הבנות הכי יפות ב 406- חוץ

טוב אז ברונו או אלכס

חח גיליתי שלברונו קוראים אלכס
ואני ממש בשוק חחחח טוב אז בבקשה תמחק אתההודעה הזאתאו תשרשר אותה לספיישל 406...שיפתח ממש בקרוב..תודה מראש

brunu

New member
למה בשוק? חח עד כדי כך שם נורא?

לא הבנתי... מה למחוק יקירתי?

לא משנה..

פשוט חשבתי שהשם שלך ברונו וזה בא לי בהפתעה וזה שם ממש יפהההה

../images/Emo103.gifמשחק-סולם אהבות

לא רק ברבלדה מי הם עשרת הבנים השחקנים האהובים עליכם?! לא רק ברבלדה מי הן עשרת הבנות השחקניות האוהבות עליכם?! מחכה לתשובות!

עונה

לעצמי בפעם המאה!!!!!!! חחחחחחחח טוה הבנים: 1.פונצ'ו אהובי
2.כריסטיאן
3.כריסטופר
4.אהרון
5.ולנטינו 6.מישל בראון 7.פקונדו ארנה 8.פליפה קולבו 9.קוקו 10.פירו הבנות: 1.מרגריטה מגניה 2.אנהי 3.גרטל 4.דולסה 5.שרלין 6.שרה 7.דנה גרסייה 8.אירן 9.מאיטה 10.נטליה אורירו

סוכריה16

New member
שלי

מכל הטלנובלות שראיתי: בנות: 1. שרה מלדונדו 2. אנהי 3. סלסטה סיד 4. רות מתשוקי 5. גרטל וולדז 6. נורמה מתשוקי 7. חימנה מתשוקי 8. מאייטה 9. דולסה מריה 10. נטליה אוריירו 11. ההיא מקח אותי רודריגו, הראשית מהממת. בנים: 1. פונצ'ווווווו 2. עימנואל אורטגה 3. דייגו ראמוס 4. מישל בראון 5. מריו סימארו 6. אוסבלדו לפורט 7. אוסקר מתשוקת הניצים 8. איזה שכן באני אניטה 9. דייגו 10. אממאמאמאממאממממממממממ...... מריאנו מרטינזזזזז

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני שמה אותו אחריי ענואל אורטגה...
ויחד איתו פירו.. חח

חחח

דיקלהב תעזרי לי להקפיץ הודעות כדי שכל הריבים ירדו לארכיון או לפחות לדפים קודמים!!!

נועמיי

New member
עונה!

הבנים: 1. אהרון דיאז המושלםם!! 2. פונצו הררה 3. פקונדו ארנה 4. דייגו ראמוס 5. פבלו אצ'ארי 6. אוסק מי תשוקת הנצים 7. מישל בראון 8. קוקו מאחיו 9. חואן מי תשוקת הנצים 10. בנחמין רוחאס בנות- 1. אנהי המהממת!!! 2. לויסאנה לופילטו 3. סלסטה סיד 4. נטליה אורירו 5. גבריאלה ספניק 6. מאיטה 7. דנה גרסיה 8. פאולה ריי 9. ארסלי גונזלס 10. אנדראה דל בוקה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

בנים: אהרון דיאז
מלך שליי ולנטינו לאנוס !! פונצ'ו כריסטיאן אל גאטו מישל מייק מיש מצב.. מריאנו מרטינז מרטין מרודריגו גבריאל סוטו בנות: אנהיי !! שרהההה דולסה שרלין גרטל מרגריטה ברברה מורי מאיטה אנה לבייסקה שריתה מפסיון

TuTyBoP15

New member
גלללל רציתי להזמין את פיטר פן היום

אבל לא הייתי בטוחהה כי תראי מה קרה
נכנסתי לערוץ 6 וחיפשתי פיטר פן...ראיתי פיטר פן(עברית) שרון נראה לי..אמרה לי שזה כתוביות בעברית..אבל לא נראה לי כי כל הסרטים שם עם כתוביות בעברית..אז לפי מה שנראה לי זה דיבוב עברית לא
פליזזז אנסר מיי

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

בנים: 1. בנחה מושלמיי שלי 2. פונצ'ו 3. אהרון דיאז 4. מישל בראון 5. גאטו (אוסקר תשוקת הנצים) 6. כריסטופר 7. פקונדו ארנה 8. מריאנו מרטינז 9. קוקו 10. רודריגו סנטורו

למעלה