הבלוג של פאר וינסר, יו"ר הירוקים

Justin Angel

New member
הבלוג של פאר וינסר, יו"ר הירוקים

הבלוג של פאר ויסנר, יו"ר המפלגה שלה אני מצביע בבחירות הקרובות.

../images/Emo31.gif

פוליטיקקה. לא שיש לי משהו נגד הירוקים, נהפוך הוא, אבל אני נגד פוליטיקה בפורום הזה.

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

ואחרי שכתבתי כבר ההודעה בפורום שאין בו מי שיכול למחוק הודעות (לא מנהל ולא אני), מה הטעם בלפרסם התנגדות עקרונית להודעה שהתפרסמה? אם משהו לא מתאים לך, תמנע מהדיון, אבל תהרוס לאנשים אחרים.

Wing Chan

New member
מקווה שהמפלגה אכן תכנס לממשלה

אבל אל תבנה על זה. לכן - "אמת".

כרמית.

New member
הירוקים הם מפלגת איכות סביבה

עירונית ולא מפלגה אקולוגית, ולכן אני *לא* אצביע להם בבחירות הקרובות. אני מזמינה את כולכם לקרוא את התשובות (החלקיות והמבישות משהו) של נציגת מפלגת הירוקים לשאלות גולשים בפורום שמירת טבע (לפני כשבועיים-שלושה, דפדפו אחורה). למפלגת הירוקים אין אג'נדה סדורה לגבי נושאים אקולוגיים בוערים כמו שמורות הטבע, חקלאות דורסנית, הרג של חיות הבר (יריות, הרעלות, דריסות), הקמת יישובים בשטחים פתוחים, הבעייתיות הקשה בהתנהלות רשות שמורות הטבע בשנים האחרונות, ועוד. מה שכן יש להם - זה רעיונות לא רעים לגבי איכות סביבה בערים, בעיקר בגוש דן: ביוב, אנטנות סלולריות, אוויר נקי. באמת דברים חשובים, אבל לא קשורים לטבע, ולא עונים על הצרכים הבוערים של ידידינו הצמחים ובעלי החיים, ועל הבעיות הייחודיות של אנשים (כמוני) שגרים, מה לעשות, בישובים כפריים, בטבע הפתוח, מחוץ לגוש דן. במקרים רבים האג'נדה של הירוקים אף *מתנגשת* עם האינטרסים של הטבע. לכן אמרתי שלא מדובר במפלגה אקולוגית. לפי התרשמותי, האיזון האקולוגי לא מעניין את הירוקים כהוא זה. מעניין אותם לחיות בסביבה נעימה, ירוקה (ממדשאות מלאכותיות וצמחים מתורבתים) ולא מזוהמת. שוב, אני לא חושבת שזה דבר רע, וזכותם להילחם על זה בכנסת, אבל אותי מעניינים דברים אחרים. (אחת הדוגמאות, למשל, היא מדיניות לגבי חתולי רחוב שמפרה את האיזון האקולוגי בכך שגורמת להרג מוגבר של ציפורים).

" טול קורה מבין עיניך "

לפני שאת כרמית מתבטאת באופן אסרטיבי שכזה ועוד מגדירה עצמך כידידת הטבע , האם את לפחות צמחונית וחסה על שלומן של חיות תמימות , או שמא את מדברת על איכות הסביבה וכו' תוך מתן כספך לגטאות-בתי המטבחיים? כל נאו פגאן אשר מגדיר עצמו כקרוב לטבע אך אוכל בשר - חיות מתות , משול לקתולי אשר מאמין בסגפנות אולם מתהולל על ימין ועל שמאל ובימי ראשון דואג לבקש מחילה מן הכומר בעבור מס' מצלצלים. צביעות, צביעות ושוב פעם צביעות!

מה אמרת?

אני אגיע למפגש הפורום , ולו רק כדי לשמוע באוזניי שלי אותך צוחק על חוצנים ובאותה הנשימה מקדש עורבא פרח אלילי. עד אז - תלעיט את עצמך בקצת קנאביס ותקווה לטוב .

וכמובן ,

כשאציג לך נתונים אובייקטיבים בדבר הנזק האדיר שגורמים הקרניבורים לאשר אתה מכנה " אמא אדמה " , אני רוצה לראות אותך פגאני וממשיך לאכול נבלות כמו יתר החלאות האנושיות .

gwizard

New member
אני לא צוחק על חוצונים - אלא עליך !

תגיע, יא פארש, תגיע. ואם אני אגיע (שזה בספק כי יש לי הרצאה בעבודה באותו יום) אז אני אגיע עם נתח עסיסי של סטייק אנטריקוט נוטף דם ואהנה ממנו תוך כדי הסתכלות בפניך והבעה מרושעת על פני.

אורי רז

New member
אז אם אני אסתמטי שרוצה אוויר נקי

אבל אוכל בשר, אז אני צבוע ? תתבגרי.

RainBird

New member
אני מבקש- ידידנו נדב הוא זכר. המילה הנכונה היא: תתבגר.

RainBird

New member
חמודי- אין סתירה בין קרניבוריות לבין אהבת הטבע. במידה ולא שמת לב גם בטבע יש את אותה ההתנהגות. ובמאגיה ובפולחן למשל- יש צורך לאכול נגיד בשר פרה לפני טיקסי ירח כדי לספוג אנרגיות מתאימות. ואם אתה מרגיש צורך לסתור את דברים בנוגע לזה שגידול בעלי חיים למזון זה לא טבעי, אני מרשה לך להסתכל על מושבת נמלים ממוצעת שמגדלת כנימות עבור חלבן, וכשהן מחוץ למחזור עבור בשרן. ארדן. נ.ב- דת חייזורס ../images/Emo5.gif

ToryMaster

New member
ובנימה ידידותית זו

BS. למה לאכול חיה זה לא אקולוגי אבל לאכול גזר זה כן?

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif!!!

וזו- הצביעות היחידה בכל הקטע הצמחוני הזה... אני מניח שזה יעבור כמה דעות פאגאניות בנושא אבל אם נניח לרגע שלא נוצרנו מזיעה של ענק שקפאה בהרי סקנדינביה... אז גם הפרות וגם הגזרים עשויים מאותו חומר כימי (שלא ממש נמצא על חד מקודקודי הפנטאגראם LOL). מאיפה ההנחה שלגזרים אין 'נשמה'?

קרניבורים חולי רוח - פסאודו ירוקים-

ארדן הנהנתן והמטריאליסטי בעליל שוב עם טיעוניו הנושנים בנוגע להתנהגות נמלים... אם אתה מכוון את תודעתך לתודעת נמלה ידידי - זו בחירתך , והתוצאות יהיו בהתאם . לפי בראשית - האדם שנברא נזר הבריאה , טרם נפילתו מגן העדן יועד להיות צמחוני , למשול ולרדות בבעלי החיים ( נוח הרי העמיס בעלי חיים רבים על המעבורת הקטנה שלו , ולא בתור אוכל ) . בקוראן אף נאמר שבמקור האדם יועד לעשות עבור בעלי החיים את אשר המלאכים עושים עבורו , כשנאמר בברית החדשה " לדוג את האנשים " / " להוביל ככבשים " אין הכוונה במקור למיסיונריות , כי אם וואריאציה של קרבה לטבע , וכמובן שלפי הבהגווד גיטא ( אם כבר מנינו על קצה המזלג קאנון מערבי ) האני ( אטמאן - נשמה , עצמי ) קיים בבעלי חיים כשם שקיים באדם . אז, אוה כן - אם העניין מקבל התייחסות זו או אחרת החל מהיהדות , כלה בנצרות ובאיסלאם , בהינדואיזם , בודהיזם וכו' , אולם דווקא אתם הקרובים לכאורה לטבע לא מתייחסים לזה כהוא זה , זה מראה שאינכם קרובים לטבע . אתם חבורה אנשים תמהוניים , דפקטים ביזארים וקיטשים , כל קירבתכם לטבע היא חומרנית - סנטימנטלית בגרוש ( נו טוב , אתם בנות האלה , מותר לכם...
) . ובכלל , אם כבר ציינתי כדרך אגב קצה קרחון של תאולוגיה מערבית - לא לחינם ביהדות מכנים את עובדי האלילים זונות . הקורפוס המערבי מעולם לא שלל את ריבוי הישויות , אולם סגידתכם לכל דכפין/ישות מיניאטורית בעבור ההטבות האנרגטיות שבדבר , היא זנות . לא יותר ולא פחות . אני לא מעוניין בקשר עם זונזונות אנרגטיות נטולות חוט שדרה . קרניבורים מטונפים .

למעלה