הבעיה בהתנתקות מתחילה

181818181818

New member
הבעיה בהתנתקות מתחילה

ערביי יוש מבינים שהישראלים מבינים רק עם טרור אז בבקשה קבלו פיגוע בבאר שבע! וזו רק התחלה אני מזהיר כי ניתוחים פסיחולוגים לא יעזרו כי הם אנשים פשוטים והם עושים אחד פלוס אחד ועוד שזה מגובה עי אבו מאזן שאומר שיש להם את גוש קטיף בזכות הדם של השהידים ושעכשיו יתחיל הגיהד הגדול

פיגועים היו לפני

ויש גם אחרי ההתנתקות. אף אחד לא יכול להבטיח עתיד שונה לחלוטין.. מה שהדמוקרטייה כן מנסה לעשות כאן, זה ליצור דרך לסוג של הבנה.. או אולי, אם תרצו לקרוא לזה כך, נתינה לצורך קבלה. קשה להגדיר במילים את הקושי הנורא שבמצב אליו נקלענו קשה לחיות במדינה הזאת.. המעט שאני חושב, שניתן וחובה לעשות - הוא להקשיב ולאהוב אחד את השני. מדינה אחת. הזדמנות אחת. לאהוב.

hornyman73

New member
שאלה?

אתה דתי? אתה ימני? אתה מבטיח לנו פיגועים? מי אתה? השטן? אתה אומר שזאת רק ההתחלה? מאיפה אתה יודע? אתה נביא? אולי אתה מאלה שזרקו נינג'ות בכביש בסופ"ש? גוג ומגוג.

hornyman73

New member
אולי הוא האוייב.

אני באמת לא מקשיב לאויבים. זה מה שחסר לי לעשות. לשבת ולהקשיב לאויב. יש לי קול פנימי שאומר לי לעבוד וללמוד ולהתקדם. ולכם יש קול פנימי שאומר תככנות וריגול. יש לנו המון אויבים, אם נשב להקשיב לכולם לא נעשה כלום כל היום רק נתבאס. וזה כל ההבדל בין הימין לשמאל. הימין רואה את הרע באדם והשמאל רואה את הטוב באדם. אין צדק, יש עניין של בחירה, ואני בוחר את דרך החיוב על דרך השלילה.

יוטו

New member
בגלל זה כול פעם שהולכים בדרך

שלכם - אנחנו חותפים פיגועים על ימין ועל שמאל ..

hornyman73

New member
באמת?

תוכיח שלא היו פיגועים בתקופה של הימין. חוץ מזה תלמד לכתוב...חוטפים... לא חותפים..ועוד אומרים שאני ערבי. אם זה היה נכון בושה ליהוד...ערבי כותב יותר טוב מהם. ועכשיו לתירוצים, המקלדת שבורה, הרצפה עקומה, האינטרנט גלש, סבתא חולה. זה בכוונה.. כמו עם סמולנים שהפך להיות כאליו בכוונה. תמיד יש לכם תירוצים לעוות ולקלקל לנו את העברית שלנו. להזכירך, מחייה העברית היה חילוני, חוזה המדינה היה חילוני, רוה"מ הראשון היה חילוני.

היו הרבה פחות פיגועים ונפגעים לפני

שהבאתם את ארגוני המרצחים מתוניס, הקמתם להם רשות טרור, וספקתם להם נשק. יותר מאלפיים יהודים נרצחו ורבבות משפחות נהרסו בגללכם.

יוטו

New member
חזרתי מהבסיס אחרי 3 לילות שלא

ישנתי (לא בגלל הצבא לשמחתי) .. אתה יכול ללכת אחורה ולראות שלא הייתה לי שום טעות ..

GD5

New member
כמו שבחרתם

ללכת בדרך "החיוב" באוסלו. ולראות את "הטוב" בפלשתינים.

דרך אגב:

אם אתה מתעניין בנבואה: מסכת סוטה פרק ט דף מט, ב גמרא בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען על אבינו שבשמים:

להפסיק להתנהג כמו לוזרים.

צריכים לעשות חשבון נפש ולהודות שהדרך של התבוסתנות לא הביאה שום תוצאות. אחר כך צריכים לתת לצה"ל לנצח. עד עכשיו ממשלות ישראל כבלו את הידיים של צה"ל.

hornyman73

New member
הפסדת בויכוח

התרוץ שלך עלוב. כאן פורום, וכאן המקום לדבר ולענות לשאלות. התחמקת מתשובה שמעון בר יוחאי, הפסדת בויכוח. אין לך פיתרון צבאי לסכסוך. רק שלום והפרדה יביאו לפתרון. צה"ל לא אמור לדעת מה לעשות, צה"ל הוא הזרוע המבצעת של הממשלה.

בצה"ל יודעים מה צריכים לעשות ויש

להם תכניות מבצעיות. יש פתרון צבאי:לחסל את תשתית הטרור. הבעיה שכובלים את הידים של הצבא. אתה חולם אם אתה חושב שאפשר להגיע לשלום בלי כניעה מוחלטת של ישראל והגירת כל היהודים מהארץ.

hornyman73

New member
לחסל את תשתית הטרור

תאר באר ופרש. מה זאת אומרת? הדיוט כמוני איננו מבין. זה נשמע כמו פתרון קסמים...סקרנת אותי. לחסל את תשתית הטרור...פום וזהו נגמר, אין יותר ערבים. כנראה אתה יודע משהו שהשב"כ לא יודע.

אתם יכולים לענות יותר טוב. הרי אתם

הבטחתם בהסכמי אוסלו שהכל הפיך. ככה אמר פרס בקול רם בכנסת. ורבין וכל האנשים שלו אמרו: "אם רק יעיזו יעיזו לפגוע בנו נכנס לאמא של האמא שלהם". עכשיו תסביר אתה על מה התכוונתם. היה הרבה הרבה פחות טרור לפני שהזמנתם את הרוצחים מתוניס והקמתם להם רשות טרור. אם הכל הפיך, אז יאללה, תהפכו את הכל חזרה כמו שהבטחתם.

למעלה