הבנים התחילו ברגל ימין, הבוגרות ברגל שמאל

קבלו מהשועל את רשימת 19 האקטים שעברו עד עכשיו

רשימת 20 האקטים שעוברים לבתי השופטים

מהבנות:

עדן בן זקן
תמר פרידמן
מאיה אמה שרקי גבאי
ענבל ביבי
ענבל בן שטרית

מהבוגרים:

רוז פוסטנס
נטע רד
מאוריציו סקליוני
אבישחר ג'קסון
דניאל ביטון

מהלהקות וההרכבים:

מיראז'
האחיות כרקוקלי
אפוקליפסה
האחים טומי ויאן אגמי
להקה שתורכב מהבנים שהודחו

מהבנים:

ליאור דרעי
בן גולן
ליאב עזרן
יהב טווסי

אורי שכיב

juspan

New member
עם נטע הם התעלמו מהאודישן האחרון

נראה לי שעברי נלחם קשות בשבילה (אולי גם פורטיס). במקרה של ברנרד לא עזרו לו כל האודישנים שגרמו להם להריע ולדמוע, הם שפטו אותו לאור האודישן האחרון הרע (השלישייה כלומר).

הלהקה החמישית שעוברת לבתי השופטים

להקת פיוג'ן (ע"פי שמועות) שהורכבה מ5 מהבנים שהודחו:
עידן טמלר, אדיר טוב, נדב קרני, גוסטבו קניונס ויוהאן בוכניק.

xjoiq

New member
הימור ממי ירכיבו להקה

טמלר אדיר טוב הלל פארס נדב קרני

שתי שועלות מתוך 3 לא רע, למרות שחבל על אורטל

אך מה לעשות שהשופטים שיבצו את השועלה בהרכב הזוי. חבל שלא נתנו לה עוד הזדמנות.

GALxp

Well-known member
יהב טווסי הוא כמו יין

צריך לנעול אותו במרתף

xjoiq

New member
אז מה היה לנו

בגדול אפשר להגיד שחוץ מפאלטה אחת די רצינית של שליחת ברנרד הביתה(
)שנפל קורבן לצורך לתקן עוול שנעשה לנטע רד באמצעות יצירת העוול לנו הצופים(להפסיד את הקול הכי חם שנשמע פה בארץ מזה שנים)ולברנרד(שספק אם יצליח עכשיו בכל זאת להתחיל קריירה של זמר בגיל שלו).

חן לוי ומור ממן הן זמרות טובות ששידוכי הטריו עשו להן עוול ואפשר להגיד שהן נפלו קורבן לבאג של השיטה.
למרות הכל מעדיף את השיטה הזאת על פני מבחן הכסאות שחס וחלילה שלא יחשבו לאמץ אותו כאן.לא כל דבר מחו"ל הוא נכון וטוב.

בכל זאת למרות הכל יחסית אני פחות או יותר אני די מרוצה מתוצאות חלק ב' של מחנה האימונים.
נראה שטווסי היה מועמד של ברירת מחדל בקטגורית הבנים אחרי שאספו 5 מהם ללהקה חבל שאי אפשר היה להכניס מישהו/י מקטגוריה אחרת ואני גם מרוצה שלא הכניסו אותו לבוי-באנד.
עכשיו יהיה יותר קל בקטגורית הבנים שמ-4 יוצאים 3 ועדיין יהיה שם קרב מעניין.

שיפרו את תדמיתם בעיני:
מאוריציו סקליוני(שגם מקודם אהבתי אותו)
עדן בן זקן(שסוף כל סוף התחלתי להרגיש שיש לה פוטנציאל רק צריך להוציא אותה ממשבצת ה-ליידי גאגא/ריאהנה/ביונסה)
ענבל ביבי

LiRs Lullaby

New member
מסכימה עם כל מילה!

במיוחד בנוגע לעדן בן זקן - היציאה שלה מה"קומפורט זון" הפתיעה אותי מאוד לטובה. בהתחלה ראיתי בה סוג של משובטת כריסטינה אגילרה ושות', אבל היא ממש הפתיעה עם הביצוע שלה לשיר שלכאורה לא התאים לה.

גם מאוריציו וענבל הראו אתמול מפגן נוכחות מרשים. כבר כתבתי שהסכמתי עם כל מילה?

הילה עלתה לי על העצבים

יחסי אנוש מינוס גדול מאוד. הילה יקרה, אני לא יודעת אם את קוראת הודעות, אבל אם כן תרשי לי להגיד לך שאפשר להיות כנה, גם מבלי להיות מגעילה ומעצבנת. אפשר להעביר ביקורת בונה מכל הסוגים ועדיין להשתמש במילים יפות ולא מעליבות. החוכמה, מתוקה, זה לא מה שאת אומרת אלא איך את אומרת.

ואת כולך רעש וצלצולים. עבדתי עם זה ועם ההוא, את מי זה מעניין בכלל??? עובדה שלא הצלחת, כי הגעת לאקס פקטור, אז קצת צניעות לא מזיקה בכלל. האגו שלך כל-כך גדול שיום אחד הוא יקבור אותך תחתיו, וכבר קרו מקרים כאלה בעבר.

xjoiq

New member
הנוכחות שלה בפרק הפך אותו לסרט אימה

חבל שההפקה לא חסכה מאיתנו את כל האנרגיות השליליות האלו איכסה
אולי זה הכל נועד כדי שלא נעשה להם אינטיפאדה על העדפת נטע רד על פני ברנרד

אורישקי

New member
גם בעיני היא מעצבנת, ובסה"כ היא מוכשרת

אבל האישיות שלה כל כך מעיקה שפשוט לא כיף להקשיב לה.
לא הבנתי למה העבירו את דניאל ביטון (בת כמה היא בכלל? ממש לא נראית "בוגרת").לא התלהבתי ממנה.

xjoiq

New member
תאמין לי

שגם אם היה לה קול של שרה ברייטמן לא הייתי רוצה לשמוע אותה אולי ילהקו אותה לאח הגדול

דניאל ביטון

בכלל לא זוכרת את האודישן שלה. אבל האודישן שלה עם הילה ונטע היה מצויין, אז אני חושבת שטוב שהעבירו אותה הלאה

אורישקי

New member
תגידו, שאלה של מישהו שלא ראה אקס פקטור בכלל

גם בגמר מיועד להיות נציג מכל קבוצה?
או שיכול להיות שכל מי שיגיעו לגמר יהיו שייכים לאותה קבוצה וזה תלוי בהצבעות של הקהל?

למעלה