אם הם מסוכנים כדבריך הרי מה טובו מפתחותיך טימי במקומם של מפתחותי
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד אתה טוען שאין לך בעיה עם זה שטימי לוקח קרדיט חחחחחחחח ואולי אתה הוא הטוען לקרדיט
אההה....כן......ועוד דבר כשחוסר יכולת בלתי מוצהרת ועקשנות נפגשים במעבר הסובלים הם..? על שני דברים איננו חלוקים-תמיר כשרוני וטימי איש המעשים ובאמת אל תגיב כי תמיד זה יוצא מצחיק

kiyossi

New member
מה חדש?

מהרהר לעצמי: כמו שחשבתי תמיד בקול רם שהמעבר תמיד ישאר בתור מעבר ולא בתור דרך על אף שהיום הוא יכול בהחלט להקרא יותר מעבר ולא דרך. כמו שהרהרתי ביני לבין עצמי והעליתי תקוות שהתבררו כתקוות שווא שהישועה בכל זאת תגיע מאנשים שפחות יתלוננו כאן ויותר יעשו למען התושבים שלהם. כמו שלהפתעתי לבסוף הבנתי שמישהם על הגבעה באמת משתדלים וכואבים אך לבצע אינם יכולים ורק על שכניהם הם "בונים" כבר תשע שנים. ובהחלט כמו שתמיד ידעתי שאם כאן מישהו עם קשרים ויכולת לא מהסרטים יעשה מעשה זה רק טימי והועד שלנו ועל כך אני מברך על היזמה. ובקשר לקרדיט רונן יקירי כמו שכתבת, בהחלט כולו של טימי וראש המועצה שלנו מר סוסן ואתה יכול רק לקוות שביום מן הימים רמת העשייה אצלכם תתקרב אליהם. ובאמת העיקר שהכביש יזוז מכאן-למקום אחר. שבת של שלום יוסי

לליאורה מכתבך בעיתון מצוין ותשובה

למוזרים שרק רוצים להמשיך לעבור בלפיד ולהרוס בכך את איכות חיינו. ההזמנה לכוס קפה נחמדה אבל לצערינו לא תועיל רבות.

למעלה