הביטלס - ההופעה שמעולם לא הייתה...

tin ker bell

New member
זה לא נכון להגיד שמישהו מהם ביסס את

עצמו על ההריסות של הביטלס. ג'ורג', פול וג'ון שלושתם פתחו קריירות סולו, וכשזכו לקרדיט, זכו לו בזכות עצמם. זה לא בסדר להעלות השערות כאלה ולתמוך בהן בכזה ביטחון, כאילו היו הסיבה האמיתית. אתה לא יכול לדעת מדוע ג'ון בחר כמעט ולא לשיר שירים מתקופת הביטלס. אולי משום שכבר התקדם הלאה ורצה להתמקד כל כולו בקריירת הסולו החדשה שלו? חוץ מזה כמו שדקלה אמרה, אני מתארת לעצמי שג'ון באמת לא ביצע המון הופעות בכל התקופה הזאת. אחרי הכל זו הייתה תקופה די סוערת ומלאת התרחשויות בשבילו. ושוב, אני נצמדת לתאוריות של דקלה-אולי לג'ון באמת לא היה זמן? אחרי הכל, לג'ון היו 10 שנים מאז פירוק הביטלס..ופול חי עד היום. אז אין לך מה להגיד שג'ון שם פס אל תקופת הביטלס. התקופה הזאת הייתה מאוד משמעותית בחייו (מן הסתם..) ועיצבה את אישיותו לגמרי-שים לב אילו שינויים התחוללו באישיות של כל אחד מחברי הביטלס בשבע השנים שהיו מפורסמים..

שכחת...

שכחת את ג'ורג' האריסון *שכן* ביצע שירים של הביטלס ( כמו IN MY LIFE ב-1974 ואת רוב שיריו שלו מתקופת הביטלס ב-1991) וכנ"ל גם רינגו שביצע את רוב שיריו בסיבובי ההופעות שלו ב-15 השנים האחרונות. כל אלו יצאו בדיסקים באופן רשמי. ישנם עוד שירים שביצע מקארטני בסיבובי הופעות קודמים, שיצאו בדיסקים, אבל גם כך כבר כללת מספיק שירים בביצועו.

tin ker bell

New member
ברור שיבצעו.. זה בכל זאת חלק בלתי

נפרד מהקריירה שלהם בתור מוסיקאים.. אבל אתה לא יכול להגיד שמישהו מהם *ביסס* את הקריירה שלו על תקופת הביטלס..

The Walrus

New member
כן...

הוספתי את שלושת השירים שאני הכי אוהב של ג'ורג' האריסון... WHILE MY GUITAR, SOMETHING & HERE COMES THE SUN. בגלל שלג'ורג', בניגוד לפול, לסהיו הרבה פחות להיטים בתקופת הביטס, וכן נמצאים כמעט כולם... דרך אגב, IN MY LIFE זה של ג'ון, לא?

למעלה