מקס דונט הב סקס וויד יור אקס של E-ROTIC לול
H HagarStar New member 11/10/07 #17 מקס דונט הב סקס וויד יור אקס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif של E-ROTIC לול
F FallOutGirl New member 11/10/07 #21 ../images/Emo80.gifSay Anything-Wow, I Can Get Sexual Too איזה שיר חמודדד! הם מחממים את הלוגודביי בלונדון ככה שאהמ.. אני אראה אותם אבל רק שני שירים יפים..
../images/Emo80.gifSay Anything-Wow, I Can Get Sexual Too איזה שיר חמודדד! הם מחממים את הלוגודביי בלונדון ככה שאהמ.. אני אראה אותם אבל רק שני שירים יפים..
פ פשוט חנני New member 11/10/07 #27 Avenged Sevenfold - Almost Easy רק לי הסולן מזכיר קצת את צ'סטר מלינקין פארק?
F FallOutGirl New member 11/10/07 #28 ../images/Emo80.gifנכוןנכון! בשנייה הראשונה ששמעתי את זה ידעתי שזה אבנג'ד כי זיהיתי את הקול אבל אז ראיתי אותו כזה אהממ.. הוא כלכך צ'סטר אם זה היה על מיוט אז הייתי מזהה רק לפי זאקי,סינסטר והשאר XD
../images/Emo80.gifנכוןנכון! בשנייה הראשונה ששמעתי את זה ידעתי שזה אבנג'ד כי זיהיתי את הקול אבל אז ראיתי אותו כזה אהממ.. הוא כלכך צ'סטר אם זה היה על מיוט אז הייתי מזהה רק לפי זאקי,סינסטר והשאר XD
F FallOutGirl New member 11/10/07 #29 ../images/Emo80.gifFuneral For A Friend-The Great Wide Open הוהוהוהוהוהוהווווו!! עוד 58 ימיםםםםם! זה פחות מחודשיים.. והכרטיסים סולד אאוט ושלי בדרך
../images/Emo80.gifFuneral For A Friend-The Great Wide Open הוהוהוהוהוהוהווווו!! עוד 58 ימיםםםםם! זה פחות מחודשיים.. והכרטיסים סולד אאוט ושלי בדרך
M M a a y a n K New member 11/10/07 #30 אביתר בנאי- יש לי סיכוי עכשיו רק שמתי לב שהלאסט FM שלי לא קולט את השירים (או מה שהוא אמור לעשות) שאני שומעת מאפריל...חחח... מישהו יודע איך מתקנים את זה?
אביתר בנאי- יש לי סיכוי עכשיו רק שמתי לב שהלאסט FM שלי לא קולט את השירים (או מה שהוא אמור לעשות) שאני שומעת מאפריל...חחח... מישהו יודע איך מתקנים את זה?
M M a a y a n K New member 12/10/07 #40 אוו תודה!! נו מתי כבר קורס חובשים? דרך אגב יכול להיות שבנובמבר אני אגיע לבה"ד 10 ל-3 ימים לקורס קצרצר...
אוו תודה!! נו מתי כבר קורס חובשים? דרך אגב יכול להיות שבנובמבר אני אגיע לבה"ד 10 ל-3 ימים לקורס קצרצר...
M milkofamnesia New member 12/10/07 #43 ביום ראשון!!! אמרו לי להביא ציוד לשבועיים, אבל יכול להיות שאני אצא, נכון?