הבטחות צריך לקיים שמאלץ וגרייואלאך לאריאלה

א פרח

New member
אני אחות טובה

החתולים רעים!
 
מזכיר לי נשכחות..

כילדים, אמי הייתה מכינה את הגריוואלאך והיינו מתים על זה. איזה כיף שיש מתכון, אני מתכוונת להכין אותו עוד היום, על השמאלץ שלו. תודה.
 

kdr

New member
מרייר רק מקריאה

את הגירסה של החזיר מכינים התאילנדים והפיליפינים. הם קוראים לזה צ'יצ'רונה ולחשו לי שבשוק הכרמל זה נמכר בשושו בימי חמישי. בארה"ב נמכר עור החזיר כחטיף בשקיות ונקרא פשוט PORK SKIN. אחת מהקניות הראשונות שלי כשפעם הייתי נוסע לשם. פעם היה איטליז ברחוב הרצל בחיפה שמכר גריבן מאווז. שנים שסגור. אגב, אני קונה שלדים למרק באיטליז, הם מסירים את העור, אני מבקש להשאיר. מהעצמות אני מכין ציר למרק עוף.
 
למעלה