הבורסה ליהלומים!!!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

danezeq

Member
כמובן ש"תעלה"

אבל אם לאחרים יש תמונות כאלה - שלא יהססו להעלות

kyle

New member
מבט כולל!!!!!!!!!.....

מתחם\איזור בורסת היהלומים בראמאת גאן!!

kyle

New member
זהו?!?!?!?!........

אין לכם מה להגיד על תמונותי!??!?!?!!?......

oren*

New member
תמונות מדהימות ../images/Emo70.gif אין מה להגיד

אין לי מושג מהיכן השגת אותן, אבל הן ממש יפהיפיות ואני אדבר עם אילוסטרייטור שיכניס אותן לגלריה בפורום. התמונה של תחילת הבנייה של הסיטי גייט (ידוע לך באיזו שנה היא צולמה, 2000 לא?), התמונה של בניית המגדל המשולב ופיר המעליות - מצויינת. רוצה עוד

kyle

New member
בקשר לתמונה של תחילת בניית הגייט,

היא צולמה בתאריך - 1999\1\22, ולא ב - 2000 כמו שחשבת, סהר יעקב צילם אותה (למקרה שתרצה לדעת) ו... אם רצית, הבאתי את תמונה מעוד זווית...

kyle

New member
בן! (חשוב!)

בן, תן לי לגמור להוציא את המידע והתמונות שיעזרו לי פה, ואז אתה תקבל את הכתובת כמה פעמים שתרצה למקרה שתשכח!!!
בינתיים, גלוש לך להנאתך לס"ס, ותבדוק את כל הבניינים החדשים! (תודות לאסף כמובן!)

kyle

New member
הנה פרס!!!...

סוף סוף!!! אחרי בעיות טכניות, פרס הגיע!!! התמונה הבאה היא בזמן שפרס היה ראש ממשלה, וביקש לבקר במתחם הבורסה, כמובן שאם הוא מבקש, לא יתנו לו!?!?!.....

TheIllustrator

New member
אחלה תמונות... אבל

לצערי את רובם ראיתי בעבר.
מאחר והן נלקחו מאתר "ארכיון תמונות ישראל" את רובן כבר ראיתי - אולם, כל הכבוד על היוזמה, מצויין שהעלת אותן לפורום!
ושאלה נוספת... יש לך עצבים להעלות לפורום גם תמונות של מגדל שלום(בבניה ולאחר מכן), הנלקחות מאותו אתר, קייל?

kyle

New member
אילו!!!

1. אתה רע!
לא רציתי לגלות לבן!!! 2. תלוי, אתה רוצה שאני אעלה ת´תמונות?!?!

fireman

New member
עוד שגעון אישי שלי

בזמן האחרון נכנס לי פיוז של צילום בראש קניתי מצלמה דיגיטלית ביותר מ2500 שקל ומסתבר שהיא כשלון נחרץ נלחמתי בשיניים לקבל את הכסף שלי בחזרה ואכן קיבלתי מהקנייה הזו למדתי לקח אחד חשוב...אין מצלמה דיגיטלית שיודעת לצלם בחושך כמו מצלמה רגילה ובכלל לתת איכות תמונה טובה יותר ממצלמת סטילס רגילה ולכן עכשיו שאותם 2500 שקלים חזרו אליי אני מתכוון להשקיע אותם במצלמה עצבנית ביותר עם עדשה 70-350 מ"מ (מאוד גדול) ולהתחיל להרביץ צילומים של שריפות בעיקר אך גם של בניינים נופים וכדומה ולבנות מאגר תמונות גדול (שההתחלה שלו כבר באויר) רק חבל שאני בעצמי לא זוכר מה הכתובת שלו
יום טוב לכם ד"א למישהו יש את הטלפון של הקבלן של הסיטי גייט?

למעלה