הבטחות צריך לקיים.

ועוד תמונה כדי להמחיש

את שפע המים. בכל בית קפה, או פארק, או אפילו סתם מדשאה, וגם בגני משחקים וגני שעשועים יש את הברזיה הזאת. מן צינור - שממנו זורמים מים ישירות לתוך חבית . המעניין הוא - שאין ברז - לא ניתן לסגור או לפתוח זה פשוט זורם ללא הפסקה. אנחנו נדהמנו מזה, כל פעם שהשתמשנו באחת מהברזיות הללו חיפשנו איפה הם מחביאים את הברז.

w o m a n 10

New member
איילה, זה קרה לי ברומא ../images/Emo221.gif

נורא מעצבן לראות מים זורמים מברז סתם כך ללא מטרה.

איילה תודה על השיתוף ../images/Emo24.gif

בעזרתך הסנפנו גמנחנו את הירוק השקט השלוה ושפעת המים לחיי הטיולים הבאים

w o m a n 10

New member
איילה, יופי של תמונות ../images/Emo51.gif

את יכולה להעלות גם כמה תמונות מהטיול שלי באוסטריה? אל תדאגי לא ירגישו בהבדל צילמתי כמעט אותן תמונות
הנה צילום ממפלי קרימל.

כ חיים

New member
ומה עם איזה תמונה מאיזה שוק פשפשים ?

מה לא הייתם באף שוק פשפשים?

חיימקה' על זה נאמר כבר....

כל אחד בוכה מאיפוא שכואב לו......
אתה בטוח היית עובר משוק לשוק וחוזר עם מציאס חבל"ז....
שמתי לב שהתייר הישראלי מחפש בטיולים תחומי התענינות שונים, יש מי שאוהב תיירות אורבנית, ומפלי מים ואחו ירוק מצ'עממים אותו. יש מי שיסע רק לחנויות לנבור בסיילים ולהעמיס מזוודות, כאילו לבגדים ולנעליים מחו"ל יש איזה טעם אחר . יש מי שחו"ל נשקפת אליו מתוככי מסעדות ומוזיאונים ויש כאלו שיקחו רכב ויפליגו בדרכים להתחכך באוכלוסיה המקומית בשווקים בכפרים נידחים בשמורות טבע וכו'.....ויש את תיירות הכל כלול בה מאפשרים לאותו ישראלי רביצה מול חדר האוכל והבריכה למען לא יפסיד שום ביס.....
ואני חושבת לעניות דלעתי , שבטיול לחו"ל רצוי וכדאי לשלב הכל, ז'תומרת לגעת בכל דבר .

כ חיים

New member
מה את יודעת !

בעשור הקודם נסענו ללונדון ושולה נגררה אחרי לכל האנטיק מרקטס (עד היום כואבות לה הרגליים).

למעלה