בבקשה תביא את התמונות אני רוצה להוסיף עוד תמונות לתמונות שלי. ויש לך גם תמונות של אל על?
7 747 400 New member 13/4/05 #31 בבקשה תביא את התמונות אני רוצה להוסיף עוד תמונות לתמונות שלי. ויש לך גם תמונות של אל על?
G g i l g New member 13/4/05 #29 אה הא שנפיילד... ביקרתי שם בסוכות...אחת החוויות היותר טובות שלי בחיים...הלוך טסנו על EAE וחזור על EBV יש תמונות אם אתם רוצים..
אה הא שנפיילד... ביקרתי שם בסוכות...אחת החוויות היותר טובות שלי בחיים...הלוך טסנו על EAE וחזור על EBV יש תמונות אם אתם רוצים..
A Aviation Addict New member 12/4/05 #14 יפהפה ../images/Emo45.gif אהבתי את ההמראה במיוחד, וגם אני לא מת על השרוולים... לך, ותביא עוד ..
M MrHankeY New member 12/4/05 #18 תודה ../images/Emo13.gif אם חשבתי שקשה לצלם המראה, זה כי עוד לא הגעתי לנחיתה חח
H HELLAS New member 12/4/05 #19 אחלה תמונות חבל שהשאלה על התצורה של מקומות הישיבה ב777 של אליטליה לא עלתה קודם.... היית יכול לבדוק עם הצוות.... מקווה שמילאנו ואיטליה היו יפות, מקסימות ומארחות יפה כתמיד !
אחלה תמונות חבל שהשאלה על התצורה של מקומות הישיבה ב777 של אליטליה לא עלתה קודם.... היית יכול לבדוק עם הצוות.... מקווה שמילאנו ואיטליה היו יפות, מקסימות ומארחות יפה כתמיד !
H HELLAS New member 12/4/05 #21 ממש הולך בדרכי ! רק אל תגיד לי שאחרי זה המשכת לברזיל ואז תהיה כמו אח תאום שלי. רק שלי לקח 11 שנה לחזור לארץ.....
ממש הולך בדרכי ! רק אל תגיד לי שאחרי זה המשכת לברזיל ואז תהיה כמו אח תאום שלי. רק שלי לקח 11 שנה לחזור לארץ.....
M MrHankeY New member 12/4/05 #22 חח לא לא משם המשכתי אחרי כמה ימים לברלין ובחזרה לארץ אבל אני מאוד מאוד מקווה להגיע יום אחד לברזיל
M MrHankeY New member 13/4/05 #24 כן, 26 אני זוכר בטקסי התבלבלו לי קצת הכיוונים חשבתי שאנחנו מסיעים לכיוון 12 ובסוף הסתדר לי הכל חח
M MrHankeY New member 14/4/05 #35 נכון שרוול זה מאוד נוח אבל אני גם אוהב לצלם את המטוס, וכשאתה בתוך שרוול אתה לא יכול לצלם את המטוס מבחוץ כשאין שרוול אתה מגיע עם אוטובוס והמטוס נמצא לפניך ואתה יכול לצלם כמה שרק תרצה (או שאתה טס בחברת low cost ואתה רץ לתפוס כסא )
נכון שרוול זה מאוד נוח אבל אני גם אוהב לצלם את המטוס, וכשאתה בתוך שרוול אתה לא יכול לצלם את המטוס מבחוץ כשאין שרוול אתה מגיע עם אוטובוס והמטוס נמצא לפניך ואתה יכול לצלם כמה שרק תרצה (או שאתה טס בחברת low cost ואתה רץ לתפוס כסא )