הבנתי שאי אפשר להגן כפטנט על תוכנה, אלא רק במ

sakapaka

New member
הבנתי שאי אפשר להגן כפטנט על תוכנה, אלא רק במ

הבנתי שאי אפשר להגן כפטנט על תוכנה, אלא רק במגרת זכויות יוצרים, (כאילו הייתה סיפור או שיר). כיצד, בהנחה שיש לי תוכנה גולמית ראשונית, אני פונה למשקיעים/חברות בלי חשש שהרעיון יגנב?

לא מדויק

שלום sakapaka ראשית, הגנה פטנטית על תוכנה אפשרית בארה"ב ויפן, אם כי בתנאים מסויימים. לגבי ההגנה בארץ, אנו ממליצים כי תפנה לעורך פטנטים המנוסה בתחום, אשר אולי יוכל לזהות אלמנטים בתוכנה שלך אשר עשוים להיות מוגנים בפטנט. עורך הפטנטים מחוייב בסודיות כלפי הלקוח מכח החוק, ובכל מקרה ניתן להחתימו על הסכם סודיות לפני חשיפת הרעיון בפניו. בהצלחה! אפלפלד זר פישר עורכי דין ועורכי פטנטים

sakapaka

New member
מהם התנאים המדוברים בארה"ב ויפן? ומה קורה באי

רופה? האם האיחוד הוא חטיבה אחת וכל מדינה נוספת ביבשת היא נפרדת? ואם אני בארץ או ארה"ב או אירופה זה מוגן רק שם? ומה קורה עם אסיה אפריקה ודרום אמריקה - בהנחה שאפשר לאכוף את זה שם בכלל - האם צריך לפנות לכל מדינה בנפרד?

ראה מאמרנו

לעניין התנאים ביפן וארה"ב, ראה מאמר שפורסם באתרנו: http://www.patentim.com/forum_articles.asp?Fnumber=12&ArticleID=3. לשאלתך הנוספת, הגנה על פטנט הינה טריטוריאלית, היינו, תלויה ברישום הפטנט בכל מדינה ומדינה בה רצויה הגנה. אפלפלד זר פישר עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה