הבטחתם יונה... עלה של זית.

אלישיר

New member
הבטחתם יונה... עלה של זית.

בעזי"ת עוד בטרם התחלתי עם הקו של שלום בין אחים- שבאמונה בו נכנסתי לפורום, כבר אתעסק עם הכיוון ההפוך, עם המפריד. לא, לא כל כך מפריד. בתא הגזים, זה של הציקלון בה, או זה של גזי ההדף של חגורת הנפץ, כולנו, ימנים ושמאלנים, קפה מומנט וקו 2, שינוי וש"ס, כולנו היינו שוים בפני מלאך המוות. מי שנהרג, זכה. כי זה שנפצע, זה שאחזו בו הלהבות והריקושטים ברשלנות משהו, נידון לגסיסה איטית ואכזרית לשאר ימיו העלובים. הבטחתם יונה... עלה של זית, אינני אומר שלימין יש פתרון. מסופקני, אם יכול אי מי לסגור את הדלת, שנפתחה אל הגהינם. פתחתם את הדלת לגהינם, בדמוקטטורה ובהונאה, ברוב של חבר כנסת בודד שמכר את עמו בעבור בצע מיצובישי. הבאתם את שאול השלום.

אלישיר

New member
זה אני... או תפוז????

בעזי"ת אה... זה אני
הבטחתם יונה... עלה של זית מי צריך דעת קהל, אמר יוסי ביילין

sarav55

New member
אתה מבין את המשמעות

ואני רוצה להסביר כאן ברשי גלי הערבים לא פוסחים על יהודים הם לא מבחינים בין יהודי דתי וליהודי חילוני הם פשוט רוצחים וטובחים בנו בשל היותנו יהודים המשמעות היא שאצל הערבים אין מצב של יהודי דתי ליהודי חילוני. המצב הקיים יהודי = להשמיד ולהרוג ולאבד מנער ועד זקן ללא הבחנה.

ינקידוד

New member
זה תירוץ

אם יפסק השיעבוד כלפי הערבים וכנגד הדת, בעצם כול ממשלה תהיה נתונה פחות אם בכלל, לסחטנות דתית. כול טענה לפטריוטיזים כביכול היא מלאכותית, אם כבר הדאגה היחידה היא כלפי המגזר פנימה, גישת אחרות הם פוסט ציונות, ציניות, ושנאה תהומית, כזאת שנאה שהביאה לרציחת ראש ממשלה למשל. גם הכול ביחד הולך, הכותב ימני אך הברית הקדושה כביכול בין הדת לימין היא ברית אינטרסים קצרת טווח ומועד, לא עניין של השקפת עולם משותפת, רפול מצומת הבין את זה גם טומי לפיד.

ינקידוד

New member
צביעות

מי שמבקש שלום יסיר קודם את השיעבוד, ברגע שתופרד הדת מהמדינה תוכלו לבוא בידים נקיות ולבקש אחדות, עד אז זה בבחינת צביעות.

אלישיר

New member
מי זה אתם?

בעזי"ת אני יוצא צבא. לשעבר יו"ר תנועת נוער פוליטית. אני אולטרא דוסי. מי זה אתם? מה אתה רוצה בכלל? תלחץ שוב על הסרט. תגיע לתמונה של שלהבת פס מנוקבת הראש, מיריה מדויקת של צלף שראה את פניה, פנים של תינוקת שעוד לא נגמלה מחלב אמה, כיוון היטב, ולחץ על ההדק, תגיע לתמונה, ותנסה להסביר לה את כל התיאוריות שלך. ואם הדלת שנפתחה לגהינם עוד תהיה פתוחה, כשתהיה אבא, אז בלילה כשתשכיב את הילדה שלך לישון, תדמיין... תדמיין. צעקנו אל תתנו להם רובים, ונתנו להם 50000 רובים, בדמוקטטורה מרושעת הם פתחו את הדלת לגהינם. שלי ושלך.

ינקידוד

New member
מה זה נתנו להם רובים?

האם עדיף היה לו הינו נותנים את הכבוד לתת רובים לחיזבללה או לאירנים? ואז אולי הפלסטינים היו חייבים טובה אחת או 2? אפשר כמובן לא לנהל משא ומתן עם אף אחד, לספר להם את הסיפור האלטרנטיבי, שהארץ הובטחה לנו והם עתידים לכשיבו המשיח להיות לנו לעבדים, שמע לא מרשים אותי שעשית צבא, בדיוק כפי שלא מרשימה אותי העובדה שמישהו שילם מיסיים למדינה. העקרון הוא - אי אפשר ביד אחת לאחוז בכפיה ביד שניה לבקש אחדות. מה אני רוצה? איש תחת תאנתו. גם אם הוא ערבי גם אם הוא חילוני, לאלתר יוצאו עניני הדת מעענינהם הפרטיים של מי שלא מעוניין,

אלישיר

New member
עזוב... אין לך משנה פוליטית מסודרת.

בעזי"ת הלואי שתהיה מאושר בכל אשר תלך, אך במדינה שבה כל מוכר חמוצים בשוק הוא ראש ממשלה, לא אמצא טעם לדון איתך על נושאים שכל מה שאוכל לקבל בתגובה אלו סיסמאות ודיקלומים. אז עזוב... "לא יכולים יושבי שיח באדר, בסיועם האליטיסטי של יושבי שיח מוניס, להתעלם מכך, שאם האו"ם הוא המנדט -כלומר גבולות החלוקה הן ההבדל היחידי בין כיבוש אלים ובין הגנה עצמית, הרי שחמשה מליון פליטים באופק, ומי שלא הצליח להיות אסרטיבי מול בריון אחד, למה שיצליח מול חמשה?"

ינקידוד

New member
אי אפשר לעשות כבר כלום

אני כותב בפורום אנטישמים באנגלית, תאמין לי כול מה שאתה כותב על השמאל כאן, כבר כותבים שם על יהודים, אין לך מושג כמה השמצות והאשמות, היהודים אשמים בהכול, רק שלא תרצח איזה מישהוא בטעות.

אלישיר

New member
עזוב... אין לך משנה פוליטית מסודרת.

בעזי"ת הלואי שתהיה מאושר בכל אשר תלך, אך במדינה שבה כל מוכר חמוצים בשוק הוא ראש ממשלה, לא אמצא טעם לדון איתך על נושאים שכל מה שאוכל לקבל בתגובה אלו סיסמאות ודיקלומים. אז עזוב... "לא יכולים יושבי שיח באדר, בסיועם האליטיסטי של יושבי שיח מוניס, להתעלם מכך, שאם האו"ם הוא המנדט -כלומר גבולות החלוקה הן ההבדל היחידי בין כיבוש אלים ובין הגנה עצמית, הרי שחמשה מליון פליטים באופק, ומי שלא הצליח להיות אסרטיבי מול בריון אחד, למה שיצליח מול חמשה?"

TJSBZ

New member
אלישיר, הסטטיסטיקה נגדך

במלחמה הזו, שהפלשתינאים רואים בה את מלחמת השחרור שלהם, נהרגו פי כמה פלשתינאים מיהודים. גם תינוקות. והיו גם חיילים שראו פנים של תינוק מבצבצים מרחם, ובכל זאת נתנו לו ולאמו למות. הוא אפילו עוד לא התחיל לינוק, בטח לא נגמל. במלחמה אין "טובים", יש רק "רעים". ואין מנצחים, רק מנוצחים. האלימות שהפנינו כלפי השטחים הכבושים ב 36 השנים האחרונות, הפכה פניה בסופו של דבר ופנתה פנימה, לתוך החברה הישראלית. אין מה לעשות, אלישיר, אתה לא יכול ללמד חברה שלמה לנצל את "קבוצת האחר" ולהשפיל אותה ולהפלות אותה, בלי שבסופו של דבר, גם בתוך אותה חברה קבוצות ישפילו זו את זו. אלימות מחלחלת, אלישיר. באינתיפאדה הראשונה, ב 1987, היו רבים, ואני בתוכם, שטענו שבסופו של דבר, מי שלמד שמותר להרביץ ולהשפיל, ירביץ וישפיל גם בבית. צדקנו. במאה אחוז צדקנו. אנחנו עומדים עכשיו בפני ברירה מאד פשוטה: אנחנו יכולים להיות מדינה דמוקרטית ומתקדמת, או שאנחנו יכולים להיות דרום אפריקה. כולנו יודעים מה עלה בגורל משטר האפרטהייד. מה שאני לא בטוחה שכולנו יודעים הוא, שהיום דרום אפריקה היא גיהינום ולא גן עדן. פירוק האפרטהייד העלה לפני השטח את כל השנאה והזעם וההשפלה שספגו השחורים במשך שנים ודורות. היום הם שופכים חמתם על הלבנים, ויקח עוד שנים עד שדרום אפריקה תתאושש ממה שהאפרטהייד עשה לה. יש אנשים שיגידו שהמהומות הללו רק מוכיחות ש"היה אסור לתת לכושים להרים ראש". אבל אני טוענת שהמהומות מוכיחות שאפרטהייד מוביל לשנאה, שבתורה מובילה ליותר אלימות, שבתורה מובילה לעוד ועוד לחץ חברתי לשינוי. אלא שכהשינוי הזה בא, כבר מאוחר מדי למחוק את השנאה. אני מקוה שמתישהו אנשים כאן יבינו ויפנימו את הלקח הזה, משום שאנחנו כבר משלמים מחיר כבד ביותר.

אלישיר

New member
הבטחתם יונה... הבאתם רוצח ילדים.

בעזי"ת הכל טוב ויפה. אבל זו סוגיה שונה. את מדברת על מה היה צריך לעשות, ואיפה הצדק. אני מראה בסיוט לילה את מה שעשו. את ערפאת הערבים שונאים לא פחות. תעשי סקר במזרח ירושלים. רק שלשום שמעתי פועל: "כוס אמו ערפאת, איזראל [של] יהוד". לא עליהם חשבתם באוסלו, אלא על "בלי בג"ץ ובלי בצלם". הבטחתם יונה. הבאתם רוצח נאלח. וחימשתם אותו. מה חשבתם שיהיה, אם לא מה שהיה? ועשיתם את זה בדמוקטטורה מרושעת. אם טומי לפיד יחזור בתשובה, הוא מוסרית יצטרך את רשות הבוחר לאחד את שינוי עם ש"ס? זה שאמר "מי שיעלה על הדעת לרדת מרמת הגולן, יפקיר, יפקיר את בטיחון ישראל", זה שבמצע מפלגתו היה לאו למדינה פלשתינית, זה שנבחר על מצע בחירות בטחוני, במקום ללכת ולבקש את רשות העם, העביר את אוסלו על חודו של קול, הודה שלראש ממשלה מותר לשקר, ומבחינתו שהעם והדמוקרטיה, יסתובבו כמו פלופלורים. אתם אחראים לרצח: אם לא הייתם נחפזים כל כך לעשות הסכם עם השטן, היה אפשר לעשות את הדברים בצורה יותר מבוקרת והגיונית, בלי שתוך שנתיים יתחילו פוגרומים בנוסח מוסלמי. תמימות שלא מתאימה למזרח התיכון, כשהיא נעשית בצורה לא דמוקרטית, היא פשע. בג"ץ כבר קבע ב-1992, שאזרח פרטי שנושא ונותן על שטחי מדינה הוא בוגד, על המשמעות הפלילית שנובעת. אז איפה החוק היה בג'נבה? איפה שהוא היה באוסלו, בקהיר, ובשארם. אותה תמימות פושעת, אותו אי ציות לשלטון החוק. אתם אחראים לרצח. אתם תעמדו ביום מן הימים לפני בית המשפט, ותשאו את האחריות האישית, אם המדינה תשרוד את המלחמה האיזורית כוללת שמתבשלת לה זה זמן. אני אוהב אותך TJSBZ.

TJSBZ

New member
עם אהבה כזו...

אתה אוהב אותי כמו שיגאל עמיר אהב את יצחק רבין? כי אם כן, אז תודה, אני מוותרת.

אלישיר

New member
אני אוהב אותך...

בעזי"ת אפילו שהתהליך שלום שהביא המחנה שאת תומכת בו, הביא לרצח יהודים המוני, ובהמשך אם לא יהיה נס, לג'נוסייד. אני אוהב את כולכם, וסובר שמקום הוגי ומבצעי אוסלו הוא בכלא, כראוי לכל עבריין אחר.. ורוב הסיכויים, שאני פחות אלים ממך.

TJSBZ

New member
מי הסטטיסטיקאי שעוזר לך לחשב?

כי לדעתי, המחנה שלך הוא המחנה האלים יותר. יונה אברושמי יצא מכם, גם יגאל עמיר, וגם ברוך גולדשטיין (אולי אתה רואה בו צדיק?). ברמה האישית יותר, אני אדם לא אלים ולכן אני לא יודעת אם אתה פחות אלים ממני... אבל אם אתה קובע סבירות לפי מחנה, אז הסטטיסטיקה, שוב, נגדך.

אלישיר

New member
אנחנו? אתם רצחתם את רבין!

בעזי"ת מי שהדפיס את מודעת רבין במדי הס.ס, היה הסוכן שלכם (אני ממשיך עם קו הדמגוגיה, נראה לי שזה הקו כאן, אז כן הסוכן שלכם שלכם שלכם. אתם שלחתם אותו). מי שביים את טקס ההצטרפות לאירגון ימני קיצוני היה הסוכן שלכם, עם כתב הטלוויזיה שלכם שלכם שלכם. מי שנתן לרוצח את המחסנית הראשונה, זו עם כדורי הסרק, היה הסוכן שלכם שלכם שלכם. מי שנתן לו להסתובב באיזור הסטרילי שעה ארוכה, מי שצעק "זה סרק זה סרק", היה משלכם משלכם משלכם. אני יכול להמשיך. לא מזמן , ביום השנה לרבין ע"ה , ריססה סוכנת פרובוקטורית של השב"כ משלכם משלכם משלכם כתובות נאצה בכיכר, פרסמתם את זה באמצעי התקשורת, אתם אתם אתם כדי להכפיש גם אותי. לא סיפרתם מי היא הא? ולא ענית לי על אף טענה. כן כל מי שישב באוסלו אחראי לכל הרציחות שהסכם מינכן המודרני הביא. זה מה שצעקנו אז, לפני שהתחילו להתפוצץ אוטובוסים, ולא רציתם להקשיב. היינו פלופלורים בשבילכם. כמה אתם שונאים אותנו ואת עצמכם; שהבאתם על כולנו את הרעה הגדולה הזו. אני אוהב אותך, ואת כל השמאל, אפילו שטעיתם טעות נוראה שבגללה יש את מה שיש, ויהיה רק יותר גרוע. אתם שונאים אותי, ולא עשיתי לכם כלום.

masorti

New member
סתם שאלה על משפט בדברייך...

"במלחמה אין "טובים", יש רק "רעים". ואין מנצחים, רק מנוצחים." רציתי לדעת האם זה נכון כללית או שזו סיסמא הנשלפת ע"י השמאל רק לניגוח מדינת ישראל. אם זו סיסמא כללית הנכונה תמיד, אשמח שתאשרי לי שהיא תקפה גם לגבי מלחמת העולם השנייה כשצד אחד הוא הצבא הגרמני הנאצי וצד שני הוא צבאות בעלות הברית.

למעלה