הבטחות צריך לקיים.

מחלון בית המלון

בית המלון שלנו היה בעיירה קטנה ומופלאה בשם סנט וינסנט. מקום מקסים, עם מעיינות חמים, עיירה שמתאימה לחופשות קיץ, אך בעיקר פרנסתם מתבססת על חופשות חורף. קרובה מאוד לאתרי סקי.
 
ורק שתחושו כמה מים יש שם.

סתם "עוד" מפל באמצע הדרך. ממליצה לפתוח את התמונה כדי להתרשם מעוצמת המים.
 
מצפון איטליה הגענו לשאמוני - צרפת.

שאמוני, עיירת נופש מקסימה למרגלות המון-בלאן. ההר הגבוה ביותר באירופה. עולים למעלה עם רכבל, כל 1/4 שעה יש רכבל שעולה להר. נסיעה ברכבל של כ- 15 דקות. חוויה מדהימה. .
 
ועוד מהמון בלאן המדהים

ספורט מאוד פופולרי שם - איך לא - טיפוס הרים. המון מטפסי הרים היו שם - עם החבלים, הציוד נעלי טיפוס ודוקרנים ומה לא. איזה אושר היה בפניהם - כאשר סיימו לטפס על הצוק שנשקף ממול המרפסת - ממנה אנחנו צילמנו אותם. מומלץ להגדיל את התמונה כדי להתרשם.
 
גם שבילי הליכה יש על המון-בלאן

חשוב לציין - שכאשר מגיעים לנקודות התצפית - מרגישים בדקות הראשונות מעט סחרחורת וחוסר שיווי משקל ובעלי אפילו הודיע על קשיי נשימה . וכל זה כתוצאה מדלילות החמצן בגבהים כאלה. לוקח כמה דקות עד שהגוף מתרגל - ואז הכל מסתדר.
 
../images/Emo212.gif זה הפרס למי שיורד מהמון-בלאן

בעיירה שאמוני - עשרות קונדיטוריות מעוצבות, בתי קפה ומסעדות, כל בניין כזה מצוייר ומקושט - חגיגה לעיניים. כמובן שדגמנו כמה מהשוקולדים והעוגיות שבאזור.
 
בדרך לשוייץ - דרך מעבר הרים

מאוד ידוע שלא זוכרת את שמו. מומלץ לפתוח את התמונה כדי להתרשם מהגובה.
 
למרגלות האלפים - עשינו פיקניק

וזאת התמונה שאצלי במחשב כרגע . ממש גלויה. גם כשהיינו שם - הרגשנו שזה נלקח מתוך גלויה. והפקניק - "חגיגה לחיך ולנשמה" - (ציטוט של הילדים שלי)
 
חייבת לזוז. עבודה היא חיינו.

אם תרצו שאעלה עוד תמונות - תודיעו לי. איזה כייף זה להעלות תמונות. ותודה גדולה לירדנה. את מקסימה. ואין כמוך. איילה.
 
יגעת ומצאת תאמיני ../images/Emo8.gif

כל תמונה גלויה!
גמני מצטרפת להפגנה של עידית ומבקשת עוד תמונות את הלינות הזמנתם מראש או שכרתם על אם הדרך? באיזה אוטו נהגתם? תודה ששתפת
 
../images/Emo124.gifהעם דורש עוד

עשית לי חשק לייזום טיול שכזה בקיץ, היינו בחורף ראיתי רק שלג שלג ועוד...שלג. תכיני תקייה מסודרת עם כל האינפורמציות, מתאים לי לאללה. התאקלמות נעימה בחום ארצינו
 
טוב, העם דורש, העם יקבל.

עידיתוש- יש תיקיה מאורגנת ומסודרת - מחכה לך. שוקו - את כל הבתי מלון הזמנו מהארץ. בעלי עשה שיעורי בית כמו שרק הוא יודע לעשות. את הכל הזמנו דרך האינטרנט, לא התאים לנו להגיע ולהתחיל לחפש בתי מלון. ויצא ממש מעולה. את האוטו גם שכרנו מהארץ - אוטו גדול ל- 9 איש. היינו גם משפחה גדולה.נסענו בעלי ואני שני הילדים, שתי סבתות וסבא. סה"כ 7 איש. בדיעבד, ממש היה חכם המכונית הגדולה ששכרנו, היה מקום להשתרע למי שהיה עייף, והיה מקום רב למזוודות ולתיקים. ולפייקוש - ממש לא ביאס לחזור. לא במקרה הזה.
טוב אז אני ממשיכה עם התמונות , במידה ותפוזבל לא יעשה לי בעיות. הוא מאוד איטי כרגע. איילה
 
למעלה