הבטחתי ולכן אקיים.

TzutZ

New member
המון בריאות../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

תשמרי על עצמך מותקקקקק

../images/Emo51.gif

אני משתדלת מאד לשמור על עצמי עם כל הכללים האלו.. 8 בבוקר קמה במיוחד לאכול בשביל הכדורים ומאז כל שעתיים רעבה
מי אמר שלאכול זה פשוט?

לא קורטים כליה

אלא אם היא מסוכנת לגוף או יכולה להזיק לכליה החדשה. קריטה זה דבר מאד כואב ואולי גם מסוכן אז הרופאים לא קורטים אלא אם יש סיכון כלשהו. עובדה שאמרו שהניתוח של אמא שלי יותר כואב משלי וההחלמה יותר ארוכה למרות שאני זאת שצריכה יותר להיזהר מסיבוכים והיא זאת שבריאה ומותר לה הכל.

קושקוש כפרוש ../images/Emo24.gif

לא הבנתי משהו : מה עשו איתך מגיל 6 ועד היום ??? ולמה רק עכשיו השתלה ולא לפני כמה שנים ??? (יש גיל מינימום להשתלות ?). חוצמזה, בשביל לא להיות רעבה כל שעתיים תשתדלי לאכול פחמימות מורכבות כמו פסטה / אורז / לחם..... וחוצמזה גיבורה שלי, אחרי מה שעברת, הכל קטן עלייך... את נשמעת מלאת אנרגיות ואופטימיות שהלוואי על כל אחד להרגיש כך
מעריצה אותך.

את מותק את! ../images/Emo25.gif

המילים שלך גורמות לי לחייך, תודה, מעריכה את זה. אז קודם כל גיל מסויים להשתלה אין. מה שעשו איתי מגיל 6 עד היום זה המתנה, פעם בחצי שנה-שנה הייתי בבדיקות לראות שאין ירידה משמעותית ושאפשר לחיות כך. ברגע שהייתה הדרדרות גבולית לדיאליזה התחלנו לדבר על השתלה כדי לא להכנס לדיאליזה. את ההשתלה עדיף לעשות כמה שיותר קרוב להדרדרות משמעותית כי כליה מושתלת זה סיפור, אין לדעת מה זמן היא תחזיק מעמד. זה יכול להיות חצי שנה ויכול להיות 30 שנה אין לדעת, לכן כל הזמן אני במעקב במיוחד עכשיו לאחר ההשתלה. בקשר לרעב.. יודעת מזה סטרואידים? אל תשאלי לא משנה כמה אני אוכלת תמיד יש מקום לעוד
לכן אני משתדלת נכון לעכשיו לאכול כמויות קטנות בכל פעם שיש רעב ולא ארוחות ענק כי אני יודעת שלא משנה כמה אוכל תמיד יחזור לי הרעב
למזלי אין עליה במשקל [בנתיים
]

נרקי

New member
../images/Emo3.gif

ג'חנונית אחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ואוו קושקוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא ידעתי שלא מוציאים את הכליה שלא מתפקדת.. טוב שיש לך מקום לעוד אחת
ולמה לעשות השתלה לפני דיאליזה? לא עושים דיאליזה כשהכליות לא מתפקדות ? כלומר, לפני ההשתלה? סורי על ההפצצה של השאלות.. זה נורא מעניין
מאחלת לך ולאמך המון בריאות

בכיף עונה לך

כליות מוציאים רק שיש סכנה שהם יזיקו לחדשה כי קריטה זה מאד כואב ולא נעים. אז החדשה שלי נמצאת בצד בטן ימין ובגלל שיש לי בטן שטוחה ואני רזה יש כרגע בליטה קטנה עגולה של הכליה אבל זה יעבור. מעומדים להשתלה נכנסים לרשימה רק לאחר שהם עושים דיאליזה, דיאליזה זה קטע מאד קשה ולא נעים ואמא שלי יכלה למנוע ממני את אי נעימות הנוראית הזאת, 4 פעמים בשבוע במשך 4-5 שעות להיות מחוברת למכונה ולשבת ולא לעשות כלום זה עסק ממש לא נעים גם ההרגשה אחרי לא תמיד לחיוב. אז אמא שלי שתהיה בריאה מנעה את זה ממני. ברגע שיש מי שיתרום אפשרי לעשות השתלה רגע לפני דיאליזה ואפילו מומלץ כי דיאליזה זה לא הכי כיף, אך אם אין מי שיתרום וצריך להכנס לרשימת ההשתלות אז לפני שנכנסים לרשימה חייבים להכנס לדיאליזה, חוקי המדינה היפה שלנו.

למעלה