הבנתי מדוע כולם נגדי........

SABRINA X

New member
ועוד בקשר לנושא..

מצאתי את הכתובת של Roche Molecular Systems, Inc. והיא : 4300 Hacienda Drive Pleasanton, California 94588 U.S.A. Phone: 925-730-8000 Fax: 925-225-0479 זה יכול לעזור יש מספר טלפון לומרות שאיני חושבת שיענו לנו בקשר לשאלות אלו. יש שם פורום באתר ההוא אני אנסה להשיג קצת מידע מאנשים..בשיטה שלי..(לשגע אותם עד שיענו לי) ! תעזרי לי גם כנסי ל : http://www.biospace.com/ccis/company_profile.cfm?CompanyID=1635

ג"ון לנון. בהחלט מתאים לעניננו....

יש לו תכונות שבהחלט מתאימות למטרה של ניסויים רפואיים של מדענים. קודם כל יש לו אישיות עצמאית, שאיפה להשפיע על הנוער, שאיפה להגיע לקהל בינלאומי, רוחניות. אם לומדים היטב את הגנים שלו ומשכפלים ומתכנתים את ההנדסה גנטית של הגידולים החקלאיים כולם, וגם את הויטמין K שניתן לכל נולד בבתי היולדות מיד עם הלידה, וגם מוסיפים את ה DNA שלו לכל החיסונים, אז הנוער יגדל עם נוגדנים נגד מוסיקה, רוחניות, שלום וכו". בעבר כתבתי על הרצח שלו בפורום "ביטלס" וקישרתי אותו לשיר "צוללת צהובה" ולהעלמות הדקר (דרך קשר עם הסרט "תינוקה של רוזמרי" והשחקן וודי אלן ורעייתו לשעבר שהיתה אשתו של הזמר פרנק סינטרה, ופגישת כולם בהודו). ודרך אגב, העובדה שאריק איינשטיין אוהב להיות בבית, בהחלט יכולה להתאים ללוחמה ביולוגית נגדו....... הרי הוא נושא את הגנים של אלברט איינשטיין וסביר שמישהו שנוטר בענין "הירושימה ונגסקי" "טיפל" בגנים הללו.

Ice Age

New member
זה אולי לא המקום להגיד את זה,

אבל נראה לי שצפית יותר מדי בתיקים באפילה.

SABRINA X

New member
אהמ...

אבל ג'ון לנון לא נרצח בשביל ניסיים מדעניים אלה בגלל שהיה נורא מצליח ואהבו אותו והיו כאלה שקינאו.(כמו רצח מרלין מנרו,טופקועוד..) כבר עזבת את העניין של נוביקוב? כי אני דווקא נורא הסתקרנתי בנושא זה וזה לא מניח לי עכשיו. אדרתעישר יש לך אימייל או איסיקיו? ההיתי מאוד רוצה לדבר איתי כי את מתעניינת באותם דברים כמוני.. מה את אומרת נפתח סוכנות בלשות? חח קיצר נסי להשיג אותי האיסיקיו שלי זה : 244520383 והאימייל שלי זה [email protected]

SABRINA X

New member
ועוד משהו..

איך הגעת למסקנה שמקרי הרצח של קוניקוב קשורים ל ROCHE MOLECULAR SYSTEMS ??

הגולש1

New member
קודם כל התנצלות..............

אני חשבתי שפתרתי בעצמי (יחד עם הספקנית החביבה שסייעה לי) את המקרים של נוביקוב. אבל, כאשר פתחתי היום את העיתון ראיתי שנפטר איש בשם קפלון שעמד בראש הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל במשך 50 שנה. הוא נפטר בן שמונים וכתוב עליו שהוא חבר של נימרודי וכן שהוא סייע רבות בענין החייל הנעדר זכריה באומל... כיוון שידוע לי שאני מקבלת מסרים מנפטרים (דוקא כאלה שמותם נגרם באלימות) אני מבינה שהוא סייע לי בנושא. יחד עם זה נפטרה גם אמו של פטרונו של ביבי, אסתי לאודר, אמו של רון לאודר, ואולי גם היא סייעה. שניהם נפטרו באותו הזמן. דרך אגב, לפני שבוע הגיע אלי נפטר בשם ד"ר חנוך האגר ז"ל...... ורק עכשיו הבנתי שבואו קשור לתוכנית ההזנה החדשה של משרד החינוך. כנראה שמדובר בניסויים רפואיים של מזון על ילדים. הרופא היה גסטרולוג..... וההשערה שלי היא שיש קשר בין מנהלת שירות המזון, שנושאת את שמו של מנהיג תנועת העבודה באירלנד לשעבר קלוסקי, ובין ההחלטה לעשות ניסויים גסטרולוגיים על ילדי ישראל. לגבי חברת ROCHE, ניצלתי מידע שקיבלתי ביום שגופתה של מנהלת בית הספר לאומנויות בתל אביב נמצאה למרגלות הבנין שבו התגוררה, ברח שאול המלך פינת אבן גבירול בתל אביב.... שהתייחס למתן ויטמין K ליילודים מתוצרת חברת ROCHE וכן מידע נוסף ששאבתי ממודעת אבל לגבי מותו של עובד של חברת ROCHE שידעתי שהוא קשור למיליונר ריקליס משולם שקשור לד"ר דונחין מהדסה. אבל אולי טעיתי? היה לי מידע נוסף לגבי קליפורניה, כמקום בו קיים מכון המחקר של ד"ר סייבין בעניני פוליו, שבעבר הבעתי את דעתי שהוא הוא, בכלל ד"ר מנגלה, ששינה תסרוקת וגידל שפם וזקן לבנים + משקפיים. ואת המידע הזה קבלתי בעקבות פגיעה מחיסון פוליו של הבן שלי, ואנחנו ניצולי שואה, ועדים לפגיעה מחיסון נרצחו כולם ושיערתי שזה יכול היה להתבצע רק על רקע אנטישמי.

הגולש1

New member
בענין העדרותו של זכריה באומל.......

קודם כל, זו אני אדרת שיער, פשוט האינטרנט שלי נותק עקב אי תשלום ואני נאלצת לגלוש תחת שם אחר באופן זמני......... אולי יש לי מזל בקשר להעדרות של זכריה באומל, פתאום קראתי וראיתי ששמו של הרב עמיטל מופיע גם כאן (כמו במקרים של רצח על רקע של הנמכת הרוחניות של עם ישראל - על זה דיברתי בפורום תזונה לפני שבוע, וספציפית מדובר על רצח ריצ"י ברוסלוואר תלמידת עירוני א בתל אביב בשנת 1997. הרקע של המקרים הללו הוא טרור ביולוגי על הגזע היהודי. אני חושבת ששיחה עם הרב עמיטל, תביא למידע חדש על זכריה באומל. דרך אגב, פתאום נראה לי שאנחנו במהדורה מודרנית של מה שנקרא בשעתו "עלילות דם". לוקחים אדם, ואת דמו או שיבוט של דמו, מחדירים למים או למזון או לחיסונים, על מנת שלעם יצמחו נוגדנים בדם נגד התכונות הללו - בדרך כלל רוחניות יתרה, עוז וגבורה, כריזמה ואז התכונות הללו מקבלות דחיה פנימית, ולא באות לידי ביטוי ונגרמת הנמכה גנטית לעם שלם.

הגולש1

New member
תיקונצ"יק............

אמרתי שלא ידעתי מי תיקשר איתי כי נפטרו שניים אפשריים באותו מועד. אבל, נזכרתי שלפני כמה חודשים כבר כתבתי משהו לגבי רון לאודר שמקבל חלקי גופות מהמכון הפאתולוגי (יתכן דרך קצין רפואה ראשי לשעבר בנו של שייב, שהוא היום ראש ועדת האתיקה של הכנסת, בעזרתו של יו"ר הכנסת רובי ריבלין (שמסתבר שכבר תמך במינויה של בקנשטיין לנשיא בית המשפט השלום בתל אביב ובכך סייע למינוי). כלומר, המידע הגיע מאמו של רון לאודר, שהיא יודעת פרק בניסויים רפואיים (בעיקר בנושא העור, שזה גם ההתמחות של יו"ר ועדת האתיקה אלדד, שגם הקים בנק עור ומייצא עורות לחו"ל - בנימוק של "טיפול בכווויות" - אותו מדע שהביא עלינו גם את החיתול הממוקד - פיתוח עכשוי של גנטיקה לאומנית המשלב את הטרור עם מדעי הפלסטיקה ועם המזון המהונדס גנטית. בקיצור, כאשר ד"ר חיים בוזגלו בדק את הגופה של בנו שנהרג ב 15.4.97 וראה שהגופה נתפרה למרות שהוא התנגד לנתיחת איברים והתנגד למסירת הקרניות של בנו - לא ידע שהוא תפס כאן בעצם את רון לאודר. ורון לאודר, מסתבר כעת, היה תת שר בממשלה של הנשיא ריגן שהביאה לעולם את "איראנגייט" שזה טרור גנטי. אז, מסירת איברים למי שעוסק בטרור גנטי היא התאבדות של עם. אני לא מבינה את המניעים של ביבי.....לשיתוף פעולה עם זה. או אולי גם ביבי נסחט.....

SABRINA X

New member
לא הבנתי...

לא הבנתי עדיין מה זאת חברת ROCHE מה הם עושים~?? ועוד משהו לא קשור..חח את בן או בת? כי אז קראת לעצמך אדר ועשכיו גולש.חח

SABRINA X

New member
ועוד משהו..

מה הקשר של רון לאודר? לפי מה שהיסתכלתי עכשיו הוא עובד בערוץ 10 הוא חבר של נתניהו אבל לא שמעתי אל זה שהוא חוקר גופות...זה פשוט זה לא מתאים לו... אני לא הבנתי מהו הקשר בין רון לאודר לנוביקוב? ואמרת שפתרת את רצח נוביקוב אז מה הפתרון~? תודה מראש

הממלכה

New member
תעלומת רון לאודר

רון לאודר הוא בנה של אשה יוצאת דופן, מיליארדרית, בתחום הקוסמטיקה. מלבד חברת הקוסמטיקה אסתי לאודר, יש לה גם חברה בשם קליניק.....וזה מקרב אותנו לעסק האמיתי.... מחקר בתחום העור. מלבד היותו בן של, לאודר היה תת שר בממשלה של הנשיא ריגן, שסגנו היה אביו של גורג בוש, הנשיא העכשוי. כלומר אנחנו בתחום הפוליטיקה ואנחנו בתחום המחקר הרפואי. נוסיף לכך את המידע לגבי כניסתו לצה"ל בשנת 1996 (יחד עם הזכיה בבחירות של ביבי נתניהו, בחירות שנתמכו על ידי מר לאודר) של מי שהוא היום יו"ר ועדת האתיקה של הכנסת.... ח"כ אריה אלדד, בנו של מי שהודה ברצח ברנדוט, שליח האו"ם למזרח התיכון.......... שכמה זמן לפני זה פתח "בנק" "עור" העשוי מעור הגב של חללי צה"ל.........(מקום שאיש לא מבחין בגניבה). בקיצור יש לנו רופא מ"הדסה" שהופך לקצין רפואה ראשי וחברת קוסמטיקה שמונפקת בבורסה באותה תקופה. בקיצור, צהל מספק חלקי גופות לתורם של ראש הממשלה דאז ביבי נתניהו..........ואפילו בגץ מסרב להתערב בעצמאות של המכון הפתולוגי, השכן של בית החולים וולפסון, שבראשו עומד איש חו"ל בשם טראמפ . מדובר בבטחון הלאומי שלנו....אבל אין כתובת להשמיע את החששות הללו, כי בעקבות שינוי מבני בצה"ל על ידי מי שהוא היום ראש המודיעין, הוקם אט"ל, וקצין רפואה ראשי הוכפף.

למעלה