הבלוג של הארי פוטר?

חהמן

New member
הסימפסונים באים! הסימפסונים באים! הסימפסונים!

מחר! מחר! מחר!

אף אחת

אם זה דמיוני אז יש כבר סרט או ספר איתה, אז מה יעניין אותי בלוג

פגעסוס

Well-known member
בבלוג הם מספרים את מה שמעבר

קיפי למשל מספר על בעיות ההשמנה, סופרמן על הבעיות בנישואין וכו'.

חהמן

New member
חה!

* מרקו מ"הלב" - "היום חיפשתי את אימא. לא מצאתי. קופיפו ניסה לעודד אותי אז הוא גנב תפוח. אני מאוד כעסתי עליו, והחזרתי את התפוח לאדון מוכר תפוחים הנחמד. אדון מוכר תוחים אמרי לי שאני ילד חמוד והביא לי את התפוח בכל זאת. כנראה שזה משתלם הראות מסכן..." ג'ורג' מ"סיינפלד", פיבי מ"חברים", צ'נדלר מ"חברים", בייליס ופמבלטון מ"רצח מאדום לשחור", האוס, ווילסון, קמרון ופורמן מ"האוס", לם מ"המגן", דואי מ"מלקולם באמצע", ריימונד ורוברט מ"כולם אוהבים את ריימונד", מייקל דוויט ג'ים ופאם מ"המשרד", דני קריין מ"בוסטון ליגל", ספייק מ"באפי", באגס באני, דאפי דאק, ראלף מ"הסימפסונים" סיידשואו בוב מ"הסימפסונים" דיסקו סטו מ"הסימפסונים" קומיק בוק גאי מ"הסימפסונים" אפו מ"הסימפסונים" ראש העיר קווימבי מ"הסימפסונים" לני וקארל מ"הסימפסונים" מרטין מ"הסימפסונים" סבא סימפסון מ"הסימפסונים" בעצם, כל דמות מהסיפסונים עובדת (מחר! מחר! מחר!). בטח יש עוד, אבל נראה לנו שזה מספיק לבינתיים. אנשי חה!

b love

New member
אם לפיבי היה בלוג זה היה קורע..

מתה על השירים שלה ..חחח אבל הכי מעניין מרקו וגנבתם לי

פיבי כותבת!

19.6.02 שלום יומני היקר, היום כתבתי שיר חדש. קוראים לו חתול מסריח. הוא הולך ככה. חתול מסריח/ חתול מסריח/ חתול מסריח אופס שכחתי את ההמשך, לא נורא אני יאלתר עם הגיטרה. 24.6.02 שלום יומני היקר, היום הייתי מצוננת ושרתי את השיר שלי על החתול. ונחש מה יומן יקר, יצא לי לשיר בקול ממש סקסי. חבל שהצינון יעבור עוד מעט. אני שוקלת להתחיל להופיע עם אטב כביסה, או לחלופין, לעבור אמבטיות קרח לפני כל הופעה.

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

"Smelly Cat, Smelly cat what are they feeding you? Smelly Cat, smelly cat it's not your fault... They won't take you to the vet. You're obviously not their favorite pet. You may not be a bed of roses, And you're no friend to those with noses. Smelly cat, smelly cat what are they feeding you? Smelly cat, smelly cat it's not your fault!"

suki da yo

New member
מלקום באמצע ../images/Emo99.gif

מזל שיש משפחות גרועות יותר מהמשפחה האישית שלי, גם אם רק בטלויזיה
היית קוראת את הבלוג של כולם, פרט לאבא, שהוא רכיכה..

למעלה