הבלוג של נועם:)

תקשיבי

זה לא מרוע או מחוסר פרגון אני חושבת שאת מתנהגת בצורה מאוד מוזרה אוקי? את באה לפורום שלנו פותחות הודעות שלא קשורות לשום דבר את לא בפורום בכלל.. לא תגידי את עונה על שירשורים.. סיכומים כלום.. את כיאלו מנסה להשיג מידע .. לספר לנו דברים איישיים..לא יודעת כאילו באמת תפסיקי עם זה לא מספרת כלום על עצמך.. זה מעצבן ומוזר.. אני ממש לא בנאדם רע:) זה לא נובע מרוע...

תשמעי=]

בפורום של נועם פנחסוב, אנחנו לא חודרים לחיהם הפרטיים, לא של חברי הלהקה, ולא של נועם וכל מה שקשור.. אנחנו מדברים על המוסיקה, בשביל זה נועד הפורום.. בגלל זה כל הקטע שאת שואלת שאלות של חיהם הפרטיים מפריעים .. זה הכל..

פלדלמן

New member
מה ששיר אמרה!!!! ../images/Emo13.gif

אנחנו לא כאן כדי לברר פרטים על החיים האישיים של נועם (או הנגנים שלו), אנחנו כאן כי אנחנו אוהבות ומתחברות למוזיקה שהם עושים וזהו! לא באמת אכפת לנו אם נועם הומו או לא, זה ממש לא רלוונטי (דוגמא מפעם) או אם הוא לוקח סמים או לא ודברים כאלו אנחנו כאן בשביל המוזיקה!!! זה העיקר. סבבה, התנשקת עם מישהו שקשור לנועם.... מה זה עזר לנו? זה מידע לא נחוץ ולא מועיל. בעבר הייתי יכולה לספר לך בדיוק דברים לא מעניינים כאלו (שכמה בנות כאן יודעות חלק מזה כי סיפרתי להן כי התחברתי איתן) ...SO??? אני לא רצה ומספרת וכותבת על זה בפורום כי זה לא אמור לעניין אף אחת מכאן... כמו שכולן אמרו כבר..... אנחנו כאן בשביל המוזיקה!! תודה

כל הכבוד:)

הידעת שנועם ואולי גם חבריו קוראים כאן?
יום טוב:)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif...לא נעים...!

יאא!! אסי וגורי בחתימה שלך...
ועוד הקטע הכי מצחיק..

freakyelfgirl

New member
תודה..לפחות את מפרגנת...../images/Emo24.gif

אה וגם יש לי יום הולדת ממש היום!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא עומדת בזה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר תעשי לי ילדים
נשמה.. את רוצה להתנשק, תתנשקי. את רוצה לשכב עם מישהו.. לכי על זה. אבל.. תספרי לנו על זה כשנפתח שרשור "עם מי מהחברה שקשורים לנועם היית".. עד אז.. תחסכי לכולנו:)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת זה שרשרת או שפתחת הודעה חדשה..?

למעלה