אני הולכת לנקות לא עובדת בשבת עובדת שיוצאת השבת
א אחד פשוט1 New member 28/3/15 #14 אני   לא תפוס   ממש ממש ממש לא,,,,,,,,,,,   אשמח שתתפסי אותי לשירותך  
R Rihanna2 New member 28/3/15 #29 כל שנה מבטיחה לעצמי.. שלא משתגעת וכל פסח השיגעון חוגג עוד 50 אחוז...ונחכה למשה שיוציא אותי לחירות
ה הברווז המכוער New member 29/3/15 #37 1...2...3... לבקשתך, להלן ניסיון לתיקון הביזיון ... מהזוית שלי אני לא רואה... את יודעת... אולי את יכולה לתת לי חוות דעת ?!...
1...2...3... לבקשתך, להלן ניסיון לתיקון הביזיון ... מהזוית שלי אני לא רואה... את יודעת... אולי את יכולה לתת לי חוות דעת ?!...
ס סודות התשוקה New member 28/3/15 #23 ב 20:30 תתחיל הפעלה לנשים פילאטיס ספונג'ה בכל הבית זומבה כלים ליד הכיור קיקבוקס קיפול בגדים ליד מכונת הכביסה בסביבות 24:00 יוגשו מים ליד המקלחות
ב 20:30 תתחיל הפעלה לנשים פילאטיס ספונג'ה בכל הבית זומבה כלים ליד הכיור קיקבוקס קיפול בגדים ליד מכונת הכביסה בסביבות 24:00 יוגשו מים ליד המקלחות
מ מחפש עיר מקלט New member 28/3/15 #24 אליאן יקירה במשחק הבא תצטרפו אלינו, נשתה כמה כוסיות בפאב, ואחר כך הערב פתוח לרעיונות.
ד דניאל35אי New member 29/3/15 #35 אם הייתי יודעת שאת מחפשת הפעלה הייתי מזמינה אותך אלי היתה לי פעילות ענפה כל היום עד לפני חצי שעה ולא לא פעילות מהסוג שכולו הנאה    
אם הייתי יודעת שאת מחפשת הפעלה הייתי מזמינה אותך אלי היתה לי פעילות ענפה כל היום עד לפני חצי שעה ולא לא פעילות מהסוג שכולו הנאה