I need help01
Member
שלום רב .. אני בת 28 גרושה ללא ילדים , הכרתי לפני כ 9 חודשים גבר בן 35 ואנחנו בזוגיות ובקרוב עוברים לגור ביחד בחצי שנה האחרונה הוא עבר משבר בעבודה והפסקנו לשכב , היינו שוכבים פעם בחודש או פעם בחודשיים .. שהעלתי את זה בפניו לשאול האם יש איזשהי בעיה איתי הוא טען שהוא מאוד לחוץ נפשית ושאין לו חשק , השיחה באה ממני לאחר שהכל הסתדר לו והוא חזר לעצמו כל העניין סביב הסקס נמשך וכל פעם הוא היה ממציא לי תירוצים ולא שוכב איתי , גם שיזמתי הוא היה מזיז לי את היד , שהכרנו היינו שוכבים כמו זוג נורמטיבי , אולי לא הרבה אבל כן היה בינינו סקס לפחות פעם בשבוע .. אני מאוד רוצה לשאול אותו האם קיימת בעיה ולנסות לפתור איתו ביחד ולהגיע יחד לפתרון , אני חושבת שגם אם הוא לא מעוניין בסקס פעם בשבוע אלא פעם בחודש הוא היה צריך להגיד זאת לפני שהוא נכנס לזוגיות עם בחורה צעירה , רציתי לשאול איך ניתן לדבר על דבר כזה רגיש , אני מציינת שמדובר בבן אדם מאוד סגור ושלכל שאלה שלי יש לו תשובה בכוונה להגן על עצמו , כששאלתי אותו שוב פעם אם הכל בסדר הוא ענה שכן והוא לא מבין איך הוא מרחיק אותי .. אני תמיד אומרת לו שאני אתמוך בו לא משנה מה רק שישתף , סיפרתי לו שאני מרגישה כתוצאה מזה רע עם עצמי שאנחנו לא מקיימים יחסים כמו שאמרתי זה פעם בחודש במקרה הטוב .. הוא אמר שהוא ינסה למצוא זמן ושישתפר וכל עוד אוהבים אפשר לעבור את הכל אבל אני מרגישה שיש שם משהו שלא עובד כמו שצריך והוא פשוט מפחד לדבר על זה .. אני באמת אוהבת אותו מכל הלב ונותנת את חיי בשבילו אבל אני מרגישה שהוא מכבה אותי גם עם התירוצים שלו וגם איך שהוא מגיע אליי כל פעם כואב לו משהו .. אני אשמח לעצות
נערך לאחרונה ב: