הבטחתי ולכן אקיים

LOVE AGUS

New member
אני לא מבינה כלום../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo27.gif

מה אני אמורה להבין מפה
את השורה העליוננה הבנתי שעושים בהצלבה... אבל את העיגולים
זה לא מובן לי

wildspirit

New member
הסבר לתרשים הזה - חלק א

העגיול הראשון מצד שמאל למעלה הוא התחלת הטבעת: (אני מתחילה מהכוכב) לוקחים חוט דיג בעובי 0.25 ומקפלים לחצי משחילים עליו חרוז עגול גמוי פנינה ובכל חוט משחילים 3 חרוזי ונציה ומצליבים בחרוז ונציה 1. אחר כך משחילים 5 חרוזי ונציה מכל צד של החוט ומצליבים בחרוז הגדול (מה המציירים באמצע) גמוי פנינה. כל צד של חוט מכניסים לונציה אחד מה 5 הקודמים ומשחילים עליו 2 חרוזי ונציה אחד פנינה ושוב שניים ונציה. ושוב מליבים בחרוז הגדול ואז יוצאים לצד השני 5 חרוזי ונציה הצלבה בחרוז ונציה אחד על כל חוט 3 חרוזי ונציה והצלבה בחרוז עגול דמוי פנינה.

wildspirit

New member
הסבר לתרשים - חלק ב

אחרי שסיימנו את חלק א אנחנו משחילים על כל חוט חרוז ונציה אחד וחרוז 1 של מולטי קאט גודל 4 ושוב חרוז ונציה 1 ועוברים דרך חרוז דמוי פנינה מהתרשים הקודם ושוב חרוז ונציה חרוז מולטיקאט חרוז ונציה ומצליבים את שני החוטים בדמוי פנינה האחרון מהתרשים הקודם. וכך ממשיכים הלאה לתרשים השלישי כאשר יש לעקוב אחרי החוטים אם סיימנו עם חוט אדום אנחנו ממשיכים בתרשים הבא עם אותו חוט פשוט יש להתסכל על החוטים והצבעים שלהם בהצלחה (לא המשכתי הכל.. אני משאירה לכם לנסות להבין במידה ותתקשו אני אמשיך

wildspirit

New member
בבקשה..../images/Emo140.gif

לטבעת מספר שתיים בעיקרון את צריכה את הטבעת הזו מברזל שמופיעה באיור ואז את צריכה סיכות שיש להן ראש ועל הסיכה את משחילה חרוז ועם פלייר מכופפת לסיכה את הראש ומעגלת אותה. זה מה שבעצם יוצא מתוך החרוזים שאת רואה בעצם עיגולים את העיגולים האלה מכניסים לתוך העיגולים שממוקמים בטבעת הברזל

למעלה