רק את יכולה לענות על השאלה, אבל תקראי שוב את המלים האחרונות שלך עצמך: "אלו תירוצים שפשוט הורגים לי את הנפש ואת הביטחון לאט לאט".היי מריוס , תודה רבה על התשובה המורחבת וכן אני גם חושבת שקשה לי להשלים עם המציאות כי עברתי גירושים לא קלים ואני חושבת שמצאתי את גבר חלומותיי וכנראה אני תמימה מידי .. אני תמיד בעד לתקן כל עוד אוהבים אבל אם הבן זוג שלי לא רוצה לקבל את העזרה והתמיכה שלי ולא מסוגל לשתף אותי במה שעובר עליו אז אני לא יכולה לעשות שום דבר ולנסות להפסיק להילחם
השאלה אם באמת כדי לוותר על הכל רק בשביל סקס ? בחורה כמוני שלא חוותה הרבה בחייה .. אני באמת לא יודעת , התירוצים שלו עושים ממני מטומטמת כמו " לא ידעתי בכלל שרצית " או חשבתי את מודאגת ממשהו " "כואב לי הצוואר אני לא יכול לזוז " אלו תירוצים שפשוט הורגים לי את הנפש ואת הביטחון לאט לאט
אילו היית מאלה שחיות בסבבה בלי סקס (כמוהו...), הייתי אומר שאין בעייה.
אבל זה לא מי שאת. ואת באמת צעירה מדי בשביל להתנזר.
ועוד דבר: לא הסברתי בתשובה הקודמת שלי למה אני אומר שזה לא יפתר בדיבורים.
ובכן, הסיבה היא שזה עניין של טמפרמנט. טמפרמנט, בעברית "מזג", זה לא משהו שמשתנה. ולא משנה אם זה סיבוך פסיכולוגי כלשהו, או שהוא בכלל נמשך לגברים.
יצר המין הרי הוא מהחזקים ביותר שיש. ואם אדם בגיל צעיר כל כך לא מרגיש צורך לבטא אותו (איתך או בכלל), הרי שיש בעייה רצינית מאוד בטמפרמנט.
אגב, גם אם תגידי לי שהוא מספק את עצמו מדי פעם (מה שסביר להניח), עדיין אין בזה משום תקווה ליחסים מיניים בריאים איתך.