הבו עיצה לארוחת צהריים בשרית

יוכי68

New member
שחמטית, אהיה יותר רגועה כשהילדה תהיה רגועה

ותיששן..ואז אתפנה אלייך ואסביר באופן מפורט יותר.........מתנצלת.
 

מאיוש י

New member
בואי אסביר לך ברשותה של יוכי

את לוקחת תפוח אדמה וחותכת אותו ל3 חלקים עבים . כל אחד מהחלקים העבים את לוקחת וחותכת אותו באמצע כמעט עד הסוף שיראה כמו סנדוויץ מחובר בקצה הבנת??? ואז מכניסה בעדינות את המילוי.
 

שחמטית

New member
זה מובן!

כמו שמכינים בפרוסות חצילים בשביל מוסקה (שעדיין לא קיבלתי את המתכון...) בינתיים הכנתי חזה עוף (שהשריתי במירינדה) עם קוביות תפו"א, עודמעט הבעל יחזור ונטעם.
 

יוכי68

New member
מוסקה אני מכינה כמו המפרום רק עם

חצילים....אני לא הכנתי עדיין בתנור.....רק בבישול בסיר.......אם תרצי חפש מתכונים כתובים מהרשת.
 
רק שמוסקה מטגנים אחרי המילוי ולפני הבישול

מטגנים אחרי שטובלים בביצה ויש שטובלים גם בפרורי לחם. אני רק בביצה. אחרי הטיגון היידה לסיר או למקפיא ולסיר בהזדמנות אחרת.
 
למעלה