הבה נתפקדה!

ronnin

New member
מתפקד

שם: גד (דוד ג'וני) גיל: 23 מיקום: ראשון אייסיקיו\מסנג'ר:eek:[email protected] שיר החודש שלך:מערבולת של גיס חמישי תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? לנסות לא להשמין..

MoriXx

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

שם: מור. גיל: 15 עוד חודש בדיוקO: מסנ: [email protected] שיר החודש: בשבילך
תוכניות: ממ נסעתי לאילת, אני אסע ללונאפארק ולאיודעת מה יהיה עוד. ^^.

what have i done?

שם: שיר גיל: 15.2 מיקום: יהוד אייסיקיו\מסנג'ר: 211483338\[email protected] שיר החודש שלך: חושך תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? חזרתי מטיול אתגר בצופים היום וחוץ מזה אין ממש.. *כתבתי כאן מזמן וחזרתי עם משתמש חדש =)

.

שם:ליאור גיל:18 מיקום:ירושלים אייסיקיו\מסנג'ר:זין שיר החודש שלך:במילים אחרות תוכניות מיוחדת לפסח?כן למות

Bambi di

New member
התפקדותי.

שם: עדי. גיל: 15. מיקום: חיפה. אייסיקיו\מסנג'ר: 348877130. [email protected] שיר החודש שלך: איך זה מרגיש - כנסיית השכל. תמונה! אין לי. תוכניות מיוחדת לפסח? ים המלח [!]

keren358

New member
להלהלה

שם: קרן. גיל: 17.6 מיקום: טבריה. אייסיקיו\מסנג'ר: שיר החודש שלך: miss you. אם אלה החיים. תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? הופעה. מתכונת בפסיכולוגיה. עבודת גמר. (ממש לא מיוחד) חג שמח.

מתפקדד!!

שם: תומר גיל: 16.5 מיקום: קדרים אייסיקיו\מסנג'ר: שיר החודש שלך: חח אווהה קשה חח טוב ארשום את השיר שמתנגן עכשיו במערכת חח Stop Crying Your Heart Out של אואזיס תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? בומבמלההה

תודו שהוא איש יפה ../images/Emo99.gif

שם: לוטוס גיל: 15 עוד מעט מיקום: מרכז אייסיקיו\מסנג'ר: 315622034 שיר החודש שלך: placebo- pierot the clown תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? לעבור בחינת קבלה לתיכון עם מגמת מוזיקההההה D: רעיונות לשיר? מה הקטע של לחם כשר לפסח? O___ס

:)

שם: חן גיל: 21 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו\מסנג'ר: יש... שיר החודש שלך: עץ השדה-שלום חנוך. תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? אנאערף...הדממה :) זה כבר מספיק :)

rinat l

New member
ואוו איזה יפה את../images/Emo70.gif

אני לא כותבת כאן רק קורא.. והייתי חייבת לומר את זה

בלילות אין פה חלומות מארח ירח ../images/Emo29.gif

שם: אורטל גיל: 17 ומשהו מיקום: הרצליה אייסיקיו\מסנג'ר: 259051130 שיר החודש שלך: סוף לאהבה תמונה! איףףף תוכניות מיוחדת לפסח? כרגע רק ההופעה של אביב בראש שלי

מתפקדת?

שם: ליאור (= גיל: זה לא הגיל זה התרגיל (= חח סתם עזבו... מיקום: רמת ישי אייסיקיו\מסנג'ר: 241614002 שיר החודש שלך: לילה תמונה! ((= תמשיכו לפנטז חמודים. תוכניות מיוחדת לפסח? סדר, עובדה ואילת (= באופן מפתיע

S h A b i T

New member
ווהו :)

שם: אלמוג. גיל:18. מיקום: ראש העין. אייסיקיו\מסנג'ר: 166762078 שיר החודש שלך: צונן במצח. :) תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? למה לתכנן ? :)

למעלה