הבחור (כארז) נמצא במילואים

מילי1991

New member
הבחור (כארז) נמצא במילואים

אני מבינה שהוא עסוק והכל ואפילו הכי מעריכה בעולם את תרומתו למדינתנו
אבל זה מבאס
:(

Shamy

New member
חשבתי שאת לבד כרגע ...

שמחה בשבילך לשמוע שאת לא ואת מתגעגעת לחבר..

מילי1991

New member
ממ

אנחנו לא בדיוק ביחד, לפחות מבחינתו..
הוא נפגע ממשהו שאמרתי, פסל אותי, ואמר שאנחנו נהיה רק ידידים ושזה לא ישתנה לעולם
אמרתי לו לגבי זה ש.."עוד נראה"
אז- נראה מה יהיה..

לחתוך אותו?

בתורה כתוב לא תרצח. גם אם תהיו רק ידידים, זאת יכולה להיות ידידות טובה ואם אתם אוהבים כדאי שתישארו בה.

Berethor

New member
היא פגעה בו ולא הוא בא

אני לא יודע כמה חמור מה שאמרה לו, אבל יכול להיות שבאמת הוא נפגע מזה, אם החליט אחרי זה להיות רק ידידים.

Hermineh

New member
מה אמרת שפסל אותך? אני שואלת כדי ללמוד

מנסיונך ולהיזהר בדבריי כשאני משוחחת עם גבר.

שלום

אולי תוכלי לשמור אתו קשר רחוק כשהוא במילואים, כמו טלפונים ומכתבים. כשיגמור את המילואים תוכלו לחזור לקשר קרוב יותר.

אני קוראת אותך ופשוט כואבת,

אני חושבת שאת עושה עוול לעצמך בלא לגשת לטיפול כמו בן אדם.
את כבר אחרי הבלבול והרצון לאהבה, ונראה שאת מתחילה בתופעות אובססיה קשות.
תעזרי לעצמך.
תאהבי את עצמך לפני שאת נשפכת בפני אחרים.

למה את חושבת

שהיא כפייתית אליו ולא אוהבת אותו? אולי כי אמרה "עוד נראה"? אם היא מוכנה להיות ידידה טובה שלו זה אומר שהיא אוהבת אותו.

יקירי, אין ידידות בין גבר לאישה

תמיד קיים צד שרוצה יותר.
המשפט שציינת הוא מה שהדליק את הנורה אבל הנורה הזו תמיד היתה שם בהודעות שלה כאן.
יש בה משהו ילדותי שעוד לא בשל למערכת יחסים בוגרת. יש בה משהו גם מאוד ירוד בכלל שתולה את האושר שלה בדמות גברית כלשהי שהיא כבר אובססיבית כלפיו.

Berethor

New member
מאיפה לקחת את זה? מאומנות הפיתוי?

מזה אין ידידות בין גבר לאישה? בטח שיש, היו לי בחיי מספיק ידידות גם באופן אישי. גם אם יש צד אחד שרוצה יותר זה לא משנה הרבה, כל עוד בפועל הם רק ידידים, הסטטוס נשאר על קנו, מה גם שרצון חד צדדי לא משנה הרבה בכל מקרה, בין אם הם ידידים ובין אם לא. כדי שיהיה יותר צריך רצון הדדי ליותר, וגם עדיף שיהיה התאמה מספקת, כי בשביל זוגיות צריך יותר התאמה מאשר בשביל ידידות. לגבי הבעיות אצלה היא כבר מודעת לחלקן גם ככה, אבל היא מעוניינת בזוגיות למרות זה.

שטויות ודאי שיש ידידות

גבר ואישה הם קודם כל בני אדם, ובתור בני אדם עם אישיות הם יכולים לאהוב. אם יאהבו זה את האופי של זה, ירצו להיות ביחד בקשר רגשי. לי יש ידידת נפש נהדרת שאני מאד אוהב, ואין לנו שום עניין זוגי זה בזה.

לא בהכרח

יש חברות נפש שמתעלה על זה, על המתח המיני הטבעי בין גבר לאישה. זה נדיר, אבל קיים.

במקרה הזה, נראה שלא מדובר על חברות אמיצה, אלא על משחק ילדותי.

Berethor

New member
מספיק שהם לא מתאימים וזה כבר מתעלה

אפילו אם יהיה מתח מיני מסויים זה לא משנה, גם בין אנשים זרים יכול להיות מתח מיני, האם זה אוטומטית אומר שיקרה בניהם משהו מיני? כמובן שלא, אלא אם אלו אנשים לא בררנים במיוחד או עם יכולת שליטה עצמית מאוד נמוכה.

לא מתאימים זה סובייקטיבי

נגיד, אתה יכול לחשוב שפלונית אלמונית ממש לא מתאימה לך, כי יש לה תכונות מסויימות או מראה מסויים,

אבל לפלונית יש פנטזיה, ואתה עונה לה על כל הדרישות, ומבחינתה אתה הגבר של חייה... ואז הידידות ביניכם היא לא ממש ידידות.
לזה קוראים שצד אחד רוצה יותר.

Berethor

New member
טוב הוא יכול לרצות עד מחר

כל עוד צד אחד לא מעוניין "ביותר" זה לא משנה. בלי קשר לאם יש ידידות או אין.

אני בעמדת מיעוט

חושב שידידות יכולה להיות מצוינת גם אם צד אחד רוצה יותר. כשאוהבים את האופי כבני אדם, רוצים להיות בקשר רגשי ונהנים ממנו.

אתה קצת חי בבועה משלך, הא?

לא, לא כולם נהנים מקשר "רגשי" עם בנאדם שהם נמשכים אליו ורוצים קשר מיני/זוגי איתו.

הקשר ה"רגשי" הזה שאתה מדבר עליו יכול להיות מאוד מאוד מתסכל.

למעלה