שם: דרור גיל: 19 וחצי מיקום: אשקלון אייסיקיו\מסנג'ר: 195073470 [email protected] שיר החודש שלך: גרגר חול - בן ארצי תמונה!ממ נבדוק אם יש תוכניות מיוחדת לפסח? לישון.. לנסוע בארץ ולנגן בבס החדש (טוב אני אשים תמונה של הבס.. זה במעמד למטה)
שם: תאיר גיל: עוד 3 חודשים 13 מיקום: מול המחשב רוב היום... או ישן במיטה אייסיקיו\מסנג'ר: 83717801 שיר החודש שלך: מליארד, טוב שלא שיר השנה תמונה! אין לי תירוץ בשביל לחמוק מזה אז אני פשוט לא אשים תוכניות מיוחדת לפסח? לישון
שם: לינה גיל: 17 וחצי מיקום: לוד אייסיקיו\מסנג'ר: 304039255 שיר החודש שלך: מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח: לא ברור עדיין,אולי בוםבמלה,אולי ים המלח..
גיל: 20 מיקום: רחובות אייסיקיו\מסנג'ר: 249329459 ואת המסנ יש לי בכרטיסאישי שיר החודש שלך: Ne Yo - So Sick תמונה! איפ אני באמת צריכה תמונות חדשות :[ תוכניות מיוחדת לפסח? בוםבמלה (מי הולך?) וצימר בצפון.. וכרגיל חברות וזה.
שם: חופית גיל: 17.8 מיקום: פתח תקוה אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלך: LIGHT MY FIRE של הדלתות תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח: מחר חג, למחרת על האש אצל סבתא, בלילה הופעה של אביב, ואחר כך כנראה יומיים בכינרת...