הבחור (כארז) נמצא במילואים

אני לא חושב שאני חי באשליה

אני חושב שאני חי בחוכמת חיים. אהבה היא הרגש החשוב, ובעזרתה אפשר להתגבר על רגשות פשוטים ושוליים כמו משיכה והתאהבות. אני מדבר מהבנה כוללנית, שנפש האדם היא החשובה.

לדעתי לא

ואני מבקש ממך לא לדבר אליי בישירות הזאת. גם אני כותב לפעמים שמדברים שטויות, וכדאי שאפסיק עם זה.

אני מדברת בישירות

אפשר לא להסכים, ואפשר שכל אחד מאיתנו יחשוב שהשני מדבר שטויות,
זה בסדר.

Berethor

New member
ממתי אהבה מתגברת על משיכה?

הרי אלו לא דברים סותרים כלל, מה שסותר משיכה זה חוסר משיכה, וההתגברות על פיתויים היא בעזרת שליטה עצמית.

אהבה היא דבר יותר מהותי

לנפש של האדם ולאישיותו האמתית. משיכה זה דבר גופני, פשוט וחייתי. הנפש יותר חשובה ומורכבת מהגוף, הגוף רק כלי. כשבאמת אוהבים אדם, רוצים להיות אתו בקשר רגשי בלי תלות בגורמים חיצוניים כמו משיכה והתלהבות.

Berethor

New member
מי שזה מתסכל אותו, הדלת פתוחה

אדם צריך ללמוד שלא כל מה שרוצים מקבלים כבר גיל קטן.

Berethor

New member
שאדם שחשוב לך עסוק מדי זה בדרך כלל לא נעים

זה יכול להיות צבא, זה יכול להיות לימודים, זה יכול להיות עבודה וכו.

מילי1991

New member
איזה עצבים

אומנם לא הייתי אף פעם במילואים אבל כמה בן אדם כבר יכול להיות עסוק? מה אין לך שניה לאכול, ללכת לשירותים, להתקלח, וכן- גם לחזור לאסמס שלי? אני כזו פאתטית.....וכן אני רוצה אותו.
אני אלחם עליו עד שהוא יסלח לי על מה שאמרתי.....
ואני מתחילה לחשוב שאולי עדיף לוותר מראש, כי אם הוא לא חוזר אליי אולי באמת אני מחוקה מבחינתו..
(?)

מילי1991

New member
ברור שכן

אני אפס
והוא יודע את זה, כי סיפרתי
למה שבחור כמוהו יצא עם אפסית?

Berethor

New member
אפשר לדעת מה אמרת לו? אם זה לא קשה לך מדי

להלחם עד שיסלח לך, זה אפשרי אבל לא בטוח שזה יעזור, תלוי מה חומרת מה שאמרת לו וכמה זה פגע בו.

מילי1991

New member
אמרתי לא משהו כל כך קריטי

אבל יש מצב שהוא חיבר את זה עם עוד כמה דברים..לא יודעת

Berethor

New member
כן יכול להיות שהוא חיבר עם עוד כמה דברים

הגיוני שהוא לא יפסול רק על דבר אחד, אבל אמרת שזה גרם לו לרצות להיות רק ידידים איתך.

אולי

תסבירי לו את הסיבה והמשמעות של מה שאמרת, וגם אמרי לו שאת אוהבת אותו והוא חשוב לך וגם למה ובגלל אלו תכונות. אם חשוב לו, סביר שלא יפרק לתמיד את הקשר בגלל דבר שאמרת.

מילי1991

New member
אני לא כותבת

על הנושא יותר בפורום
חשבתי שהוא בן אדם טוב
וכן רציתי אותו
אבל מסתבר שרק חשבתי..
בחיים אל תאמינו לאף אחד ואל תשפכו את הסודות שלכם בפני אנשים..
אני פגועה ולא רוצה לרשום עליו יותר, או להכיר אף אחד
אין לי אמון

Berethor

New member
את פשוט צריכה להיות זהירה יותר

עדיף לא לחשוף סודות למישהו שבקושי מכירים או למישהו שלא סומכים עליו. רק קחי בחשבון שאם מדובר בבן זוג פוטנציאלי, רוב הסיכויים שהסודות היו מתגלים בכל מקרה, הבעיה בעיקר הייתה בכך שלא הבנת שאתם כנראה לא מתאימים לפני שגלית את הסודות שלך. בקיצור במקום ללכת מקיצון לקיצון, אם את באמת רוצה שיהיה לך טוב את צריכה למצוא את האיזון הנכון בנושאים האלה. לדעת על מי לסמוך ועל מי לא לסמוך, זה חלק חשוב בחיים, כמו גם האיזון שבין זהירות לבין פרנואידיות.

Berethor

New member
גם זה נכון..

למעלה