הבטחתי ולכן אקיים.

הבטחתי ולכן אקיים.

חיפשתי את ההודעה שכתבתי כשהגעתי מבית חולים, רציתי לדעת מה שאלתם כדי שאדע מה לענות ולהפתעתי זה רק בדף 3.. תגידו, מה נסגר? הפורום לא מתפקד? ולעינייננו חיפשושית, שאלת אותי אם אני יכולה לפרט אז הנה אני מפרטת ואם יש לך עוד שאלות ואוכל לענות אז בכיף מאמי. הכל התחיל כי הרופאים לא גילו שאני נולדתי עם רפלוקס, ז"א שהכליות מוציאות שתן לשלפוחית ובדרך לשלפוחית הצינור במקום להוריד את השתן מעלה אותו חזרה לכליות [רפלוקס] וכך הכליות נהרסו ללא אפשרות לתקן אותם. אם היו מגלים את זה מוקדם ולא בגיל 6 הכל יכל להמנע. כעבור כמה שנים טובות הגיע הזמן להשתלה לפני כניסתי לדיאליזה. אמא עשתה מליוני בדיקות והיא נקבעה כמתאימה, הניתוח נקבע לתאריך מסויים. בניתוח לא מוצאים לי שום כליה רק מוסיפים את זו המושתלת. לאמא שלי הוציאו את השמאלית כי יש לה צינורות יותר ארוכים ונוח יותר לחבר אותה והכניסו לי את הכליה בבטן התחתונה בצד ימין. מה עוד לא סיפרתי? יש כדורים קבועים שעליי לקחת, זה סך הכל 10 קופסאות של כדורים שעולים כ430שח בחודש, 24 כדורים ביום ולפי תוצאות הבדיקות זה משתנה. אממממ.... שכחתי משהו? אהה כן! אסור לי להיות במקום ציבורי בטח לא הומה אדם כי מערכת החיסון שלי חלשה מאד ואפילו אם יש משהו מתפתח אצל בן אדם אני יכולה ישר להדבק אז במשך חודשיים בערך אני כלואה בבית שלי או של החבר ולא מתקרבת ליותר מידי אנשים ובטח לא לילדים מתחת לגיל 12.... נראה לי שאמרתי הכל. שיהיה לכולכם הרבה בריאות והמשך יום נפלא!!

הדRי

New member
רק בריאות, בריאות, בריאות בריאות../images/Emo140.gif

ו'זו' התוצאה שלא גילו את הריפלוקס בזמן??
יש לי אחיינית בת ארבעה חודשים שגילו לה את הריפלוקס רק לאחר חודש (של צרחות, בכי וחוסר מנוחה). ולמה אני מספרת את כל זה??... יכול להיות מצב ח"ו שהכליות שלה נהרסו/יהרסו מזה??? הרבה בריאות כבר אמרתי???!.. אמרתי. אבל לא יזיק עוד בריאות

אני לא רופאה

אבל אני יודעת שכשהכליות ניזקות מרפלוקס אי אפשר לשפר את זה זה או נשאר כמו שהוא או ניזוק יותר והתוצאה באחד הימים היא השתלה. אם עבר רק חודש אני לא מאמינה שקיים נזק בלתי הפיך לי גילו את זה רק בגיל 6 ואחרי 6 שנים קרה לצערי נזק בלתי הפיך. המון בריאות לכם

למעלה