הביקורת שלי על "הצלצול"

Uv Kruvi

New member
הביקורת שלי על "הצלצול"

אנשים, סרט דיי מפגר, אל תלכו... :) למרות שהיה נחמד... :)

נזנז

New member
סרט באמת דפוק

חבל שהלכתי לראות אותו הסוף לא מובן (מי ידע שהיא צכה לעשות COPY!!!!!!!!!!) הם לא הדגישו את הקטע הזה מספיק והסרט לא היה מפחד באמת כמו שמספרים פשוט היו לו קטעים קצרים כאלה ששל אימה מצטרפת - אל תלכו

ShiN ShiN

New member
חחחח! ../images/Emo6.gif

היה בהחלט מצחיק... למזלי ידעתי מתי צריכים להיות הקטעים ה"מפחידים" לפי זה שחן עשה כל פעם לפני איזה קטע "לירז, אל תצעקי, אל תצעקי"
אז כבר ידעתי למחוץ ליובל ולחן את הידיים..
אבל בכללי, סרט לא משו.. היה צחוקים.. (כי זה אנחנו- כאילו וואו!
) התאכזבתי בקיצור!

RevitallicA

New member
זה סרט שאם הולכים בחבורה של הרבה

אנשים, וביניהם בנות, נקרעים מצחוק כל הסרט
והוא לא מפחיד...הוא פשוט מבהיל...זה הכל... היו צחוקים
בחיים לא הייתי מוותרת על זה

יאפה

New member
המשך שלי...

לפני כמה שנים טובות הלכתי לראות בקולנוע (יותם בטח זוכר) את אני יודע מה עשית בקיצ האחרון או עדיין או אחד מהם... היו בשורה מאחורנו איזה 10 בנות שלא הפסיקו לצרוח!! הם הקפיצו אותי הרבה יותר מהסרט...הם אפילו צרחו בפרסומות:) לירז לא רואה אותם ממטר...

הדבר היחיד שבאמת שווה בסרט

זה לדמיין את סמארה בגן ילדים לא יותר :) חה חה חה גופות בכל מקום

RevitallicA

New member
חח ראסמי...

בקטעים הכי מותחים כולם הסתכלו על לירז וציפו לתגובות שלה, במקום להסתכל על הסרט...

NiGa

New member
אז אתם בטח פחדתם יותר מכולם!!

כאילו, ברצינות, מה יותר מפחיד? להסתכל על לירז, או על הפנים המעוותות של הילדה בארון והג'ף הזה בכורסאת טלויזיה שלו?... סתם סתם!! לירז אם את רואה את זה, הכל בצחוק, למצולמים אין קשר לכתבה, צילום אילוסטרציה, הרשת שומרת לעצמה זכות להפסיק את המבצע ללא הודעה מוקדמת, עד גמר המלאי!

LarzA

New member
../images/Emo46.gifהיי אנשים מה זה כאן !?!?!?

מדברים על מאחורי הגב!! תגובתי: היה סרט נחמד.. הייתי בטוחה בהתחלה שזה מישהו שפשוט מצלצל לאנשים ואח"כ הורג אותם... והסתבר לי שזה לא.. וטוב שכך.. =0)) נהנתי מאוד.. היה מבהיל ורן סורי על הכל!! במיוחד על הבעיטות!! =0))

Uv Kruvi

New member
חחח...

בתור אחד שישב לידך (מהצד השני), את מפחידה יותר מהסרט... את קופצת בכל הקטעים שלא צריך לקפוץ, וכל השורה קופצת איתך :) אבל עדיין, היה שוווווה

Snooofkin

New member
זה בסדר...

לירז...אני בטוח שאני אצליח להסתיר את כל הסימנים הכחולים מהמכות... חחח

Uv Kruvi

New member
בחיים לא...

אחרי כל ההפסקה שהיתה, היה שווה לראות את זה שוב קדימה התגעגעתי לשטויות שלהם... אחת הסדרות הכי טובות שיש לראות כרגע... (אתה בטח תגיד "הפרקליטים", או "משמרת שלישית" או כל מיני כאלה סדרות רציניות, של משפטים או רפואה או משו כזה...)

NiGa

New member
נו מספק אותי

קצת מתח ודרמה אמיתית ולא בולשיט של ילדים קטנים, שמושלכת על אנשים בוגרים בכלל שקווין וויליאמסון הפסיק לכתוב את הפרקים, והסדרה קיבלה כיוון לא ידוע! קצת סדרות איכות למה לא? ואל תנסה בכלל להוציא את קלף ה"אתה רואה המורדים" כי זה משהו אחר... זה סדרה מטומטמת שאתה מצפה ממנה להיות מטומטמת, ולומד ספרדית בדרך.

jimmybob

New member
הצלחת לראות את הפרק שפספסנו?

מאיפה ימניאק? תביא לי גם אני מת לראות

למעלה