לדעתי היא פצצה... ולדעתי שרה ממש לא יפה..יענטו היא כן..נחמדה..אבל לא הכי יפה בעולם כמו שעשיתם ממנה...חחחח הכי אהבתי בה שהיא שחקנית טובה אבל שומרת עדיין על צניעות
אבל פנים כמו של שרה!!??! אל תשווי... מי שיפה, אבל לא מרבלדה וכל זה.. זו רות מתשוקת הניצים, היא עוד אחת טבעית כזו... והנה הגיליון הכי יפה של ויוה+, כמובן שאנהי יחד איתה במקום הראשון חחח... אבל שרוש זה הערצה של הרבה יותר זמן..
לדעתי שרה בכלל לא יפה...זו הדעה שלי.. ורות לא טבעית...יענטו אף אחד לא טבעית..שמים להם כמות איפור שחבל על הזמן...ברור שהן יפות אבל לא כמו אחרי איפור..זה משהו שונה לגמרי.. בשרה מלדונדו אני אוהבת את האופי לא את היופי..
מרגריטה שלייייי אני מעריצה אותה מיש מצב לאהבה השחקניותשאני הכי מעריצה הן: מרגריטה,שרה,גרטל,אירן,אנהי דולסה גם אבל לא הן ההכי הכי..ודולסה לצערי לא נכנסת אני מנסה להכניס אותה אבל זה פשוט לא יוצא אבל מרבלדה אני אוהבת אותה יותר מאנהי כאילו את אנהי אהבתי בקלאסה ברבלדה קצת התקלקלה..אבל עדיין מתה עליה! אבל הכי הכי מרגריטה
למי התכוונת דולסה?! אני אוהבת אותה אבל לא ברמות שאני אוהבת את מרגריטה..ובעצם אני עושה תיקון אני אוהבת את מרגריטה אנהי ודולסה גרטל גם אבל לא ממש וגםשרה ואירן לא כל כך אמרתי רק בגלל הגעגועים לקאלסה
כמו ששרה ב 406.. אבל שתיהן היום, בימים אלה חזרו להיות יפהפיות. ואני הכי אוהבת את : שרה, אנהי, גרטל, מאייטה (הכי הכי) אחריהן את סלסטה סיד, נטליה אוריירו, רות, נורמה, חימנה, ואני גם מוסיפה את דולסה..
מה דעתך שנבקש מברונו למחוק את זה ונעשה ספיישל קלאסה עם 406 הודעות?! פשוט את כל הזמן פותחת הודעות של תמונות וזה וזה נורא יכול לשמש אותי ברעיון שלי לספיישל 406 עם 406 תגובות!