הבנות של אייבי ווינת'רופ

Passion4Life

New member
הבנות של אייבי ווינת'רופ ../images/Emo121.gif

כידוע לאייבי יש 2 בנות בוגרות אחות לאית'ן. מעניין אם יראו אותן אי פעם ....

Bow Wow2004

New member
כן... נושא שמחייב באופן דחוף שרשור

חדש... אוקי אוקי, אני לא יתחיל אבל קבל נקודה שחורה על זה שחיללת את חוק הפורומים: "מי שלא משרשר - הוא לא חבר!" לידיעתך שרשור אחר נפל לדף השני וכנראה שלעולם לא יחזור משם. לידיעתך חובה לשרשר מפני שכל אחד שכותב רוצה שיראו את ההודעה שלו, לא רק אתה... ולכן קודם בדוק בכל הדף הראשי אם אין שרשור שיכול להתאים לנושא ההודעה שלך. בסדר? אז להבא בדוק היטב לפני שאתה פותח הודעה חדשה. שלום

Bow Wow2004

New member
שתשרשר! או תנצל"ש!

למה לשרשר? אם כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה בהודעה ראשית, הפורום יהפוך למבולגן. בפורומים של תפוז יש אפשרות לשרשר, תשתמשו בה. יש לשרשר הודעה בשני מקרים: 1. אם ההודעה היא בנושא שכבר יש עליו שרשור שנפתח בשלושת הימים האחרונים; 2. אם ההודעה היא בנושא שלא קשור לפורום, או שזוהי מודעה (כגון: "למכירה קלטות תשוקות" או "בואו לצ´ט"). במקרה כזה יש לשרשר את ההודעה להודעת אם קיימת כזו; אם לא קיימת - יש לכתוב בכותרת ההודעה. למי שלא מבין למה צריך לשרשר, הנה הסיבות: 1. קשה לעקוב אחרי דיון שנמשך על פני מספר שרשורים שונים. 2. בדף הראשון של הפורום יש מקום ל-15 הודעות ראשיות, כל הודעה נוספת דוחפת את האחרות לדף הבא. 3. הפורום הוא בנושא תשוקות, לכן הודעות אישיות ודיונים שלא קשורים מרוכזים כולם במקום אחד (שרשורי ). שכחתי משהו? יותר קל למחוק הודעה מאשר לשרשר. אז תקחו בחשבון שאי-ציות לכללי השרשור יכול לגרור גם מחיקה.

python 4

New member
הבנות של אייבי הן לא גם הבנות של

ג'ולי? עד היום אבל אנחנו אמורים לחשוב שלאייבי וג'ולי יש 4 ילדים: אית'ן ועוד 3 בנות. עוד אף אחד לא הזכיר את פוקס, אף אחד לא מכיר אותו, ולמעשה תמיד מדברים על זה שלאית'ן יש 3 אחיות. גם על פלומה אנחנו עוד לא יודעים. ואגב - אל תשים לב לבאוו ואוו, שקופצים לו הפיוזים כל פעם שמישהו פותח שרשור חדש.

LauraLF

New member
לא נכון

אומרים שיש להם אית'ן בן ועוד שתי בנות. איתן תמיד אומר שיש לו שתי אחיות..

Passion4Life

New member
BOW WOW- לא זכור לי שאתה המנהל

וכל אחד שירשום מה בא לו ושיפתח מאה הודעות ראשיות! סליחה באמת שזה מפריע לך, אבל הנושאים שלמטה כבר לא כאלה מעניינים, מן הסתם המיקום, המיקום... ביי. שבוע טוב.

Bow Wow2004

New member
אתה טועה ובגדול!

רעות היא המנהלת. ולא - אסור לך לפתוח 100 הודעות ראשיות כי אז תיחסם על ידי הנהלת הפורומים בגין הצפה. השרשורים למטה מאוד מעניינים, זה שלא אותך זאת הבעיה שלך. צ'או.

Passion4Life

New member
עברית אתה יודע תגיד לי???????

אמרתי לך "לא זכור לי שאתה המנהל" כלומר אין לך סיבה להגיד לי מה לעשות. ואני יודע שרעות היא המנהלת. אפילו ציניות אתה לא יודע?????? טוב נסלח לך.... וה-100 הודעות זה גם ציניות... להבין ולקרוא - הבנת הנקרא. שמעת על זה?

python 4

New member
יש! ויכוח!../images/Emo6.gif

את טועה. מהתחלת הסדרה אמרו בפירוש, כמה פעמים, שלאית'ן יש שלוש אחיות. רק בהמשך אחת האחיות עברה כנראה ניתוח לשינוי מין והפכה להיות אח. בשום מקרה עד עכשיו לא הוזכר שלאית'ן יש אח.

Passion4Life

New member
bow wow - עברית אתה יודע תגיד לי???

אמרתי לך "לא זכור לי שאתה המנהל" כלומר אין לך סיבה להגיד לי מה לעשות. ואני יודע שרעות היא המנהלת. אפילו ציניות אתה לא יודע?????? טוב נסלח לך.... וה-100 הודעות זה גם ציניות... להבין ולקרוא - הבנת הנקרא. שמעת על זה?

python 4

New member
אבל למה אתם מדברים על שרשורים

כשאנחנו פה באמצע דיון סוער (טוב, בנתיים זה רק אני) על הבנות של אייבי? פאש4אוור, אתה העלת את הנושא מלכתחילה, ומבאו וואו אתה יכול להתעלם.

Bow Wow2004

New member
ולידיעה שהגיעה זה עתה

זה אתה שאומר לכולם להתעלם ממני למרות שאתה יודע שאני 100% צודק??? בוש לך!!!

Bow Wow2004

New member
אופס...עכשיו עשית את טעות חייך...

לא היית צריך להתחיל איתי... א. תגיד לי למה אני אידיוט. קדימה אני ממתין שתעשה זאת ולא זה הסוף שלך אני אוקיע אתך עד חורמה. ב. בא נאמר לתורך התרחיש שכל מה שאמרת הוא נכון .. אז כך מתנהגים אל אדם נפגע, אז אתה לא רק שלא די שנהנית מכך אתה בא כעת לשדה אחד זובח וחוגג על דמו . תתבייש ג. ומכיוון שלא תרחיש ולא בטיך ולא היו דברים מעולם הרי שהנך אפס מאופס חבל על הזרעון שממנו יצאת ובטח אם ההורים שלך היו יודעים דרכך היו בוכים על יום בו ילדוך .

Passion4Life

New member
אופס...עכשיו אני לא יודע מה לומר...

לא היית צריך לענות לי... א.אתה אדיוט כי אתה לא מבין ציניות ב.צודק. ג.כוס של האמא שלך! אל תתחיל איתי עם ההורים שלי עכשיו, לפני שתמצא את עצמך מתבוסס במיטת דם הלילה! ראה הוזהרת אפס!

Bow Wow2004

New member
איש קטן תרתי משמע

פניך ודמותך אינם ראויים לשמש מרקקה לאוכלי גת ומשתנה לשותי בירה

python 4

New member
גם אם אתה 100% צודק...

זה לא יעזור לך נגדי, ואתה צריך כבר לדעת את זה!

python 4

New member
שימי לב -

תמיד כשאייבי מדברת על הילדים שלה היא אומרת: "יש לי את אית'ן... ויש לי את הבנות.." היא כמובן לא יודעת מה השמות של הבנות שלה, והיא בוודאי לא יודעת שיש לה בן. התסריטאים הנחיתו את פוקס על כולם כשהיה להם נוח שיהיה עוד דמות גברית בסדרה, והם כנראה קיוו שכולם ישכחו את זה שלאית'ן היו אמורות להיות שלוש אחיות!

Passion4Life

New member
אני איתך פיטון!! ../images/Emo13.gif

ודרך אגב זה ידוע שבמאי התכנית הוא שוביניסט.

למעלה