איזה שבעים?? אצלי (טאוור) זה עולה 60 . או יותר נכון- 59.99
Y yanivtr New member 14/7/03 #21 איזה שבעים??../images/Emo6.gif אצלי (טאוור) זה עולה 60 . או יותר נכון- 59.99
G go avril New member 14/7/03 #23 אני עושה בשבילך אורוששש 5.Family Portrait 4.Just like a pill 3.Get the party started 2.There you go 1.Dont let me get me
אני עושה בשבילך אורוששש 5.Family Portrait 4.Just like a pill 3.Get the party started 2.There you go 1.Dont let me get me
R ricki bacsis New member 14/7/03 #25 הבחירה שלי 1)סטופ פילינג 2)מיי ויאטנם 3)ג'סט לייק א פיל 4) ליוינג אין מיי ווארלד 5)פאמלי פורטריט 6)איז איט לאב
הבחירה שלי 1)סטופ פילינג 2)מיי ויאטנם 3)ג'סט לייק א פיל 4) ליוינג אין מיי ווארלד 5)פאמלי פורטריט 6)איז איט לאב
T tzionov New member 16/7/03 #29 הנה דירוג בשבילך.. מקום חמישי - LONELY GIRL מקום רביעי - MISERY מקום שלישי - FAMILY PORTRAIT מקום שני - THERE YOU GO מקום ראשון - MOST GIRLS
הנה דירוג בשבילך.. מקום חמישי - LONELY GIRL מקום רביעי - MISERY מקום שלישי - FAMILY PORTRAIT מקום שני - THERE YOU GO מקום ראשון - MOST GIRLS
א אור האדום New member 16/7/03 #30 תודה ......... אבל המצעד נסגר ..... טוב כנראה שאני יפרסם תוצאות סופיות מחר אז בבקשה כולם להצביע היום !!!!!
תודה ......... אבל המצעד נסגר ..... טוב כנראה שאני יפרסם תוצאות סופיות מחר אז בבקשה כולם להצביע היום !!!!!