הבנות הכי יפות ב 406- חוץ

סוכריה16

New member
הבנות הכי יפות ב 406- חוץ

מדולסה ואנהי- מה שאומר שרה מלדונדו וגרטל וולדז המושלמות! אני אשים תמונות שלהם, ויאללה תתעוררו טיפה. נתחיל בשרה הכי יפה בעולם1 חולה עלייה

TuTyBoP15

New member
סקוזי../images/Emo35.gif מה עם שרלין...

לדעתי היא פצצה... ולדעתי שרה ממש לא יפה..יענטו היא כן..נחמדה..אבל לא הכי יפה בעולם כמו שעשיתם ממנה...חחחח הכי אהבתי בה שהיא שחקנית טובה אבל שומרת עדיין על צניעות
אחלה אופי

סוכריה16

New member
חח ממש לא.. שרלין יש לה גוף יפה

אבל פנים כמו של שרה!!??! אל תשווי... מי שיפה, אבל לא מרבלדה וכל זה.. זו רות מתשוקת הניצים, היא עוד אחת טבעית כזו... והנה הגיליון הכי יפה של ויוה+, כמובן שאנהי יחד איתה במקום הראשון חחח... אבל שרוש זה הערצה של הרבה יותר זמן..

TuTyBoP15

New member
אמממ....

לדעתי שרה בכלל לא יפה...זו הדעה שלי.. ורות לא טבעית...יענטו אף אחד לא טבעית..שמים להם כמות איפור שחבל על הזמן...ברור שהן יפות אבל לא כמו אחרי איפור..זה משהו שונה לגמרי.. בשרה מלדונדו אני אוהבת את האופי לא את היופי..

סוכריה16

New member
רות, יפה יותר עם הטלטלים

ולא עם הפאן והאיפור שברור ששמים לה עכשיו.... מה שאומר שהיא כן יותר יפה שהיא הייתה טבעית ובקושי מאופרת.. ונרומצמה גם אהתבי תיופי, וחימנה בכלל...

TuTyBoP15

New member
אוייי לאאא

שהיא הייתה טבעים ובקושי מאופרת היא גם הייתה מאופרת..שיהיה לך ברור אבל לדעתי היא הייתה ממממממש לא יפה שם...ממש ממש לא..היא הרבה יותר יפה עם האיפור..

../images/Emo45.gif מסכימה בקשר לשרה

היא מאוד יפה אבל בו זמנית יש בה משו מוזר מאוד תעלומה כזאת חחחחח

סוכריה16

New member
שריתה מלדונדו../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ואם מדברים על גוף יפה.. אז נכון אין לה את הגוף הכי יפה שיש, אבל!! יש לה אופי עדין,ף מקסים ואת הפנים הכי מיוחדות בעולם!!

סוכריה16

New member
נונה שלייייייי../images/Emo24.gif

אני כבר מעריצה שלה שלוש שנים נראה לי! פשששששש...

עםפהעם הנונה המאומצת שלי!!!

מרגריטה שלייייי אני מעריצה אותה מיש מצב לאהבה השחקניותשאני הכי מעריצה הן: מרגריטה,שרה,גרטל,אירן,אנהי דולסה גם אבל לא הן ההכי הכי..ודולסה לצערי לא נכנסת אני מנסה להכניס אותה אבל זה פשוט לא יוצא אבל מרבלדה אני אוהבת אותה יותר מאנהי כאילו את אנהי אהבתי בקלאסה ברבלדה קצת התקלקלה..אבל עדיין מתה עליה! אבל הכי הכי מרגריטה

TuTyBoP15

New member
אי אפשר להכריח את עצמך לאהוב

שחקנית כי אחרים אוהבים..אף אחד לא יתנפל עלייך כי את לא אוהבת שחקן אלא אם תגידי עליו דברים מגעילים
שזה את לא עושה

חחח

למי התכוונת דולסה?! אני אוהבת אותה אבל לא ברמות שאני אוהבת את מרגריטה..ובעצם אני עושה תיקון אני אוהבת את מרגריטה אנהי ודולסה גרטל גם אבל לא ממש וגםשרה ואירן לא כל כך אמרתי רק בגלל הגעגועים לקאלסה

סוכריה16

New member
כן אנהי התקלקלה קצת ברבלדה

כמו ששרה ב 406.. אבל שתיהן היום, בימים אלה חזרו להיות יפהפיות. ואני הכי אוהבת את : שרה, אנהי, גרטל, מאייטה (הכי הכי) אחריהן את סלסטה סיד, נטליה אוריירו, רות, נורמה, חימנה, ואני גם מוסיפה את דולסה..

שמעי דיקלה כנסי שניה

מה דעתך שנבקש מברונו למחוק את זה ונעשה ספיישל קלאסה עם 406 הודעות?! פשוט את כל הזמן פותחת הודעות של תמונות וזה וזה נורא יכול לשמש אותי ברעיון שלי לספיישל 406 עם 406 תגובות!

mexicana gril

New member
נ"ש תמונה של פונצ'ו עם דולסה...

לאדעת אם הכרתם אבל אני לפחות לא הכרתי ..חחחח.... בקישור למטה!

למעלה