הביטלס ב-
אנשים

West Doll

New member
מועדון?../images/Emo12.gif

בטח זה היה איזה מועדון שבץ-נא או משו
למרות שלפי השיער זה נראה אחרת...

Dandushit 24

New member
סתם לידיעתכם הכללית../images/Emo24.gif

כריסטינה אגילרה סוף סוף אישרה את ההריון בחודש השביעי מעניין מתי ג'ניפר תאשר....

NoWords

New member
כן כפרעליה.

אבל את לא צריכה שום אישור מג'ניפר... רואים שהיא בהריון והתמונות לא משקרות. יש לה בטן חד משמעית. אני מההתחלה ראיתי בטן אצל כריסטינה ולא באמת עניין אותי שהיא תצא עם הצהרה רשמית. מבחינתי תמונה שלה עם הבטן זו הצהרה

Lopezit

New member
חיחי חמודה../images/Emo3.gif

(כריסטינה לא את) הבעיה עם ג'ניפר זה הבגדים שהיא לובשת כשהיא עדיין מנסה להסתיר את ההריון לא מעניין אותי אם היא תאשר או לא.. רק שתתחיל ללבוש בגדים נורמליים! כמו כריסטינה

Dandushit 24

New member
נו טוב היא אוגרת נוזלים...

גם התמונה מעלה של ג'ניפר נראית כאילו היא התנפחה פי 4 (למרות לי נראה שזה המצלמה אשמה)

שלא נדע ../images/Emo6.gif

הורג אותי עד היום שבקליפ ביוטיפול שלה, מכל המכוערים שם - היא הכי מכוערת
לא אוהב אותה כ"כ, אבל שיהיה במזל

תמונה מדהימהההההההה ובתקופה של הקליפ

הזה וDIRRTY עם הראסטות חצי שחור חצי בלונד היא הכיייייייייייייייייייייי מושלמתתתתתתתתתתתתתת שראיתיייייייייייי אותההההההההההה איייי פעםםםםםםםםםםםם! למה נגמרה התקופה הזאת :((( All Good Things Come 2 an End

West Doll

New member
היא לא מכוערת../images/Emo10.gif

אני מתה על איך שהיא נראית בביוטיפול!

../images/Emo79.gifעזרו לנו להביא את MUSE לארץ!

רוצים לראות את הלהקה המדהימה הזו, שלקחה רק בחודש האחרון 2 פרסים נחשבים על הופעות לייב- בארץ? פה אתם נכנסים לעניין- זה יכול להתגשם, אך ורק בזכותכם
הירשמו לאתר EVENTFUL (הלינק מצורף מתחת), אתר שידוע בהעברת העצומה לגורמים הנכונים אם היא מצליחה
אל תכנעו לאדישות, MUSE יגיעו לארץ עם השקעה מינימלית. רק להירשם וללחוץ! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 תודה מראש

למעלה