הביטלס ב-
אנשים

גאיית

New member
../images/Emo23.gifטוקיוו הוטלל !! 3>

טוקיוו הוטלל הלהקה הכי הכי טובהה בעולםם !! יאייי מישוו ראהה את טקס פרבי אמה 2007 ? טוקיוו הוטלל זכוו בקטגורית inter act ^^ לפניי חודשש בידיוקק הייתה ההופעהה שלהםם בארץץ P: אניי רוצהההה אותםםםםםם בחזרההההההההההה : (

יואוווווווו הם כאלה מושיים!!!111111../images/Emo168.gif

כאילו דההההה איך אפשר לפספס את הטקססססססססססססססססססססססססססס?~?!?!??!!?!@1?#@!12 #12 יאאאאאא הם היו כאלה מושיים מושונים קושקושיים!!!!1111222333 גאד, די עם הפקאצינזם!!!!

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

דייי!!! את לא יכולה לעשות לי את זה כל פעם
!!!! XDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo6.gif את לא היחידה. הייתי ב-10 פורומים ושלוש

קומונות. אבל הורדתי קצת עכשיו אני בשלושה פורומים ראשיים, בעוד שלושה אני סמויה ואני בשלוש קומונות ובעוד שתיים סמויה. ואני רוצה להיות בעוד פורומים אבל זה מעייף
אז אני מבינה אותךXDD אבל של מה כולם?

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifככה:

מימין לשמאל: גרין דיי הטופ מודל הבאה יס סטארס עולם הבידור והזוהר מצעדים וביקורת מוזיקה טוקיו הוטל יופי וטיפוח אישי (יותר סמויה) כלבים דוקטור הוט וטורצ'ווד ואני גם בקומונות. ויש הרבה פורומים שהתחלתי להיות בהם ונעלמתי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifוואי איזה מעייפף ! יש לך זמן לדברים אחר

ים? או שאת כל היום על המחשב? אני בפורום אחד ומכורה אליו .. אה ויש לי בקשה קטנה - תעשי את פורום 1809 עם
אם באלך

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifImpossible

כי ממילא אלא שאני לא פעילה בהם עד כדי כך כבר העירו לי

PerfectSP

New member
פעם הייתי ב-21 פורומים וקומנות><' ../images/Emo190.gif

אבל נטשתי למה מה?!
XDDDD עכשיו אני ברק 10^^

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באיזה היית?

אגב,את מנגנת על גיטרה? כיף לך! אני מנדנדת כבר איזה חצי שנה לאמא שלי על זה.

PerfectSP

New member
וואו,תני לי שניה להיזכר. ../images/Emo190.gif

אממ... פורומים: סימפל פלאן לוסטפרופטס לינקין פארק גוד שארלוט פארמור טוקיו כמובןXD פול אאוט בוי אבריל לאבין ווית'ין טמפטיישן מיי כמיקל רומאנס אוונסנס באסטדורק מתופפים סקו"ש והיו כמה שנכנסתי פעם בשבוע אולי^^ וקומונות... אסקייפ זה פייט ברנד ניו אסטריה בלסזהפול מדינה לייק זה אנמי בויס לייק גירלס פיונרל פור א פרינד זה אלמוסט זה רד ג'מפסויט אפרטוס אליו מינור אליסאנה סאוסין ג'ים קלאס הירו... ובחלק נשארתיD: לאמא שלי אין בעיה שאנחנו ננגן במה שאנחנו רוצים[עובדה,יש לי בבית תופים^^], אבל אין לי כסף להכל
בנתיים יש לי אלף שקל, ואני צריכה לבחור, או קודם את הבאס או קודם את החשמליתD:

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמה זה סקו"ש?

רגע,את מנגנת על גיטרה,באס ותופים? (וואו,כ"כ החלום שלי!)

למעלה