הבחירה שלי

השירים הטובים ביותר של פינק !~!~!

החלטתי לעשות מן מצעד כזה של השירים הכי הטובים של פינק .... והנה רשמית השירים : דיסק 1 -Cant take me home 1. Split Personality 2. Hell With Ya 3. Most Girls 4. There you go 5. You make me sick 6. Let me let you know 7. Love is such a crazy thing 8. Private Show 9. Cant take me home 10. Stop Falling 11. Do what you do 12. Hiccup 13. Is it love דיסק שני -M!ssundaztood 1. M!ssundaztood 2. Dont let me get me 3. Just like a pill 4. Get the party started 5. Respect 6. 18 Wheeler 7. Family Portrait 8. Misery 9. Dear Diary 10. Eventually 11. Lonely Girl 12. Numb 13. Gone to California 14. My Vietnam סה"כ שירים : 27 .... מהלך ההצבעה: כל אחד מדרג את חמשת השירים הטובים ביותר של פינק לפי דעתו ! מקום 5 - 2 נקודות מקום 4 - 4 נקודות מקום 3 - 6 נקודות מקום 4 - 8 נקודות מקום 5 - 10 נקודות מקווה לשיתוף פועלה .... בסוף של דבר נכריז על השיר הכי טוב של פינק !!!!!! אני יצביע יותר מאוחר פשוט אני מת ללכת לישון !!!

טוב אז אני ....

מקום 5 - Most Girls מקום 4 - There you go\ מקום 3 - Hell With Ya מקום 2 - Family Portrait ובמקום ה 1 -Just like a pill

טוב בסדר,קח ביס...

מקום חמישי- Just Like A Pill מקום רביעי- is it love מקום שלישי- Love Is Such A Crazy Thing מקום שני- Stop Falling מקום ראשון- living in my world דרך אגב, חבל שלא הכנסת את השירים שמחוץ לדיסקים, כמו סקסי, קאצ' 22 ועוד כמה שירים מעולים שלה..!!

Brady

New member
../images/Emo122.gif

5. Most Girls 4. Misery 3. Dear Diary
2. Just Like A Pill
1. Family Portrait
השיר האהוב עליי ביותר בכלל
אמ אני חדש פה דניאל בן 14

Brady

New member
אהמ

אני גם אוהב את Get the party started ועוד הרבה שירים מהאלבום הראשון אני לא מכיר

ShaDoW GiRl

New member
O.k.. אז ככה:

5. Gone to California 4.Stop Falling
TOP Three
3. 18Wheeler 2. Don't Let me Get me 1. כ-ל השירים של פינק מדהימים.. לא יכולה לשים אף אחד במקום ראשון.. *בגידה בעקרונותיי.. חח*

טוב אבל זה הורס הכל .....

בבקשה שימי שיר במקום הראשון ! אני יודע שזה קשה אבל בכל זאת !

למי שעדיין לא הצביע ...

בבקשה להצביע .... תזכירו מי שמצביע משפיע .... אני כבר מתחיל לסכם את הדברים אני יפרסם את זה ביום שני .... בבקשה מי שלא הצביע להצביע עד יום שני ! אני מכין הפתעה קטנה בקשר למצעד הזה !

ת צ ב י ע ו .. חחחח שיעמום יתר

תצביעו ל living in my world * מותר לפתוח תעמולה? * חחחחחחחחחח בעצם למי?. יבש כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחח

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי..זה קשה אבל אין ברירה.

אז ככה: מקום 5- get the party started מקום 4- family portrait מקום 3- there you go מקום 2- dont let me get me ומקום ראשון.... השיר היפה ביותר לדעתי.... עוד קצת.... טיפונת...... דרך אגב- אתם יודעים איך מפעילים את הבלוגים הדפוקים האלה, כי אצלי הוא לא שומר המניאק
עוד קצת.... הא ושחכתי לספר לכם שעוד 4 ימים יש לי כלב...
הב הב.... וגם שחכתי לספר לכם שההורים שלי נסעו לשיט היום, וארבע ימים אני לבד ב
רגע...למה אני יורדת
למה אתם מחכים
האמ... הא..אני נזכרת בתהליכים..... רגע.............. רגע....עוד לא נזכרתי........... הנה הנה אני ממשיכה להיזכר............ הא אתם שואלים איזה שיר אני הכי אוהבת
של
פינק
? אפרופו פינק, היא
כוסית מהלכת...... לא
נו טוב....אני ארחם עליכם.......... מקום ראשון....... השיר הכי מהמם
מדהים
מקסים
הוא............. (דרך אגב כל השירים שלה מהממים
)
JUST LIKE A PILL

תודה !!! הצבעה מעולה !!!

וסוף סוף מישהו דירג את get the party started !!!! שיר מעולה אצלי הוא במקום ה6 (רק חבל שאין מקום 6). טוב אז לכל מי שלא להצביע להצביע בבקשה !

yanivtr

New member
שלי

5. Dont let me get me 4. Feel good time 3. Going to california 2. My Vietnam 1. lonely girl

Feel good time לא ברשימה אבל לא

משנה ..... ד"א קיבלתי היום את הסינגל : most girls מעולה אני לא מפסיק לשמוע אותו !!!!! יש בו רק 4 שירים (3 מהם הם most girls) ויום חמישי אני הולך לקנות את הדיסק הראשון של פינק(כן עדיין אין לי !) הלכתי היום לראות כמה הוא עולה והמחיר : 90 שקל ......

yanivtr

New member
המחיר לא 90 ש"ח

אם כן, תבקש מהמוכרים לעדכן מחירים. בדר"כ הם לא ממהרים לעדכן

כן זה באמת לא נשמע הגיוני ...

גנבים !!! מנסים לגנוב את הכסף שלי(יותר נכון של ההורים שלי) !!! אם הוא לא מוריד את המחיר ל70 שקל אני לא קונה .........!

למעלה