שלחתי להם מייל זועםם חבל"ז
ח חולה על אושריי שליי New member 7/1/06 #23 לעדדיי תראיי נכנסתי למצעד של גלגל"צ ואין שםם את גיים בויז חיפשתי ולא מצאתי
ב ברוש הבובעע New member 7/1/06 #24 בארור שלא תמצאי!! כי הם החרימו את הגיים בויז!! בגלל זה אנחנו נוקמותת!!!!
ח חולה על אושריי שליי New member 7/1/06 #25 לברוש אהה הבנתי כפרהה טוב אז איך אפשרר לעשותת משהוא בנוגעע לזהה להתקשר? תנו מספר משהווא אימייל תגידו לי לאן לפנותת אני בטוחח יפנהה!!! אני יעשה הכל בשביל הבוייז שליי!! במיוחדד אושריי המושלמיי שליי!
לברוש אהה הבנתי כפרהה טוב אז איך אפשרר לעשותת משהוא בנוגעע לזהה להתקשר? תנו מספר משהווא אימייל תגידו לי לאן לפנותת אני בטוחח יפנהה!!! אני יעשה הכל בשביל הבוייז שליי!! במיוחדד אושריי המושלמיי שליי!
T talush20044 New member 8/1/06 #27 היו'שש היי חבר'ה אני טל ואני חדשהה וחולה,מתה,שרופה,מאושפזת,מטוגנת על גיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזז.... ביו'ששש לאב יו מוצ'צ'וס
היו'שש היי חבר'ה אני טל ואני חדשהה וחולה,מתה,שרופה,מאושפזת,מטוגנת על גיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזז.... ביו'ששש לאב יו מוצ'צ'וס
ח חולה על אדם יוסף New member 8/1/06 #29 ברוכה הבאה! אני אור...וגם אני דיי חדשה כאילו הצטרפתי לפני שלושה ימים~!