הבטחתי, אז אני מקיים

MrHankeY

New member
הבטחתי, אז אני מקיים

הנה כמה תמונות שצילמתי... לפני הכל, רק רצתי להגיד שהנמל החדש באמת יפה ואני לא מבין על מה הייתה המהומה - הכוונה היא להליכה, לא צריך לבוא מוכנים לטראק וכל הסיפור לוקח מעט זמן. כבר ראיתי נמלים שצריך ללכת בהם הרבה יותר. אז ככה: ב 30 למרץ בסביבות 10-11 לקחתי רכבת לכיוון נתבג, הגענו, קצת מבלבל להגיע מכיוון הרכבת אבל מיד הסתדרנו, ביקורת דרכונים וקדימה לעבר הדיוטי פרי. נכנסנו לטרקלין דן - לפחות שם אין נקודות שחורות על החלונות! בלי לשים לב הגיעה השעה לבורדינג ובדרך לא יכלתי שלא לצלם קצת תמונה ראשונה, 343 של סוויס בליווי נקודות שחורות על החלונות חח

MrHankeY

New member
הגיע בשעות הצהרים המוקדמות

והמריא לציריך בסביבות 4 אם אני לא טועה למרות שהיה בדיוק מצב שהזיזו את השעון לשעון קיץ באירופה ובארץ עוד לא אז כל הטיסות יצאו שעה קודם.

שלזינגר

New member
איזה קטע...!

הייתי היום ב"Aעות הצהריים המוקדמות" בפארק אילון למ שמכיר. ונחתו מעליי מלא מטוסים... אחד מהם היה כזה... כנראה... חחח...עזבו אותי אני מחורפן עכשיו!!!
איך קוראים לחברה הזאת- משוויץ? היא נוחתת בארץ בתדירות גבוהה? מה זה נחשב תדירות גבוהה? וואי אני ממש כרציה היום!!!

MrHankeY

New member
חח זה בסדר

זו החברה השויצרית וקוראים לה SWISS היא נוחתת פעמיים ביום בארץ פעם אחת בסביבות 1-2 בצהרים והשניה ב 2 בלילה בערך. הטיסת צהרים מבוצעת עם A340-300 ובלילה\לפנות בוקר עם A320

MrHankeY

New member
מתוך השרוול

האמת? אני לא מעריץ גדול של שרוולים - רק כשיורד גשם. אז הנה תמונה של המטוס מבעד לחלון השרוול

MrHankeY

New member
מיד לאחר ההמראה

לצערי שכחתי להחזיק את המצלמה ביחס ישר לאופק - היא מאוזנת ביחס ישר למטוס. בכל מקרה, התוצאות עדיין נחמדות. אני חושב שההמראה הייתה על 26 - לא זוכר במדויק.

MrHankeY

New member
בגישה למילאנו מלפנסה

אחרי 3:30 שעות התחלנו בגישה למלפנסה, כל הטיסה הייתה מעל עננות\אובך וכו' ככה שלא ראו יותר מדי.

747 400

New member
כל הכבוד תמונות יפות מאוד!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלה: התמונות האלו הגיעו מטיסה שלך לטיול או משהוא קזה או טסתה במיוחד בשביל לצלם?

MrHankeY

New member
די לבינתיים ../images/Emo3.gif

אשמח לתגובות, יש לי עוד הרבה תמונות להעלות אני אשתדל במהלך השבוע להעלות את כולן

תמונות מצויינות !

הזווית הזאת של ההמראה ... מיוחדת במינה - כל הכבוד לך ! אהבתי מאוד, מחכה לראות עוד כשיתחשק לך

MrHankeY

New member
תודה

שמחתי לשמוע, אל דאגה יגיעו עוד תמונות
אשמח לעוד תגובות

747 400

New member
כל התמונות של הטיסה שלך למילן

הוספתי אותם לתמונות שלי. וגם התמונה של ההמראה מאוד מזקירה לי את ההמראה שלי בקיץ האחרון מנתב''ג (טרמינל 1) לנמל התעופה ברלין שונפלד. למעונינים לדעת החברה: אל על המטוס: 737-700 4X-EKE תאריך: 5.8.2004 סתאם כתבתי את הדברים האלה אולי זה יענין את אחד החברים בפורום. חוץ מיזה אני מאוד אוהב שאומרים לי את המטוס והפרטים האלה טם אין תמונה. בכל מיקרא תביא מהר את התמונות בגלל שאני נורא סקרן

למעלה