הבן שאינו עימנו

אתי כק

New member
זוג מלאכים

מצרפת תמונה של מאור וקארין שיטרית חברתו הטובה של מאור
שנהרגה גם היא בתאונה .
עוד על מאור אתם מוזמנים לקרוא בקישורים בחתימה שלי למטה,
אתי

דנה אז

New member
כואב הלב

אתי יקרה, הצצתי בבלוג שלך, מרגש, בלתי נתפס הכאב, חסרונו.

בוקר טוב יום ראשון יום ירושלים

קראתי את שכתבתם על יקירכם וליבי נחמץ ודאב על כאילו פרחים שנקטפו בטרם עת.
לליאתי: איזה בחור מלח הארץ .לדנה: איזה ילד חמד מתק דבש חבל על האובדן הפתאומי .ולאנהל'ה ניר החמוד שאני זוכרת את הארוע שהיה בבית הספר נורא ואיום איך חיים אחרי אובדן שכזה ?.
מאורי שלנו גם כן נחטף בין לילה באותו יום מר ונמהר עוד היה בכיתה א' בבית הספר ,ולמחרת נחטף בסערה השמימה אנסה להשיג תמונה שלו אני פשוט לא יודעת איך לעשות אבקש מנכדתי שתבוא לנסות.
אתיל'ה על מאורי שלך הלב נקרא על שתי מלאכים יפיפיים , שנקטפו ביום אחד כל הפרחים ששלכתם תמונות נראים כל כך חיים שזה הזוי לחשוב שהם אינם איתנו .מאחלת לכולכם יום צח ומוצלח בכל העינינים ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

בוקר טוב יום ראשון יום ירושלים

קראתי את שכתבתם על יקירכם וליבי נחמץ ודאב על כאילו פרחים שנקטפו בטרם עת.
לליאתי: איזה בחור מלח הארץ .לדנה: איזה ילד חמד מתק דבש חבל על האובדן הפתאומי .ולאנהל'ה ניר החמוד שאני זוכרת את הארוע שהיה בבית הספר נורא ואיום איך חיים אחרי אובדן שכזה ?.
מאורי שלנו גם כן נחטף בין לילה באותו יום מר ונמהר עוד היה בכיתה א' בבית הספר ,ולמחרת נחטף בסערה השמימה אנסה להשיג תמונה שלו אני פשוט לא יודעת איך לעשות אבקש מנכדתי שתבוא לנסות.
אתיל'ה על מאורי שלך הלב נקרא על שתי מלאכים יפיפיים , שנקטפו ביום אחד כל הפרחים ששלכתם תמונות נראים כל כך חיים שזה הזוי לחשוב שהם אינם איתנו .מאחלת לכולכם יום צח ומוצלח בכל העינינים ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

koval10

New member
זוג מקסים

צער גדול, שהחברות שלהם הופסקה ביד אכזרית

כל כך חיים, כל כך יפים...

אתי, אני אתכם בצער הכבד הזה

liat1953

New member
עלם חן,ילד מקסים,הלב נשבר לנוכח היופי הזה

אכן ישאר צעיר לנצח....

ariane

New member
הנה רפאל, הנסיך שלנו מביט לשמיים

עם חיוך גדול מלא אושר כהרגלו.

yael945

New member
אני יכולה מאד להזדהות

בגלל שגם אני איבדתי את בני הבכור שבשבעה היה צריך לחגוג 34 ונשארו לי 2 ילדים מקסימים אבל כעת כשאיננו אני חשה שאין לו תחליף... כי כל ילד לא זהה כלל לאחיו.
בתמונה במדי צבא של ניר יחד איתך אתם נראים כל כך יפים כל כך מאושרים . אין גם שום "עננה" שעלולה לנבאות מה יקרה. הכל נראה מבטיח ואופטימי,
אבל דנה חשוב לשמור על אופטימיות ולא יודעת אם יש לך עוד ילדים כי רק עכשיו הצטרפתי אבל צריך לראות את חצי הכוס המלאה ולהפוך אותה לאט לאט לגדושה עד שמה שבצוכה ישפך...רוצה להיות קרובה אלייך ולחזק אותך ואולי ה-1953 של קוד השם של זו שנת הלידה? אז גם אני נולדתי באותה שנה.
אשמח אם תגיבי למה שכתבתי כי לעיתים עם הכאב הממושך הבלתי פוסק מרגישה מאד לבד...

liat1953

New member
בוקר טוב יעל

ניר הוא בני הבכור ויש לו אח אחד נוסף.
אני אכן שומרת על אופטימיות ולמרות הכל יש ימים של כאב האובדן,כאב חד בלב.
אני ילידת 1953 ןשמי ליאת ולא דנה כי ראיתי שפנית גם אל דנה וחשבתי שבטעות.דנה היא מנהלת הפורום.
המקום הזה הוא בהחלט המקום לפנות אליו כשכואב ובא לקבל תמיכה ואוזן קשבת,כולנו כאן באותה סירה.
חג נעים ורגוע
ליאת

למעלה