הביקורת שלי על "הצלצול"

NiGa

New member
OOO!! תוספת חשובה ביותר:

ולא הכי קשורה אבל יאללה: במאי יוצא מאטריקס 2... עכשיו, have no doubt, שאולי לא בבכורה, אבל בשבוע הראשון שהוא יוצא אנחנו יוצאים משלחת לסינמה סיטי לראות אותו! לי יש 3 מקומות (אני, חן, ועוד 3...)
נ.ב. כל הצ'יקס שלא ראו מטריקס - תראו, כדי שתוכלו לבוא איתנו. יש לי ב- DVD אם מישהו רוצה.

NiGa

New member
זה שהולכים לסינמה סיטי

לראות את מאטריקס 2? או זה שאוטומטית כללתי אותך באוטו?

יאפה

New member
זה שכללת אותי היה ברור מאליו...

אחד הטובים זה שמטריקס 2 יוצא עוד מעט ונוסעים לראות...אל תדאג אם לא יהיה לך אוטו אני אביא:) למרות שכנראה אתה תביא:)

Uv Kruvi

New member
אוווו

קדימה יספק אותי...! מצידי שבועיים רצוף או משו! וקדימה, אם אני לא אעבוד טסט עד אז, ויגמרו לי החודשיים מלווה, אתה תבוא לאסוף אותי...

ShiN ShiN

New member
../images/Emo23.gif

הייתי רוצה! אבל אני מרשה לך לא לאסוף אותי..

חלש יובל

סרט בן זונה ציפיתי ממך ליותר אני הלכתי עם גבאי וומש נהניתי החזקתי לו יד כל הסרט סתם........ אבל קדימה הצלצול עלילה גאונית

kahriberi

New member
יותמי!...אני רוצה לבוא איתכם...

אתה חייב לי יותר מאשר לכל אחד אחר את הסרט הזה...לא?! וואי שנים שלא הייתי כאן...סתם נכנסתי לראות מה שלומך... על תשכח ב19 לחודש!!!
ב

NiGa

New member
למה אני חייב לך?...

ובכלל ראית את הראשון, יה גאון שלי? ונראה לך שאני אשכח את ה 19?! כמו מטורף אני יום לפני לא ישן... חח סתם.

Uv Kruvi

New member
שתבחת!!! (קצת ספוייילר)

סרט אדיוטי כ"כ... הדבר היחידי ש"הפחיד" אותי, היה לראות את הגופה שלה בארון, ואז נפלה לה הגולגולת... אבל זה היה יותר מגעיל ממפחיד...!!

Run Dudi Run

New member
מכוערים...בכיתי כל הסרט!

ראיתי אותו פעם שנייה..ובפעם השנייה נבהלתי עוד יותר כי ידעתי מה אני הולך לראות! בקטע של החלום שלה שהמחלואה נוגעת לה ביד ומשאירה עליה סימן כ"כ נבהלתי (כי שחכתי מהקטע הזה) שהתחלתי לבכות מבהלה...זה היה די כיף.. חלש שטורג'ה לא פחד בסוף... אבל רויטל סיפקה את הסחורה..:))

Run Dudi Run

New member
למה אתה קונה לחתול שלך גיטרה?

הוא לא יודע לנגן.. אין לו כישרון מוזיקלי

NiGa

New member
אולי הוא משתמש בגיטרה

ככלי לאוכל של החתול? ואז הוא יכול לקחת את הכלי המקורי של האוכל לחתול, לשים מלא נחשי גומי ולאכול. (ולשטוף טוב לפני!)

למעלה