הבייביסיטר מתפרעת !!!

הבייביסיטר מתפרעת !!!../images/Emo24.gif

כמו שאתן יודעות (שמעתן???) שתי הקרייריסטיות המופלאות שמנהלות בימים כתיקונם את הפורום... טסו להן עם הרוח ! השאירו אתכן איתי ו- איתי !!! (מכירות את "טומי" אופרת הרוק??? זה רק להקת החימום שלי...) אז בואו ניפצח בשירשור הראוי לבית עזוב מבעליו... העבודה/ הקריירה המושלמת !!! תנו תיאור דמיוני/ריאליסטי/מטורף/שפוי של הקרחיירה שהייתן מפנטזות לעצמכן... כולל הפרטים העסיסיים כמו : שכר (בשקלים... אסור היום בדולארים...) , שעות עבודה... ו- כמובן: מה תעשו ועד לאן תטפסו בקריירה !!! קדימה... הן תיכף חוזרות !!

tookmy

New member
ערבה , עוזבים אותך 2 דקות

ואת מתחילה להתפרע?
טוב, בשעות כאלה אני לא מאמצת את המוח, תני לחשוב קצת... זה די מפחיד, אחר כך אני גם אצטרך לבצע את זה (אני בדרך כלל מגשימה חלומות)

לא מומלץ לעזוב אותי...

אפילו ל-40 שניות... אין לדעת לאן זה יתגלגל... !!! אז : התחלפו השעות... חלמת על קריירה אגדית?!? תני לנו את זה... !

amonit

New member
זה קל נורא

מפני שלא חייבים להגשים את זה בכל מחיר, אם יצא סבבה אז אחלה אם שגיתי בחלום- תמיד יש אחר. הבעיה עם חלומות שהם מתגשמים..... 1. לעבוד כשבא לי- לא לעבוד כשלא. 2. ליסוע למקום מדהים כחלק מההתרעננות כאני מרגישה כצורך לזמן בלתי מוגבל - ולא צריך הרבה , רק האפשרות שתהיה קיימת.... לרוב זה מספיק. 3. משמעות העבודה- אמנות , עבודה יצירתית אך ללא הצורך "בהכרה", במירוץ או בלחץ .... 4. 50,000 שח כל חודש,,, כן כן כן אבל שיבוא בסבבה ותמיד בזמן. 5. לעבוד כל יום עד לצהרים אבל שתהיה אפשרות "להסחף" כשבא...... 6. לעבוד עם אנשים .

תגידי - את לא ישנה בלילה???

איך תעבדי ביום??? אז לא הבנתי ממך: את רוצה להיות סוכנת נסיעות או שודדת אוצרות אומנות באיים טרופיים? על המשכורת אני תוהה : למה 50,000 כשאפשר 150,000 ??? (או יותר...)

amonit

New member
מי אמר שאני לא ישנה?

4 בבוקר- ערבה לא 4 בלילה. וחוץ מזה- אני הולכת לישון ב עשר בערך מתעוררת ב4 שותה קפה מול המסך ונרדמת שוב לנימנום צהריים עד שבע בערך..... והולכת לעבודה. קלעת קצת לא כסוכנת , אלא לחיות קצת בשקט הטרופי כשבא לי כחופש ולעשות המון אמנות. לצייר, לשורר לכתוב [זה באמת קשה לי, אבל בחלום הכל מותר כמו בציור] ובאמת להשאיר שריטה בלב האומה [אבל שריטה מעוצבת ויפיפיה] הבעיה היא כשאני עושה אמנות אני סובלת וכשאני לא אני גם.. סובלת. חוש הביקורת המפותח מדי שעודדו בבצלאל....... 150000 או 50000 באמת לא משנה שניהם לא נתפסים בעיני... ניסיתי כבר הרבה דרכים, רובן לא מושלמות. תמיד יש חוסר נוחות ורצון לשינוי מצב קיים. אולי החלום צריך להיות- גוון ושקט נפשי.... אבל את זה לא משיגים בקרירה אלא בהרבה עבודה קשה.
האמת החיפוש אחר המשמעות הוא הזה שמדיר את השקט......... אולי?

dani09

New member
מבחינתי

השמים הם הגבול, גם בתחום המשרה וגם בתחום המשכורת. אבל, מאוד חשוב לי לעבוד עם אנשים נעימים ומקצועיים.

לפנטז בובה... לפנטז!!!

תני לי את כל הפרטים... קדימה: מה את רוצה ש-יהיה שם?? את רוצה שלושה מזכירות??? לימוזין צמוד? להיות מזכירה של מנהל מוסך??? ת´כנסי לזה... לטוות חלומות זה לא לחתום על צ´ק... !

dani09

New member
o.k - אני מורידה את הכפפות../images/Emo45.gif

הייתי רוצה ללמוד,כל מה שבא לי (תארים שפות וכו´), לעסוק כל פעם במה שמעניין אותי-גם אם תחומי העניין משתנים... משרד ג ד ו ל שאעצב אותו לפי טעמי,מזכיר צמוד (צמוד-צמוד),נהג (כי מי משוגע מספיק לנהוג בת"א?),מטוס פרטי (אז מה-לפעמים בא לי לטוס),חשבון לחלוטין בלתי מוגבל ומקום במשרד עם צעצועים שאוכל להביא את הבת שלי לשם. הייתי רוצה לחיות-לכל הרוחות!!!!!!!

harelevy

New member
חלום חיי

לעבוד חמישה ימים בשבוע מ-9:00 עד 16:00 שהעבודה לא תרדוף אותי הביתה (לא בפועל ולא במחשבות) פעם בשלושה חודשים לנסוע להרצות בחו"ל להרוויח 50,000 נטו (לא יותר, כי אני רוצה להשאר אדם מן הישוב) לעבוד עם אנשים, וללמוד מהם (גם בתחום העבודה, וגם בתחומים אחרים) שיהיה מקום ליצירתיות, וגמישות שהאנשים סביבי יהיו בלי בעיות אגו, ויעריכו אותי כמו שאני. (וכמובן יראו את הערכה הזו, וינתבו אותה באופן פעיל ליצירת אוירה נעימה ופורה). שמקום העבודה שלי יהי מובטח, אבל אופי העבודה ישתנה מפעם לפעם. זהו פחות או יותר

harelevy

New member
לא יודעת

גם אני עוד לא החלטתי, אבל אמרת לחלום. זה החלום שלי. אני חושבת שהוא קשור בנושא של יעוץ בתחומים שונים מה שחשוב זו התחושה של ההתקדמות והתגמול ההוגן.

ציפי ג

New member
אני רוצה

עבודה בלי: בוס, לקוחות, מנהלים, שעות עבודה קבועות, פגישות, טלפונים, . עם משכורת בערך של 10,000 ש"ח ביד, אתגר אינטלקטואלי. יש כזו חיה?

אם עוד אין...

אז בטוח שאת תמציאי אותה !!! תרשי לעצמך... מה זה בשבילך אתגר אינטלקטואלי??? איזו שריטה היית רוצה להשאיר על חומת הנצח?

ציפי ג

New member
ממש לא

לא מענים אולי מה ישאר ממני לדורות הבאים. נגזר על 99% מאנשי העולם להשאר חסרי מהות לדורות הבאים, ואני לא חושבת את עצמי עד כדי כך מיוחדת שאני אהיה מהאחוז הבודד. אתגר אינטלקטואלי, זה לשבת ולחשוב על העבודה שלי, ולא לשבת ולהעביר ניירות מהצד האחד של הערימה לצד השני של הערימה, ועוד משחקי נייר שכאלה.

אבא גאה

New member
אפשר גם?

אז קודם שעות העבודה הן: 11:00 - 14:00 ככה גם אפשר לישון מאוחר בבוקר, גם לחזור מהעבודה בצהריים וגם לא להיות נורא עייפים. העבודה עצמה? - הדרכה / הוראה של נושאים חברתיים (לקורס הייתי קורא: "הפורום") משכורת של 150,000$ לחודש נטו (כי אני רוצה להישאר אדם מהישוב...אבל ישוב אחר) בשעות הפנאי להקים בית מחסה לנוער הומו/לסבי שנזרק מהבית. להקים "בית" ליתומים. לקדם את נושא ההורות ההומו לסבית. ומצטער שלא ממש נסחפתי....
אם מישהי כאן רואה הצעה כזו במדור הדרושים תוכלי להעביר אלי את ההודעה? תודה!

למה? למה?? למממההה????

מה זה פה??? חוצפה ! למה זה נראה כאילו בשביל שיהיה חזון/ חלום/ בשביל להיות מהמעטים שמשאירים את השריטה על חומת הנצח... צריך להיות גבר??????

מירי,

New member
מי רוצה לעבוד?

הפנטזיה ? ללמוד לתואר שלישי לפחות(את הראשון עדיין לא התחלתי....) וללמוד וללמוד וללמוד.... מה ללמוד? לא יודעת עוד!(אם הייתי יודעת הייתי מתחילה ללמוד...) ולקבל על זה כסף! והרבה כסף! נתחיל עם 50,000 ש"ח נטו ! אבל זה רק לשנה הראשונה , אחרי שנה וותק צריך תוספת (מה לא?) ואחרי שנתיים גם ...והלאה...

BooBee

New member
אני רוצה להיות ראש ממשלה

לתקופה של 4 שנים לפחות, יענו לגמור קדנציה שלמה בלי איומים קואליציונים על כל מיני חוקים פרטיים של מפלגות סקטוריאליות שרק דואגות לשמן את הכסאות שלהם לקדמציות באות. אני רוצה להעביר את המדינה הזו כזה שינוי ענק, שאנשים סוף סוף יסתכלו על מדינת ישראל כעל "אור לגויים", אבל לא כמטאפורה או המצאה יהודית. אלא באמת. אני אעשה תיקונים במערכות הרווחה, במערכות החינוך, אדאג לתקציבים הוגנים ושווים לכל האזרחים, בלי קשר למינם, מוצאם, שפתם, גזעם או דתם. משכורת המינימום תהיה שווה לסל הצריכה הממוצע במש(סביבות 6700 ש"ח), תקציבים ממשלתיים יגדלו למטרות חינוך, שיקום פושעים, מעונים לנשים מוכות ומרכזי העצמה לנשים במקביל לתוכנית חינוך אקסטרא אורדינרית לחינוך לשיוויון בין המינים. שרים בכנסת יקבלו כשכר את המשכורת הממוצעת במשק, על מנת שתהיה להם סיבה מספיק טובה לדאוג להעלאת השכר, הייתי מפרקת את ההסתדרות כמו שהיא, או שלפחות מעניקה לראשיה משכורת ממוצעת במשק, כדי שיהיו באמת מחוברים לדרישות ולמצוקות "העובדים". וזו רק ההתחלה, האמת. יש לי רשימה מאורגנת ומסודרת על מה הייתי עושה כאן במהלך 4 שנות שלטון. שכר: אני באמת לא קופצת מעל התחת. מספיק לי 15 נטו לחודש. אני מאמינה בכל תודעתי שנבחרי ציבור לא צריכים להרוויח משכורות ענק, במיוחד לאור העובדה שרוב תשלומיהם מכוסים(מיסים, חשבונות וכו´). אחרי שאני אסיים לעשות טוב למדינה, ארשם בספרי ההיסטוריה, אני אפרוש לאיזה מנזר בטיבאט ואכתוב ספר, שכמובן יהיה רב מכר היסטרי. זהו, בערך. רויטל.

למעלה