טוב, אז לאור יום אני מוכנה לומר
שיש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות שאני מוכנה להתחיל בזה שיהיו עוד יומיים בכל שבוע, מתוכם שלושה מוקדשים לחברים, משפחה ושאר ירקות... טוב, במחשב שניה אולי אני לא רוצה עוד ימים בשבוע. אז ככה: אני רוצה להעביר סדנה או שתיים בשבוע (כל אחת בערך שעתיים) . אחת מהן יכולה להיות כמו זו שהעברתי השנה (הייתי בחלום הרטוב שלי) אבל הרבה יותר מתוקצבת! זו הייתה סדנת תקשורת קהילתית שהעברתי למבוגרים שהם "אוכלוסיות מיוחדות". הסדנה השניה תהיה כמובן סדנת דרמה, כשאחת לכמה חודשים אנחנו מעלים הצגה תקופתית, נניח עם נוער אתיופי (סדנה אמיתית שבדרך) אבל החומר האנושי אמור להתחלף כל שנה-שנתיים, אז נגיד שפעם נוער אתיופי, פעם מבוגרים עולים מחבר העמים ופעם נוער מעורב, וכו´... כמובן שכל סדנה מתוקצבת מאד: על הנחיה אני מקבלת 1000 ש"ח לפגישה ויש לי, כאמור שתי סדנאות כאלה בשבוע. בנוסף, על ההצגה, או על עריכת הסרט , אני מקבלת חמישים אלף ש"ח על כל אחד מהם, כי עשיתי עבודה מופלאה עם כל סדנה. הלאה: פעם בשבוע מתפרסם טור שלי בעיתון גדול (מה שקורה עכשיו בעיתון פיצפון), מדיי פעם איזו כתבה לגיוון, ואני מקבלת על כך 30 אלף לחודש. עכשיו באמת לפנטזיות, הדברים שהרבה יותר קשה להגשים, כמו שציינה אמונית: אמנות. ובכן- הצגת יחידה, או של שתיים, בה אני משתתפת (כמובן שאני משתתפת בכתיבה ובימוי, אחת לא שווה) וסופסוף ממשת את הפוטנציאל מימי בית הספר למישחק, את התסריט שבמגירה מפיקים (לא אני , לא ממש בא לי להתעסק איתו, אבל אולי אני עוזרת בבימוי - עבודה עם שחקני הסרט על המישחק) . חוץ מזה, הכי קשה, אני כותבת, ובעיקר מפרסמת, סיפורים, רומנים ואולי מדי פעם איזה מחזה או תסריט לרפואה. תגמול? כמובן, ובענק. לתרום למוסדות שרוני יקים וגם לאחרים. להקים בית ספר לאמנות הבמה, משהו שישלב מישחק עם עוד תחומים: תנועה, ליצנות, וכו´, כזה שאוכל לתת בו מילגות לתלמידים שצריכים, וכזה ששם על נס את האמנות.