הבטחתי ולכן אקיים

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זה שבהודעה הראשית

לאן ששירשרתי :]]

wildspirit

New member
של הטבעת המרובעת

את יכולה לראות דוגמה בשרשור של רחל1234 יש לה שם טבעת מרובעת עם פרחים

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אפשר הסבר מילולי קצר

בבקשה? אני לא מבינה איזה חרוזים צריך להשתשמש? למה רק חלק ירוקים וזה בכלל לא סימטרי? איך עושים את הטבעת עצמה?
, אתן אחלה

wildspirit

New member
בהחלט אפשר

לטבעת המרובעת יש שלושה חלקים בעיקרון חלק בסיסי של הטבעת, חלק עליון וחלק שלישי זה הטבעת שמקיפה את האצבע חלק בסיסי - את משתמשת בחרוזים שנקראים מולטיקאט גודל 4 בעיקרון את משתמשת באותו גוון של חרוזים (נכון שכאן הראו ירוק תתעלמי מזה) ואת בעצם מתחילה בתרשים עם החרוזים הירוקים. חלק עליון זה התרשים השני(זה שממוקם למטה) אחרי שסיימת את הבסיס את מתחילה אותו והוא מורכב מחרוזים שנקראים סברובסקי גודל 4 ובאמצע חרוזי ונציה. חלק הטבעת שמסביב לאצבע זה החלק השלישי - שבו בעיקרון זה תלוי בכל חורז, אפשרלעשות אותו מחרוזי מולטיקאט או מחרוזי ונציה. בסיס הטבעת כולה זה הצלבות

ריבקה34

New member
../images/Emo25.gif תודה רבה רבה

חיפשתי ומצאתי את המקום הנכון. איזה יופי. תודה תודה. ערב טוב

rachel1234

New member
יו..יו..רגע...יש רק 24 שעות ביממההה

איפה מתחילים??????????????????????????????????????????? טוב..קודם צריך לקנות את החרוזים..

wildspirit

New member
באים עם מרץ והמון רצון

ומתחילים יש משהו ספציפי ששמת עליו עין?

דגנית י

New member
מרץ ורצון לא חסר ../images/Emo8.gif

אבל ידע אין . הכל מקסים והכל מוצא חן במיוחד הטבעות. את מאזור המרכז??

wildspirit

New member
נו אז ברוכה הבאה לבית הידע

כאן את יכולה ללמוד המון דברים מה שבא לך כל תרשים כל תכשיט נו אז יאללה את יכולה להתחיל באחת הטבעות שהעלתי מתוך התרשימים ושתאלי חופשי אני אנסה לעזור כמה שאני יכולה ואכן אני מאזור המרכז

Fenix Girl

New member
הויי אלוהים..

לא הצלחתי להבין איך לקרוא את התרשימים זה מסובך לי מדיי :( אוף ואני מתה לעשות טבעות יפות כאלה :/

למעלה