הבייבי שלי

רק

בנות(ואוחצ'ות) יכולות לכתוב:"אומגד הוא כל כך מושלם
" אבל מזה ההערות השוביניסטיות האלה? זה לא מתאים לי..

דברים

כאלה מציקים לי בעיניים, זה לא כלפייך אישית. אבל תביני כשמישהי כותבת בחתימה:"כי פעם הם היו הדבר הכי שולט ביקום" ההמשך המובן הוא:"גיימבויז". בהודעות שלך את יוצאת די פאקאצה, אם את לא ככה במציאות אני מתנצלת.

just טלוש

New member
אולי בהודעות..

לפעמים זה נשמע ככה אבל רוב ההודעות שלי בוגרות לחלוטין. אני מתעבת פאקצות.. לא יודעת אולי זה באמת נשמע ככה. אבל אני לא.. יכול להיות שמדי פעם אני משתמשת בשפה שלהם אבל אני ממש לא כזו. אני מתבטאת בדרכים שונות וזה אכן העליב אותי.. בגלל זה שאלתי אותך. אבל זה בסדר.

נמנמנ ../images/Emo13.gif

סורי על ההדחפות לשיחה.. אבל רציתי להגיד לך שאין רע בפאקצות (חוץ מאלה השמנות בטירוף שלובשות מכנס שקטן מהן ב-30940316570365 מידות והן עוד שמות חולצת בטן שגם היא קטנה עליהן ב-9999999999999 מידות ואז רואים את כל השומנים שלהן נשפכים מהצד
). אבל תכלס אין מה לשנוא אותן.. תחשבי על זה בצורה הזאת: נכון שמכללים אותן כ"פאקצות" ויש חושבים על בלונדיניות שטחיות בטירוף וטיפשות וורוד ובלה בלה בלה.. אז, האם אי פעם אמרו "יאאא פריייייייייקית שאוכל חתולים" וכדומה
מנסיון אישי, זה ממש ממש לא נעים
ממלא מקומות נידו אותי רק בגלל שאני "פריקית" וזה ממש לא נעים. צריך לחבוק את השונה ולא לשנוא אותו
כמו שה"פריקים" מעוניינים שיפסיקו לראות אותם כשונים רק בגלל שהם עושים מה שעושה להם טוב ושומעים מוסיקה על איכות (אני מרגישה כאלו אפילו המורה שלי מעיפה אותי "מהנוף הכיתתי" כי אני פריקית, האמת). כך גם הפאקצות, אני מניחה. ~סתם דעה אישית
~
יום טוב

danduuu

New member
../images/Emo45.gifצודקת..אני כמוך../images/Emo9.gif

[אני לא סובלת פאקצות אבל שונאת שמכלילים יותר מדי]

...

מה הקשר עכשיו שמנות?.. זה ממש לא היה במקום. אני לא אוהבת פאקאצות לא משנה כמה הם שוקלות. אני לא אומרת שהם טיפשות וגם לא כולן לובשות ורוד, פאקאצה זה פשוט אופי. אבל לא להגזים, אני לא שונאת אותם, פשוט בגלל שהם לא שוות שאני יבזבז עליהם אנרגיה. ופריקים זה לא רק כאלה ששומעים מטאל ולובשים שחור, זה פשוט מישהו שונה. בסביבה של מטאליסטים למשל, פאקאצה תהיה הפריקית ולא הם.

חחח נכון ../images/Emo13.gif

הקטע עם השומן היה באוירה טובה.. גם לי לא אכפת שהן שמנות.. זה סתם מעצבן אותי לראות לאיזו רמה אנשים יגיעו כדי להראות "סקסי". מי כמוני יודעת: פריקים זה לא מי ששומע מטאל ומתלבש שחור
זה רק היה סתם דוגמא מפני שהמווווון אנשים חושבים שזה מה שפריקים עושים ותכלס, אני לא חושבת שפריקים שונים מכל בנאדם אחר
יש להם חובות וזכויות והם עדיין חיים על כדור הארץ ומתנהגים לפי כללים מסויימים.

just טלוש

New member
את צודקת...

לא כל הפריקים לובשים שחור ולא כל הפריקים שומעים מטאל. הם גם שומעים דברים אחרים.. אבל הבעיה היא שיש יותר מדיי הכללות כאן. ואני לא העלתי את הפאקצות.. שיהיו פאקצות לא משנה לי,אבל לא ערסיות[למרות שמזה כיף לצרוח עליהן:p:p]

just טלוש

New member
גמאני כזו.

וגם אני סובלת מהטרדות של "אוייייייייי יא פריקיייית מגעייייילההה" אבל אני לא מתייחסת לזה. פריקים זה לא פוזה זו אישיות. לדעתי לפחות
.

חחחחח בזה את צודקת ../images/Emo45.gif

שמת
שהם כזה שרים ואז באים ביחד ורוקדים
כאלו מה הקטע
אין איזה קטע מעבר הם פשוט רצים לאיפה שצריך ורוקדים כמו מפגרים. אבל אחד מהם למד במקיף שלי *הוווווווווווווווווו הכבוד
*

למעלה