הבנות של אייבי ווינת'רופ

Passion4Life

New member
כי ...

קראתי איפשהו פעם שהוא כזה נותן לדמויות הגבריות ל"השפיל" את הנשים. להשפיל- יעני כזה לצחוק עליהן .. כמו שלואיס עשה לשרידן כזה ... אני מתכוון היחס וכל זה... באמת.

python 4

New member
אבל זו אופרת סבון.

בכל אופ"ס הבנות הן שמחזרות אחרי הבנים, ולפעמים הם עושות זאת בתככניות, בעוד שהבנים הם תמימים וצחים כשלג. למשל: קיי ומיגל, תרי ואית'ן, סימון וצ'אד, וכו' וכו'. זו לא שובניסטיות - הסדרה הרי מיועדת קודם כל לנשים (מה לעשות) ומראים להן מה שהן (אתן) רוצות לראות - נשים חזקות וגברים שריריים, תמימים וסתומים.

LauraLF

New member
ובכן

נכון היא לא הזכירה את פוקס אבל גם לא הזכירו שלוש בנות אלא שתיים (את זה אית'ן אמר פעם לתרזה) אמרו לי שהפרקים שעוד לא ראיינו מציינים שם של אחת מהבנות מתישהו ואמור להיות לה (לזאת שציינו) מתישהו בעתיד קטע עם נוח בנט... חחח אבל זה כבר שמועה...

LauraLF

New member
אתם יודיעם מה?

אני אבדוק בהיידן פאשינס ואחזור אליכם עם התשובה.

Bow Wow2004

New member
רעיון טוב. הספר הזה הוא משו משו

אגב יש לי עוד הודעה אצל שרידן!!! הידד!!!

LauraLF

New member
ראיתי...

לדעתי זה קשור לאייבי וקריין וסחיטה!! (באו וואו , ראית שהולכים להגיד את זה מחר בפרק..?) חחחחחחחח

LauraLF

New member
נראה לי שרק אחרי שהיא מתעוררת

אני קראתי את זה וחשבתי עלייך..:) חחח

python 4

New member
צר לי, יקירה.

עד הפרקים שמשודרים עכשיו לאייבי יש בן אחד ושלושה בנות. תמיד הזכירו שלושה בנות.

Bow Wow2004

New member
זאת הוכחה מהעץ משפחות

בטח זה לא יצא טוב... נו טוב... The Cranes Gov Harrison Winthrop + Helen Winthrop Alistair Crane + Katherine Crane | | | | \ / \ - Ivy Winthrop Crane + Julian Crane - - Sheridan Crane / | \ | | | | | | | 1 Son | | 3 Daughters | | | Ethan Crane A Son (with Sam Bennett) (with Eve Russell)

Bow Wow2004

New member
כן ידעתי שלא ייצא טוב

החצים זזו מעט ימינה אבל אתה מבין את הנקודה

למעלה