הבויז חשובים לכם?!

הבויז חשובים לכם?!

בנות חמודות, תקשיבו, זה לא צחוק זה באמת חשוב.. תראו, בגלגל"צ החליטו "להחרים" את הבויז ולא להשמיע אותם, לבויז באמת חשוב שזה ישתנה, ו.. ש..גלגל"צ כן ישמיעו אותם. לגלגל"צ יש השפעה גדולה מאוד על המוזיקה הישראלית ולכן באמת חשוב שזה ישתנה.. זה חשוב לנו ולבטח ובטח שלבוייזזז, אתן רוצות לעשות את הבוייזז שמחים?! אז קדימה ל-ע-ז-ו-ר! אספתי את כול הדרכים שאפשר לתקשר עם גלגל"צ: דרך ראשונה: אימייל: [email protected] פשוט, ובאמת באמת שקל, תכתבו להם מייל זועם.. מחייך דרך שנייה: כתובת דואר רגילה: גלי צה"ל ד.צ. 01005 צה"ל דרך שלישית: טלפון: 03-5126666 אז קדימה בנות ==> זה דבר מגה חשוב, לא להתעצל! בואו נעזור לבויז! :) שתיהיה לכן אחלה שבת!

../images/Emo46.gifמתי אפשר לעלות לשידור?!

יש לי תוכנית....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את יודעת תגידי לי!!

עדידו'ש קבלי ח''ח.. חולה עליך

יאלה עולים באמבוש על הגלגל''צ האלה מזה להחרים?!?!?! מי שמחרים תבויז אני יחרים לו תחיים אין תחנה בלי הבויזזז

רגע...שאלה...

התקשרתי והכל...אז מה אני אמורה להגיד אז?!... אני רוצה להתקשר אבל לא יודעת מה להגיד- אז תגידו לי ואז אני יתקשר!

לפי דעתיי...

צריכים להגיד שאנחנו מאוד רוצים ואפילו דורשים שישמיעו את הבויז בתחנה.. זאת להקה מעולה ויש לה מוזיקה ממש טובה ואין סיבה סתם ככה להחרים אותה ואם יבואו ויגידו שעדיין לא יצאו להם ממש סינגלים כי הם כבר אמרו את זה למישהי.. אז אפילו תבואי להם עם הוכחה שיצא להם גם קליפ.. קיצר אם ככה הם לא יבינו מתחילים להפוך להם תאולפנים.. חחחחחחחח

תיראו מה רשמתי להם..

תיראו מה רשמתי לה במייל: "גלגל"צ שלום!! קוראים לי הילה ואני מת"א, אני מאזינה קבועה של התחנה שלכם ואני מאוד אבל מאוד אוהבת את להקת הבנים גיים בויז. אך שמתי לב שאתם כלל לא משמיעים אותם בתחנה שלכם... זה מאוד מכעיס אותי, כי לדעתי הבויז הם להקה מעולה ויש להם מוזיקה סופר מעולה, ואין שום סיבה להחרים אותם, כמו שאתם מחרימי אותם בתחנה שלכם... אל תגידו שאין ללהקה סינגלים כי כבר יש להם 3: גליה, שימחה, ואשמור את ליבי-שאפילו יצא לו קליפ בערוץ 24. אני לא ידועת למה אתם מחרימים אותם ככה, אבל אם תמשיכו להחרים אותם, אני וכל המעריצות שלהם נחרים את התחנה שלכם... (ואנחנו שומעות אותה דיי הרבה)... תחזירו תשובה בהקדם... ותתחילו להשמיע אותם סופסוף!!! הילה הזועמת!!" תגיבו על מה שרשמתי להם... ותירשמו להם את זה במייל ותשנו טיפה...

crazy girll

New member
חחחחחחחח

ברגת אותי!! הילה הזועמת!! חחחח חחח...יפה מה שרשמת..

TOUSH

New member
|כו|מיד זה ננעץ../images/Emo70.gif

אני לא מבינה מתי הם הספיקו להוריד אותם שוב מהמצעד של גלגל"צ הרי שבוע שעבר הם היו
אני רוצה לעלות שוב לשידור

למעלה